Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטול עסקה/החלפת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, 

ביום 06/02/22 רכשתי לאימי רכב מחברת "אוטומקס" יבואן מקביל יונדאי סנטה פה היברידית שראינו בתצוגה. לא אמרו לה בשום שלב שהרכב שהיא רואה בתצוגה זה הרכב שהיא רכשה. ואמרו שתוך 10 ימים הרכב יגיע (ולהזכיר שהרכב נמצא בתצוגה) לאחר העברה בנקאית ולקיחת הלוואה ותשלום מלא אומר המוכר שנקבל את הרכב ביום שישי באותו שבוע משמע 11/02/22 או יום ראשון 13/02/22 בסוף הודיעו שיום שישי תהיה המסירה בשעה 12:00 נסעתי עם אשתי לאסוף את הרכב ואחרי הסבר לחוץ וחפוז שחררו אותי בברכת מזל טוב והמצלמת דרך קדמית ואחורית שהבטיחו עדיין לא היתה מורכבת והרשיון רכב לא היה ברכב ואמרו שזה יגיע בהמשך השבוע. סמכתי עליהם ונסעתי הביתה, שהגעתי הביתה והחנתי את הרכב ועליתי הביתה הסתכלתי מהחלון על הרכב ושמתי לב שיש קנץ' (מעיכה קלה) במכסה המנוע. ירדתי מהר לראוץ מקרוב האם מה שאני רואה זה אמת או שזה אשליה ולצערי זה היה אמת לאמיתה. שלחתי מייד סרטון למוכר ולמנהל הסניף לבקש תשובה מה פשר הדבר ואף אחד לא ענה, התקשרתי פיזית גם למוכר וגם למנהל ואף אחד מהם לא ענה ואפילו המנהל ניתק את השיחות שלי והתנער ממני, נסעתי מייד לסניף בחיפה ושהגעתי כבר לא היה עם מי לדבר כי הסניף היה סגור. שלחתי להם שוב הודעה בעצבים על ההתנערות והזלזול ממני כלקוח שרכש רכב יקר ולא רכב זול ונסעתי הביתה החנתי את הרכב ולא זז מהרגע שחנה ועד יום ראשון שאני מתכוון להחזיר את הרכב.

אני עדיין לא קיבלתי רשיון רכב ביד וקיבלתי רכב מתצוגה עם פגם. אני רוצה לבטל את העיסקה ולקבל את הכסף שלי בחזרה או להחליף רכב לחדש לגמרי ובלי שום פגמים ואף לא קטן.

אשמח ומתחנן אם מישהו יכול לייעץ לי מה באפשרותי לעשות.

IMG-20220211-WA0032.jpg

• מבאס 1
פורסם

איך היה אומר אבנר דן - קודם כל תרגע.

מדובר בפגם מזערי הניתן לתיקון ב-PDR ללא השארת עקבות כלשהן.

אולי גם תוכל לקבל טיפול חינם.

אישית - לא הייתי מוכן לקבל רכב ללא רישיון רכב מודפס ביד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם קנית את רכב התצוגה תקרא טוב את המסמך שלא החתימו אותך שראית אותו וקנית AS IS.

בכל מקרה כפי שנאמר זה רק PDR ללא שום סימן או עקבות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מסיק מזה, שלא בדקת טוב את הרכב לגילוי שריטות , או סימנים מן הסוג הזה, לפני שלקחת אותו.

אם יש לך עוד תמונות של הרכב מהאולם תצוגה, ורואים בהם את הסימן הזה, יכול לעזור.

אחרת, הם יכולים להתנער מזה , ולטעון שזה קרה כבר אצלך.

לא פשוט.

פורסם

בהחלט מצער להתחיל ככה עם רכב חדש.

מה רשום במסמכי הרכישה לגבי רכב מתצוגה? אני מניח שהחברה כיסתה את עצמה עם סעיף כל שהוא.

איך עשית ביטוח ללא רישיון רכב? יש לך צילום של הרישיון?

פורסם

איך לוקחים רכב ללא רישיון? לא מובן לי בכלל התנהלות שם.

תבקש שיתקנו בלי תיקוני צבע ויתנו לך הטבה. טיפול\אביזר\זיכוי

STI 2004

פורסם

תנסה להוציא מהם pdr על חשבונם. מדובר על משהו קטן ומזערי. כנראה נגרם על ידי לקוח ויכול להיות שהם עצמם בסוכנות לא מודעים לזה אפילו. 

בכל אופן אתה לא תקבל את הכסף בחזרה תהיה בטוח והאמת שאין סיבה. גם אם יתנערו ממך תתקן לבד בpdr ונגמר הסיפור. קנית רכב שרצית

תהנה ממנו. זה חרטה. אם אתה חושב שעוד שנה מעכשיו לא תקבל עוד כמה  סימנים  כאלה בחניות מאנשים אתה תופתע מאוד. 

פורסם

מכונית של 300 אלף שקלים אין סיבה בעולם שיקבל דפוק גם אם קנה רכב חדש ב50 אלף 

מקום לא מקצועי אני לא רוצה לחשוב איך מה הם עוד עושים שם 

הלכתי פעם אחת רק ליראות רכב וכבר בחניה מחליפים לך לוחית שלהם באותו רגע עשיתי רעש והבנתי שאין מה לחפש שם ודאגתי שאנשים גם ישמעו 

פשוט חוצפההה

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

יש לא מעט סיפורים על רכבים יקרים פי3, עם בעיות חמורות יותר, שלא קיבלו כסף בחזרה ושירות לא כזה מדהים. ארץ ישראל שלי יפה וגם פורחת. ככה זה. בכל מקרה פה ספציפית אין issue. 

פורסם

הפגם נראה באמת קטן וניתן לתיקון. גם אם הרכב עולה מיליון וגם אם הוא עולה 10,000 אין סיבה להחליף אותו בשביל תיקון קטן.

הבעיה הגדולה ביותר לדעתי היא אם קנה רכב חדש וקיבל מתצוגה.  אם זה באמת המצב והמוכר לא כיסה את עצמו בדרך כלשהי, בהחלט זכאי לפיצוי כספי או להחלפת הרכב לרכב חדש

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...