Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז אחרי קצת יותר מ 3 שנים ומעל 80000 ק"מ שההונדה ג'אז שלי הייתה אצלי - נאלצנו להיפרד מוקדם מהצפוי עקב תאונה.

אנחנו מחפשים את הכלה הבאה. 

חשוב לנו: נוחות, בטיחות, אמינות, חיסכון בדלק, מרווח פנים, וביטוח זול. ביצועים לא מעניין. תקציב כ- 70K עדיף פחות. 

על הנייר הונדה ג'אז 2017-18 מתאימה לנו בול. אבל הבעיה שאני לא מוצא משהו עם נתונים טובים. אני נוסע המון (כפי שכתבתי 80000 ק"מ בשלוש שנים) ולכן אני לא רוצה לרכוש רכב שכבר נסע איזה 100000 ק"מ אלא השאיפה לכמה שפחות. 

קורצת לי מאזדה 2 שנת 2017-18 אבל השאלה היא האם יש לה בלימה אוטונומית? האם היא חסכונית בדלק כמו הג'אז? האם הביטוח שלה יקר יותר? (בג'אז שילמתי כ 3000 ש"ח לחובה + מקיף לכל נהג מגיל 30). 
איזה עוד אופציות אפשר להביא בחשבון חוץ מיונדאי/קיה השם יצילנו?.

תודה רבה. 

פורסם

ב2 יש בלימה אוטונומית אבל עד 30 קמ"ש, או בעברית במהירות עירונית. לא חושב שהיא תהיה חסכונית כמו הג'אז והיא בטוח תהיה צפופה יותר. 

פורסם (נערך)

אני נוהג על מאזדה 2 2019.

כמו שנאמר - יש בלימה אוטונומית עד 30 קמ״ש והתראה על סטיה מנתיב (מקורית) + התראת מרחק מלפנים מהמובילאי.

דלק - נסיעה משולבת עם נטיה להאצות ביניים ופקקים - 1:14-14.5 ממוצע.

ביטוח - משלם 3,400 לכל נהג מעל גיל 24.

הרכב מאוד נוח לי לנסיעות ארוכות, הרבה יותר זריז מרכבי יונדאי/קיה עם מנוע טורבו מאותו סגמנט.

עריכה אחרונה על ידי Liel Baruch
פורסם

מוקדם יותר השנה, מישהו החליט להכנס בנו חזיתית ליד הבית וגם הגאז 2016 שלנו הושבתה.
בדומה אלייך יצאנו למסע חיפוש של סופר מיני חלופית - רק מי שנסע בגאז, יודע להבין שאומנם הרכב עצל, לא כלכך סוחב ובטח שלא מהנה לנהיגה, אבל המבנה הפנימי הוא על סף הגאונות - היא מרווחת מאוד בצורה שאין שני לה, מאפשר התניידות של 4 אנשים בקלות ובמקרה שלנו אפילו משפחה של 5 נפשות כולל סל קל ובוסטר לנסיעות קצרות.
עשינו סבב אולמות, חיפשנו מחליפה ראויה, שלא מצאנו כזאת - בסוף מצאנו גאז 2018 ומרוצים עד הגג מהבחירה.

פורסם

כל המאזדה2 2016/2017 דינמיק שראיתי הריפוד שלהן השמיע רעשים נוראייים!! ממש גונח, חורק. אחד מהדברים שהוריד אותי מהדגם. זה לא רעשים מכניים מהכיסא, זה כנראה ממש הספוג. חפש שרשור שגם התלוננו על מאזדה2 וגם3 על אותה בעיה.

בנוסף זה שיש עדיין מוביל איי. עד30 קמש מקסימום הולך הרכב, מעל 30 זה מה שחשוב ולא מקבלים את זה במאזדה.

שלא לדבר על כל התושבות מנוע הבעייתיות של מאזדה ומערכת ההיגוי. 

בכלל אם מחפשים 2018 סופר מיני, כבר עדיף ללכת ליבואן, כי 2018 שמורה תחסוך לך 20-30 אלף בקירוב או שתהיה במחיר מחירון ואז הראשון לוקח, או שבעל הרכב יעלה את המחיר אחרי 80 טלפונים בשעה.

• תוכן חדש...