Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, DareDevil כתב:

אשמח לענות על כך, הכוונה הייתה בסעיף אחד שהוא עשה את המוטל עליו כאשר הוא נמצא בסביבה עירונית, עם קהל שצועק, פצועים ומתים. כאשר הוא מבצע בראש את התהליך לירי, לפי החוק כפי שכבר שם לב בחדשות לכל המקרים שקרו בשנים האחרונות (דרומי, שפי, אזריה), כנראה מתוך חשש להסתבכות עם החוק או כל סיבה אחרת.

1. אמצעי

2. יכולת

3. כוונה

שאר הסעיפים הם פשוט ניתוח של הביצוע.

מודה שבמבט ראשון זה שולל אבל לא הכל שחור ולבן..

אתה שם לב שכשהנהג יורה בו הוא והאקדחן נמצאים כמעט בקו אחד... מזל שלא הרגו אחד את השני.

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 דקות, Giant_TA כתב:

אתה שם לב שכשהנהג יורה בו הוא והאקדחן נמצאים כמעט בקו אחד... מזל שלא הרגו אחד את השני.

אני מודע לכל ההזייה שקרתה בפיגוע הזה.. מהתנהלות המשטרה ועד להתנהלות הנהג והאקדחן השני.

עוד יותר מעצבן זו התנהגות השוטר לאחר מכן מול האקדחן השני. 

למרות שמספיק לבקר בעמוד הטוויטר או הטלגרם של יבגני זרובינסקי ולהבין שהמשטרה כבר לא הכי במיטבה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, MiniMiz3r כתב:

פחחח, בוא," לוחם". תכף תקרא לו גם גיבור כמו כל החברים שלו מערוץ 14 ולה פמיליה.

מי שיורה בגופה ששוכבת על הרצפה הוא לא גיבור ולא "לוחם", הוא כלום ושום דבר.

לידיעתך, אחרי שמחבל נופל לרצפה ותוך כדי לחימה מבצעים מה שנקרא "וידוא נטרול" (שם צמחוני לוידוא הריגה), ולא זה לא "אם בא לך", זו חובה לבצע. אם אתה חושב שזה פחדני אז אין לך מושג על מה אתה מדבר כי ההוראות האלו נכתבו בדם (מי ש"המציא" את וידוא ההריגה לא עשה את זה כי הוא סדיסט, אלא כדי להציל חיי אדם, כי זו המשמעות, מחבל מניאק שיישאר חי אפילו בקושי יכול בעזרת סכין או נשק חם לקחת איתו עוד מישהו לפני הסוף, וחבל).

הטעות היחידה של אזריה היא שהוא לא עשה את זה תוך כדי לחימה אלא אחרי שעבר זמן, יותר מידי זמן. וזו בעיה. הבעיה שלי איתו היא לא עם הירי עצמו וההריגה של מחבל (שזה מצוין) אלא עם התזמון.

ולא, אין קשר ללה-פמיליה וערוץ 14 - אולי חלק מהאנשים במדינה הזאת מרגישים שיש להם מונופול על המוסר או על החוכמה, אז צר לי להודיע לך - אני בן אדם נורמטיבי שפשוט באמת באמת מבין שכשאין עם מי לדבר, לא צריך לחפש בכוח. מחבל שהוא מחבל פשוט צריך להרוג, זה מאוד פשוט, וככל שנבין את הבסיס יהיה הרבה יותר קל להתנהל. אם מישהו בא להוריד לך את הראש, אתה לא מנסה לדבר איתו, אתה לא מרחם עליו, אתה לא מנסה "להוציא אותו מהטראומה שהוא ספג בתור ילד במסגד", אתה פשוט קובר אותו ומחכה, דרוך, למניאק הבא שירים את הראש.

עריכה אחרונה על ידי yonisi
  • אהבתי 6

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, yonisi כתב:

הטעות היחידה של אזריה היא שהוא לא עשה את זה תוך כדי לחימה אלא אחרי שעבר זמן

אם אני זוכר נכון הוא בכלל לא היה בהיתקלות, הגיע אחרי זה עם החפ״ק. 

בלי קשר יצא טיפש כמו נעל בית…

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 14 שעות, יובל .מ. כתב:

בצדק.
גם אם זה החוק, התגובה של השוטר לאותו אזרח היא בזיונית.
בדרך כלל אני מאלה שתומכים במשטרה אבל זה מאוד קשה לי לאחורה.

לא מסכים.

השוטר יצא עליו לא על הירי ובלי קשר אליו.

בן אדם מסרב לצאת מאיזור שהוא לא צריך להימצא בו ומסרב לרדת לקבלה. מה השוטר צריך לעשות לדעתך?

לפני 6 שעות, yonisi כתב:

מי שלא מתכוון לחתור למגע בזמן פיגוע, עדיף שלא יחזיק נשק. נשק אישי למי שלא מבין זה עול (מסויים) ולא נושאים אותו ליופי. כשיש פיגוע או כל מקרה אחר מסכן חיים אתה אמור לחתור למגע ולירות. הייתי מבין את ההלם לשניות ראשונות (נניח), אבל אחרי שהוא עומד מולו בערך חצי דקה במצב כזה, אחרי שהבן אדם ביצע פיגוע וכולם מסביב צועקים לו לירות והוא עדין חושש מאני לא יודע מה, זה פשוט נראה רע.

כשיש מפגע צריך לנורל אותו במינימום סיכון לסביבה 

המציאות היא לא סרט הוליוודי שיורים צרור לתוך קהל ורק הרעים נפגעים.

לפני 6 שעות, yonisi כתב:

אבל בזה אשמים, גם כן, כל האדיוטים שהשתתפו בעליהום על אלאור עזריה, או במקרה כמו של ההוא המבוגר מערד שירה בבדואי שגנב לו את הרכב, או בתקדים שי דרומי. אנחנו האוייבים הכי גדולים של עצמנו. מחבל זה מחבל זה מחבל והוא אמור לצאת מת עם כדור בראש כולל וידוא נטרול, ומול מצלמות.

אין קשר בין אזריה הפחדן שרצח שבוי לאחרים שהעזת לזהם בהזכרתם יחד איתו 

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בראיונות עם הנהג מסתבר שבזמן הזה הוא לא ממש ידע שמי שמולו מחבל. הוא ראה אזרח שמנופף בסכין עם דם וניסה לעצור אותו עד להגעת המשטרה. כשהוא התקרב אליו והמחבל כמעט דקר אותו הוא ירה בו- ומזוית הצילום כמעט ירה גם באקדוחן השני. ( אין לי מושג בנוהלי שימוש באקדח אבל בעין של הדיוט הוא נראה לי עשה טעות שהתקרב כל כך פספוס קטן או מעצור והוא כנראה היה נדקר) 

פורסם

הבעיה העיקרית שלי איתו זה שהוא הסתער על המחבל בזמן שהוא עם אקדח והמחבל עם סכין.

יכול להבין את האחיזה והעמידה הלא טובים (כמו שאמרו, ילדי פשע בברזיל), אבל מה גרם לו לסגור מרחק נשגב מבינתי..

גם אם לא חשב שזה מחבל, חתירה למגע במצב כזה זה לא הדרך לשום דבר חוץ ממיון או חדר מתים.

אם הבחור השני לא היה שם והמחבל היה תופס אותו ולוקח לו את הנשק זה יכל להגמר בקלות בעוד כמה הרוגים (הורג את הנהג עם סכין, לוקח לו את האקדח ומוריד עוד כמה אנשים)

ואגב, גם אני לא שמתי לב שהוא יורה - רק הבחור השני

פורסם (נערך)

תגידו, איך אתם בכלל מזכירים את אזריה
באותה נשימה עם הנהג הגיבור הזה?

עריכה אחרונה על ידי teyal
  • אהבתי 3
פורסם
לפני 9 שעות, Night Driver כתב:

לא מסכים.

השוטר יצא עליו לא על הירי ובלי קשר אליו.

בן אדם מסרב לצאת מאיזור שהוא לא צריך להימצא בו ומסרב לרדת לקבלה. מה השוטר צריך לעשות לדעתך?

כשיש מפגע צריך לנורל אותו במינימום סיכון לסביבה 

לא אמרו לו לרדת לקבלה, אמרו לו ללכת לבית ולהזמין חברת אבטחה פרטית.
אם ההוראה של השוטר הייתה "רד לקבלה מישהו יגיע לטפל בך ולדאוג שלא ירצחו אותך היום בלילה" הייתי יותר סבבה איתו.

לפני 9 שעות, yonisi כתב:

ולא, אין קשר ללה-פמיליה וערוץ 14 - אולי חלק מהאנשים במדינה הזאת מרגישים שיש להם מונופול על המוסר או על החוכמה, אז צר לי להודיע לך - אני בן אדם נורמטיבי שפשוט באמת באמת מבין שכשאין עם מי לדבר, לא צריך לחפש בכוח. מחבל שהוא מחבל פשוט צריך להרוג, זה מאוד פשוט, וככל שנבין את הבסיס יהיה הרבה יותר קל להתנהל. אם מישהו בא להוריד לך את הראש, אתה לא מנסה לדבר איתו, אתה לא מרחם עליו, אתה לא מנסה "להוציא אותו מהטראומה שהוא ספג בתור ילד במסגד", אתה פשוט קובר אותו ומחכה, דרוך, למניאק הבא שירים את הראש.

כשאין לאנשים טיעון הגיוני בדרך כלל יגידו לך שאתה לא מוסרי, המחמירים גם יוסיפו "פאשיסט, גזען, נאצי" ושאר הדברים האלה..
כנראה מעדיפים פה את ערוץ 12 שכבר הלך לעשות כתבה על כמה חורה הם אנשים טובים שרק רוצים שלום, והחמולה של המחבל השפל הזה הם רק אנשים נורמטיביים, וסיימו את הכתבה עם מוכר בקיוסק בבאר שבע שמיואש מהחיים כדי להראות כמה היהודים הם אלה שחוסמים את הדרך לשלום.

פורסם

באמת עדיף לא לראות חדשות

כמו שאמר הרבי קואמי דה לה פוקס:"יש לי מסר, אם לא נדע מה הולך פה זה אומר שהכל בסדר!!!..."

ממש מסלפים את העולם אלה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 21 דקות, teyal כתב:

תגידו, איך אתם בכלל מזכירים את אזריה
באותה נשימה עם הנהג הגיבור הזה?

ממש. מה הקשר בכלל?

אזריה ירה במחבל אחרי שכבר עצרו אותו אזקו אותו ולקחו לו את הנשק. מעשה גבורה זה לא.

הנהג הזה עצר את המשך הרציחות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 שעות, Night Driver כתב:

המציאות היא לא סרט הוליוודי שיורים צרור לתוך קהל ורק הרעים נפגעים.

אין קשר בין אזריה הפחדן שרצח שבוי לאחרים שהעזת לזהם בהזכרתם יחד איתו 

המציאות היא לא סרט הוליוודי נכון, אבל אין מצב (ואני אומר לך באחריות, אין מצב) שבכל הזויות סביבון האלה שהוא הסתובב איתו במשך חצי דקה לא היה לו אפילו מבט נקי אחד כדי לדפוק כדור במחבל ממרחק 4 מטרים, אין מצב. ואם יש מצב, אז הוא לא צריך להחזיק נשק הבחור, כי הוא סכנה לסביבה. מי שמחזיק נשק נושא איתו עול והוא חייב להיות מקצועי עם הנשק, לדעת מתי ואיך להשתמש בו וכו'. למי שלא מכיר, אולי זה נראה טבעי לעמוד עם אקדח שלוף מול מחבל ו"לחכות" עד שתבוא משטרה או עד שמישהו אחר יטפל בזה, אבל מי שמכיר יודע שאין מצב כזה בעולם שמחבל מסתובב ככה חופשי ואף אחד לא מוריד אותו בהזדמנות הראשונה. נושא נשק באותו רגע אמור לעבוד על אוטומט, חתירה למגע, שליפת נשק וירי למרכז מסה, זה הכל. פשוט תכלס, הייתי אומר אפילו אינסטינקטיבי. אני בטוח שאם נהג האוטובוס הנ"ל יתושאל עכשיו ויענה בצורה כנה הוא יגיד שהוא השתהה כי הוא פשוט חשש ממה יקרה, שאולי הוא טועה וכו' וכו'...

ודרך אגב, הבחור השני שירה (עם החולצה האדומה) אמנם מקבל 100% ניקוד על חתירה למגע אבל דווקא במקרה שלו הירי בוצע בצורה לא מקצועית:

1. ביד אחת - מה אתה רמבו??

2. חלקו או כולו תוך כדי תנועה שזה גרוע, לא יורים בתנועה אף פעם אלא אם אין ברירה.

3. תוך סיכון נהג האוטובוס שבבירור היה בקו האש

כמובן שקל לדבר והכל מניתוח סטטי ובדיעבד, ועדיין לדעתי נושאי נשק בארצנו צריכים לעבור קצת יותר מאשר מטווח פעם ב. עדיף לחייב כחלק מנשיאת רשיון נשק לאיזשהו יום רענון נניח פעם בשנה או אפילו שנתיים, ואולי אפילו בעזרת סימולטורים, משהו שהוא קצת יותר ממטווח סטטי ושמדמה זירה כזו של פיגוע ומחבל(ים). מניח אבל שלא יקרה משיקולי תקציב.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

לא אמרו לו לרדת לקבלה, אמרו לו ללכת לבית ולהזמין חברת אבטחה פרטית.
אם ההוראה של השוטר הייתה "רד לקבלה מישהו יגיע לטפל בך ולדאוג שלא ירצחו אותך היום בלילה" הייתי יותר סבבה איתו.

כשאין לאנשים טיעון הגיוני בדרך כלל יגידו לך שאתה לא מוסרי, המחמירים גם יוסיפו "פאשיסט, גזען, נאצי" ושאר הדברים האלה..
כנראה מעדיפים פה את ערוץ 12 שכבר הלך לעשות כתבה על כמה חורה הם אנשים טובים שרק רוצים שלום, והחמולה של המחבל השפל הזה הם רק אנשים נורמטיביים, וסיימו את הכתבה עם מוכר בקיוסק בבאר שבע שמיואש מהחיים כדי להראות כמה היהודים הם אלה שחוסמים את הדרך לשלום.

לגבי התנהלות המשטרה, זה באמת בזיון. הבן אדם בכל זאת הרג מחבל ומנע פיגוע, אמורים לקבל אותו בתחנת המשטרה במחיאות כפיים ולהעניק לו צל"ש (ואני לא צוחק).

לגבי חורה, אז אני גר בבאר-שבע ואשתו של אחי עובדת שם במרפאה כמנהלת מרפאה. אתם רוצים לדעת איך זה מרגיש לפעמים שם? מלחמות חמולות כל כמה זמן, עם נשקים חמים, נקמות דם, ומה לא. ההתנהלות של הבדואים בנגב, ודרך אגב גם על הכבישים היא אך ורק בעקבות אזלת יד של המדינה. כדי לטפל בהם כמו שצריך, צריך להכנס לתוך היישובים ולהחיל משילות, גם במחיר דמים לא נורמלי! אחרת זה אף פעם לא ייעצר. כנ"ל לגבי כל היישובים הערבים בארץ. עבריין הוא עבריין רק בגלל שמרשים לו. אפשר לשנות דברים אבל צריך רצון ואכפתיות, וזה לצערי חסר יותר מהכל.

• אהבתי 3

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
לפני 5 דקות, yonisi כתב:

אני בטוח שאם נהג האוטובוס הנ"ל יתושאל עכשיו ויענה בצורה כנה הוא יגיד שהוא השתהה כי הוא פשוט חשש ממה יקרה, שאולי הוא טועה וכו' וכו'...

כמו שכתבתי אין לי בעיה עם זה שהשתהה. מבחינתו הוא רואה אדם עם סכין ואין לו מושג שהאדם הזה הרג כבר 4. אולי מדובר בחולה נפש או משהו אחר. 

אני חושב שכל בן אדם נורמלי, כזה שאני רוצה לחיות לצידו, צריך להימנע מלהרוג אנשים, אלא אם אין ברירה. וכמו שרואים, כשלא היתה לו ברירה הוא ירה.

לגבי המיומנות בשימוש בנשק, אין לי מושג בזה, אבל בהחלט הייתי רוצה שכל מי שיש לו נשק ברשיון ידע לתפעל אותו במיומנות.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 48 דקות, yonisi כתב:

כמובן שקל לדבר והכל מניתוח סטטי ובדיעבד, ועדיין לדעתי נושאי נשק בארצנו צריכים לעבור קצת יותר מאשר מטווח פעם ב. עדיף לחייב כחלק מנשיאת רשיון נשק לאיזשהו יום רענון נניח פעם בשנה או אפילו שנתיים, ואולי אפילו בעזרת סימולטורים, משהו שהוא קצת יותר ממטווח סטטי ושמדמה זירה כזו של פיגוע ומחבל(ים). מניח אבל שלא יקרה משיקולי תקציב.

הם יכולים לשלם על זה.

אם הם משלמים אגרה כלשהיא אז שיהיה כלול בתשלום 

• רעיון טוב! 1
פורסם

כבר שינו את זה.

הרישיון תקף ל3 שנים. במחזור האחרון קיבלתי שעלי לעשות מטווח חובה נוסף במהלך השנה השנייה לתוקף הרישיון, ועשיתי. העלות במטווח כמו בעת החידוש, אתה רק לא משלם את האגרה.

נכון שקניתי את הנשק מרצוני החופשי, אבל העלויות של האגרות והמטווחים האלה לא זולות בכלל. מרגיש ממש כמו מס כבד, ברמה של המיסים שמשלמים על להיות בעל רכב בישראל.

באמת מוזר הצורה ש2 היורים בסרטון אוחזים בנשק, אם הרישיון שלהם תקף הם אמורים להיות מתודרכים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...