Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח בחשבון שלא כל שיפוץ יחזיק מעמד, במיוחד אם "אכל" שמן לפני.

ב-15,000 לא מרכיבים לך מנוע חדש, אלא מחודש מהיצרן - שזה הכי קרוב לחדש שתמצא והיחיד שאפשר לסמוך ב-100% על השיפוץ שלו.

אפשר אגב, להשיג אותו ביותר זול.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

15 אלף נשמע סכום גבוה, בגבע או אורן זה באסוז 7-10 אלף בערך.

הייתי מתייעץ איתם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא תקבל מנוע חדש/מחודש אצל היצרן בפחות ללא עזרה ותמיכה

פורסם (נערך)

לא הבנתי... אתה הכנסת את הרכב למוסך לאיבחון התקלה הראשונה והם טענו שהמנוע תקין,נתנו הצעת מחיר עם מה שלטענתם צריך לסדר ושיחררו אותך לדרכך לאחר תיקון ואישור שהרכב תקין.

לאחר מכן המנוע דמם באמצע נסיעה, ושוב הלכת אליהם ועכשיו הם טוענים שיש צורך בהחלפת מנוע??

אם כך הדבר הרי שמדובר במחדל של המוסך, באבחנה שגויה ובשירות מקצועי לקוי.

למוסך שביקרת בו יש אחריות כבדה בתיקון התקלה שקרתה ברכב שלך ועליך לדרוש את תיקונו מהם!

באם הם מתנערים מהמקרה, הייתי פונה ליבואן עצמו בחו"ל ואם זה לא עוזר פונהלייעוץ משפטי בנושא.

ולהבא אל תתן למוסכים להשחיל לך טיפול כשאתה מגיע עם גרר למוסך לתקלה. תקפיד על טיפולים לפי זמן, זו הדרך הנכונה לתחזוקה

עריכה אחרונה על ידי roy007
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בעבר גבע פירסם רכב עם רצועה לא תקינה, כאשר היבואן בבדיקה אמר שהיא תקינה..

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה זה מנוע חדש 0 ק"מ? 

זה מנוע מ-PSA חדש?

פורסם
לפני 26 דקות, Aviv79 כתב:

יש לי הצעה על מנוע חדש חדש 0 קמ 7.500

שח. אני מחפש מוסך בנתניה  להרכבה  יש המלצות 

לפני הצעות כאלה ואחרות ולפני שאתה מבזבז את כספך, הייתי ממליץ ללכת לגבע או לאורן  לאבחון נוסף

פורסם

Psa=

פיגו/ סיטרואן.

פורסם

לא הבנתי..

מנוע ב-7500 ואתה צריך לחפש מי מרכיב?

מי מספק את המנוע?

• תוכן חדש...