Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

לאחרונה רכשתי מאזדה 6 חדשה מדגם סיגנצ׳ר, משום מה רק במדינתנו הקטנה היבואן החליט לחסוך כנראה והדגם מגיע רק עם אפשרות של אוורור וללא חימום בכיסאות, בחו״ל הדגם מגיע עם חימום בכיסאות קדמיים, אחוריים וחימום בהגה.

השאלה שלי היא אם על ידי החלפה של הפאנל המרכזי לפאנל שנמצאים בו הכפתורים של חימום כיסאות קדמיים ניתן להפעיל את האופציה?(הגה וכיסאות אחוריים לא מעניין אותי למרות שיכול להיות נחמד כמובן)

קשה לי להאמין שמאזדה העולמית תייצר דגם מיוחד רק לשוק הקטן שלנו ואני חושב שהכל נמצא שם ורק צריך לחבר את זה איכשהו... מישהו שמבין בנושא/ניסה/שמע או כל דבר שיכול לעזור?

אציין שבפורום מחו״ל נתקלתי בפוסט של אדם שרצה להתקין חימום אפטרמרקט בכיסאות של מאזדה 6 ברמת גימור נמוכה משלי וכשהוא פתח את הכיסא הוא מצא שם את הפדים של החימום כבר מוכנים.

תודה רבה לעונים ! 🙏

עריכה אחרונה על ידי Nisim135
  • תוכן חדש...