Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה רכב חשמלי מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, היום לראשונה במקרה יצא לי להעביר את היום ביונדאי יוניק היברידית ומאוד אהבתי את צריכת הדלק! 1:20
אני חושב להחליף את הרכב שלי לרכב היברידי כלשהו...
 מה האופציות מלבד יונדאי?

פורסם

אם אתה מחפש היברידיות, לטיוטה כנראה מדגם הדגמים הגדול ביותר - יאריס, קורולה, פריוס, קאמרי, יאריס קרוס, C-HRו-  RAV4 
ליונדאי יש את האלנטרה והסונטה ובקרוב תחזור הקונה ההיברידית. האיוניק כבר לא נמכרת כחדשה ככל הידוע לי
לקיה יש את הנירו
יש עוד הרבה דגמים היברידיים נטענים (פלאג אין) כמו למשל סיטרואן C5 איירקרוס, פ'ג'ו 3008, קיה סורנטו....
בקיצור יש המון אפשרויות. כדאי להתמקד יותר ולהסביר מה הצרכים ומה באמת אתה רוצה - היברידי או חשמלי, באיזה גודל, חדש או משומש, באיזה תקציב...

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

בדיוק פורסם היום:  המגזין המלא כאן

image.thumb.png.215f4610152abd5dab2211aad216d397.png   image.thumb.png.077e5bcecce54f58ddd5f5469da22e7c.png  

image.thumb.png.0a0032c1124cf5d8c805eadc1b8916fb.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...