Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מקלקלים מזגן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום הכל יודע.

חבר גר בשכירות. יש לו מזגן מהגיהנום בסלון, מזגן קטן עם (מן הסתם) מנוע בחוץ. 

המזגן עושה המון רעש בתוך הבית ומוציא מלא רוח כשמכוונים אותו על חום (וגם קצת חום). 

מבחינת בעל הבית זה תקין, מבחינת החבר אין מוצא עם בעל הבית אפילו שהציע להתקין מזגן חדש ומודרני בהשתתפות של חצי העלות.

החבר רוצה להשבית את המזגן הענתיקה כך שלא ישתלם לתקנו. Normande, אם זה משנה.

אל תשאלו כמה כ"ס כי אין לו מושג.

אז איך מקלקלים מזגן?

• מצחיק 1
פורסם
לפני 29 דקות, אורח לרגע כתב:

אז איך מקלקלים מזגן?

במצב שכזה פשוט הייתי מחליף בעצמי עם כל העלות. 

1600 שקל כולל התקנה

https://www.payngo.co.il/air-conditioning-all/air-conditioning/overpass/264776.html

כמובן הייתי מבקש את ברכת בעל הבית

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 13 דקות, DareDevil כתב:

במצב שכזה פשוט הייתי מחליף בעצמי עם כל העלות. 

1600 שקל כולל התקנה

https://www.payngo.co.il/air-conditioning-all/air-conditioning/overpass/264776.html

כמובן הייתי מבקש את ברכת בעל הבית

רק לשמור את המזגן הישן ולהחזיר כשעוזבים את הדירה

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אם שאלת ברצינות, וזה מה שאתה רוצה ליעשות, [בדבר "לקלקל"], אז הדרך הקלה והמהירה ביותר זה לפרק קצת,[לא עד הסוף אלה טיפה],  את  אחד הצינורות של הגז, לתת לו לזרום החוצה, ולסגור בחזרה.

הדבר יידרוש מילוי גז וואקום מחדש, שעלותו גבוהה, ויכול להגיע ל-800 שקל, ולא כדאית במזגן כל כך ישן שתיארת, כאשר מזגן חדש עולה 1100. ההתקנה צריכה להיות פשוטה ביותר, כי הצנרת כבר קיימת במקום.

רציתי להזכיר לך שאנו בפורום, אמורים לפתור בעיות ,ולא לקלקל דברים, וה-"פתרון" שהצעתי, אינו גורם נזק למזגן, אלה מצריך הגעת טכנאי, ועבודה שאינה משתלמת בשום אופן לבעל הדירה.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

בלי לדעת כמה כוח סוס לא נוכל לעזול

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני חושב שבעל הבית יעשה 1+1 וינסה להאשים את הבחור ב-"תקלה" (ובצדק). 

למה שהבחור לא יזמין שירות ניקוי למזגן, בתאום עם בעל הבית כמובן? זה יכול לפתור גם בעיית רעש, כי הרבה פעמים הרעש נוצר עקב הצטברות אבק לא אחידה על המניפה שמוציאה אותה מאיזון וגורמת לרעידות.

פורסם
לפני 22 שעות, אורח לרגע כתב:

מבחינת בעל הבית זה תקין

בעל הבית הוא לא איש מקצועי שיכול לקבוע אם זה תקין או לא, אלא אם זה תחום עיסוקו ויש לו ניסיון בתחום.

במידה ולא, כדאי שיבדוק את המזגן איש מקצוע ויחליט אם נדרש פה תיקון או שהמזגן תקין.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 2 דקות, איציק נ. כתב:

בעל הבית הוא לא איש מקצועי שיכול לקבוע אם זה תקין או לא...

בעולם אוטופי אתה צודק. הלכה למעשה המזגן עובד (בצורה גרועה ומתסכלת) ומבחינת בעל הבית עובד זה עובד ולא מעניין אותו מעבר לזה.

אין מה לעשות- ללכת להגיש נגדו עכשיו תביעה ולהביא עדים מומחים? אף אחד לא מתכוון לעשות את זה. בעל הבית חרא וכרגע הבחור לא מתכוון לעבור דירה למרות שזה על הפרק.

אז איך מקלקלים מזגן? מישהו מוכן לענות? לרוקן את הגז לא ייתן הרבה. הרי בהרכבה של מזגן חדש צריך למלא גז, אז הוא יעדיף פשוט למלא גז, לא?

פורסם

יכול להיות שהתלונות של השוכר הן פתירות, ולא חייבים להמר מייד על מזגן חדש. לכן אני מציע בדיקה של איש מקצוע.

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 21 דקות, אורח לרגע כתב:

אז איך מקלקלים מזגן? מישהו מוכן לענות? לרוקן את הגז לא ייתן הרבה. הרי בהרכבה של מזגן חדש צריך למלא גז, אז הוא יעדיף פשוט למלא גז, לא?

עניתי לך מקודם. זה לא כדאי.

ביקור טכנאי+מילוי גז=כמעט מחיר של מזגן חדש.

בהרכבה של מזגן חדש, לא צריך למלא גז.

הוא מגיע עם הגז בתוכו.

• תוכן חדש...