Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פוקוס דור 4 רכב מעולה ואמין!!  פשוט נהנה כל רגע 

עריכה אחרונה על ידי print
פורסם
לפני 4 שעות, Olegis כתב:

אכן, פוקוס דור 4 זה רכב מצויין - חזק, מרווח, נוח ומאובזר. אחרי שנה וחצי ולמעלה מ-30 אלף ק"מ - אין בעיות. תופעות הילדות של המולטימדיה (שעון שמתאפס באופן שרירותי וגורם לבעיות התחברות לאנדרואיד אוטו) נפתרו בעידכון גרסה במוסך. 

מקווה שימשיך כך...

בדיוק סובל מהבעיה של האיפוס מולטימדיה גם, הדבר היחיד שעוזר זה לעשות factory reset למולטימדיה פעם ביומיים בערך, ואז אנדרואיד אוטו חוזר לעבוד. הבנתי שיש אפשרות לעדכן גרסא דרך wifi בלי הטרטור של ללכת למוסך, יש לך מושג עד כמה כבד העדכון? שוקל פשוט לעשות hotspot בפלאפון.

פורסם

לא הצלחתי לעדכן לבד, ביצעו עידכון במוסך. לקח מלא זמן (כשעה - שעה וחצי) וגם מספרי הגרסאות נשארו אותו דבר - אבל הבעיה של המולטימדיה הסתדרה ולא חזרה מאז.

פורסם

מעניין, רק אני סבלתי מבעיות החשמל, צריכת השמן והרעידות?

באיזה חודש עלו לכביש הפוקוס דור 4 שלכם?

שלי היתה רחוקה מאוד מרכב טוב.

גם צריכת הדלק ישבה על סביב ה7.5 לליטר בתוך העיר, לא הצלחתי להגיע למשהו טוב יותר אפילח בנהיגה הכי רגועה, עם הספורטאג' אני משיג צריכה יותר טובה בקלות.

• משעמם 1
פורסם

גם אני עם דור 4 חודש הבא שנתיים חוץ מעדכון התוכנה למולטי מדיה לא חוויתי שום בעיה . נוח שקט וחזק וצריכת דלק כ 12.5 קמ לליטר בממוצע.

פורסם

שלי עלה במאי 21, בדיוק סוגר שנה עם כמעט 20K ק"מ, ללא שום תקלה, גם לא במולטידיה. יש לציין שאנדרואיד אוטו עצמו פחות טוב מאפל קאר פליי ולפעמים הייתי מעדיף מערכת מובנית מאשר להשתמש באנדרואיד אוטו עצמו...

פורסם

מחזק לגבי האנדרואיד אוטו. מערכת לא בשלה שחלק מפיצ'רי הבטיחות שלה גורמים בפועל להסחות דעת גדולות יותר.

פורסם
לפני שעתיים, wildlands2019 כתב:

כנראה שאני נפלתי על אקזמפלר לימון רקוב, איך אני לא מופתע 😣

עם פורד - לא מפתיע.

יצרן עם יום עאסל יום באסל.

במשפחה הייתה פורד פוקוס 2005, שבלי בעיות מיוחדות הגיעה ל200 אק"מ, עד שהלך גיר אוטומטי, שהוחלף באחד מפירוק ב3 אש"ח. אחרי ההחלפה הפוקוס חזרה לקפץ על בורות בכבישי חדרה כמו עז צעיר ורענן.

מצד שני הייתה לי מונדאו 2007 עם ק"מ הרבה יותר נמוך (130), שתוך 9 חודשים שהייתה אצלי, הלכו בה גיר, מזגן, ועוד כל מיני דברים קטנים, עד שנמאס לי.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 12 שעות, wildlands2019 כתב:

מעניין, רק אני סבלתי מבעיות החשמל, צריכת השמן והרעידות?

באיזה חודש עלו לכביש הפוקוס דור 4 שלכם?

נראה שזה מקרה בודד, נפלת כנראה על אקזמפלר לא מוצלח. 

את הפוקוס שלי קיבלתי בספטמבר 2020. 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מעניין שבאתר של פורד הפוקוס ירדה מההיצע, אבל גם המודעה על הגעתה של מתוחת הפנים (הייתה מודעה כזאת שבקליק יכלת להרשם כדי לקבל עדכון כשהיא מגיעה) נעלמה. יכול להיות שיש עיכוב\ביטול להגעת מלאי?

פורסם
בתאריך 26.4.2022 בשעה 08:43, PriceDevil כתב:

פוקוס מתוחת פנים ראשונה עלתה על כבישי ישראל.

האם נרשמה כהיברידית? (בגלל המערכת המיקרו-היברידית) 

• תוכן חדש...