Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי קצת כסף בחשבון פייפאל ורציתי לשלם איתו מספר ימים במלון בחו"ל.

בבוקינג חשבתי שיש אופציה כזאת אבל לא מצאתי כלל האם בבוקינג יש אופציה כזאת?

ואם לא אשמח להמלצה לאתר אמין וזול שאפשרי להזמין עם פייפאל

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממש עכשיו בצעתי הזמנות בבוקינג ובהחלט אופציית פייפל היתה קימת.  אבל....

ה"אבל" הוא בגלל אופציות התשלום השונות האפשריות.  לרוב המלונות היו בין 2 ל 3 אופציות - שלם עכשיו,  שלם אחרי שמועד הבטול עבר,  שלם במלון.

התשלום בפייפל אפשרי רק בתשלום מיידי (עדיין, ניתן לבטל אם יש אפשרות ואז בוקינג מחזיר הכסף).

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, dani666 כתב:

ה"אבל" הוא בגלל אופציות התשלום השונות האפשריות.  לרוב המלונות היו בין 2 ל 3 אופציות - שלם עכשיו,  שלם אחרי שמועד הבטול עבר,  שלם במלון.

התשלום בפייפל אפשרי רק בתשלום מיידי (עדיין, ניתן לבטל אם יש אפשרות ואז בוקינג מחזיר הכסף).

לא מפריע לי לשלם עכשיו הבעיה שלא מצאתי את זה בכלל באופציות או שזה  אולי תלוי במלון?

עריכה לא משנה איזה מלון בחרתי עדיין רק אשראי זה נותן לי

sr.jpg

עריכה אחרונה על ידי renault5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

א.  אני עובד בממשק באנגלית.  לא צריך לשנות,  אבל לך תדע.

ב.  תן את שם המלון ותאריכים ואנסה בעצמי.

קשה לי להאמין שזה תלוי במלון.

פורסם
לפני 4 דקות, dani666 כתב:

א.  אני עובד בממשק באנגלית.  לא צריך לשנות,  אבל לך תדע.

ב.  תן את שם המלון ותאריכים ואנסה בעצמי.

קשה לי להאמין שזה תלוי במלון.

תודה.

זה המלון Best Western Terminus Hotel sofia bulgaria 

18/4/22 15/4/22

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אכן.  אין את האופציה לפייפל.  בדקתי גם מלון אחר שם - וגם שם אין האופציה לפייפל.  אולי בעיה עם רומניה ופייפל ?  תצטרך לשאול את בוקינג.

בכל מקרה - תהנה !

• אהבתי 1
פורסם
לפני 42 דקות, dani666 כתב:

אכן.  אין את האופציה לפייפל.  בדקתי גם מלון אחר שם - וגם שם אין האופציה לפייפל.  אולי בעיה עם רומניה ופייפל ?  תצטרך לשאול את בוקינג.

בכל מקרה - תהנה !

יכול להיות תודה!

דרך אגב סתם סקרנות באיזה מדינה זה נתן לך פייפאל?

בדקתי עכשיו ראיתי שיש אתר בשם אקספדיה שהם מקבלים פייפאל יצא לך להזמין משם?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איסלנד.

אקספדיה אתר מכובד מאד - אין סיבה לא להזמין בו.  אני רגיל לבוקינג, אבל כשהזמנתי לאחרונה בדקתי גם באקפדיה ולא ראיתי יתרון.  אם הוא מאפשר לך פייפל - השתמש בו.

• רעיון טוב! 1
פורסם

Expedia חברת ענק, מתחרה ישירה של בוקינג. יש לה אתר בשם hotels.com שדומה מאוד לבוקינג, נסה אותו.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

Expedia חברת ענק, מתחרה ישירה של בוקינג. יש לה אתר בשם hotels.com שדומה מאוד לבוקינג, נסה אותו.

תודה.

משום מה באתר hotels.com לא מצאתי פייפאל וexpedia כן.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי הייתי חייב לעדכן :)

הזמנתי לפני שבוע באתר expedia מלון לסופיה בולגריה תהליך ממש מהיר וטוב ישר קיבלתי אישור למלון

במייל שילמתי דרך paypal היה ממש מוצלח. 

גם המלון יצא לא רע בכלל זוג 3 ימים ב600 שח.

פורסם (נערך)
בתאריך 8.4.2022 בשעה 06:44, dani666 כתב:

הסיבה היא שבתשלום במלון כרטיס האשראי משמש כערבון למקרה של no show, או תקלה אחרת בתשלום. פייפאל לא יכול לשמש למטרה זו.

אני לא חושש מתשלום בבוקינג ואתרים דומים, ההנחה שלי היא שאינם מסוכנים יותר מפייפאל. כך גם רשתות מלונות, ו-Best Western היא רשת גדולה מאוד, אישית אני בודק את תנאי התשלום גם באתר הרשת ובוחר בתשלום שעדיף לי. דרך אגב, הניסיון שלי עם הרשת הזו מעורב מאוד, היו מלונות טובים והיו ירודים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...