Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הסיפור הוא כזה, ב 19.11.19 ניגשתי למשרד הרישוי בחולון והורדתי את רכבי דאז מהכביש וקיבלתי ביד ״ רשיון כתום״ שבו מצוין במפורש שרישיון הרכב בוטל, הסרתי את לוחיות הרישוי ומכרתי אותו לגרריסט לפירוק לברזל(יש לי העתק מכירה ביד), במהלך השנתיים הללו מדיי כמה חודשים הייתי נוהג סתם להכנס לאתר של משרד התחבורה ומזין שם את פרטי הרכב ות.ז שלי ומבקש כביכול לחדש את רשיון הרכב וכך למעשה הייתי מוודא שאכן הרכב כבר לא רשום על שמי ובאתר לא הייתה לי את האפשרות לחדש את הרשיון, כרגע סתם ״ בשביל הספורט״ אני נכנס שוב לאתר ע״מ לחדש את רשיון הרכב(שבוטל) ולהפתעתי פתאום כן יש לי אפשרות לחידוש הרשיון בסכום של 940₪, נרשמתי לאתר my gov של משרד התחבורה ובדקתי באיזור האישי שלי ושם הרכב לא מופיע בכלל, כלומר הוא כבר לא בבעלותי, אז מה קורה פה? מישהו החזיר אותו לכביש?אני צריך להיות מודאג? יש לי מה לעשות בעניין או פשוט להתעלם ולהמשיך כרגיל בחיי כפי שעשיתי בשנתיים האחרונות מאז שהרישיון בוטל?

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לא אתפלא אם הוחלף מישהו מרכזי בצוות הפיתוח במישהו שלא ידע או לא הובא לתשומת ליבו מקרי קצה כאלו ואחרים.

אפשר לצור קשר עם משרד הרישוי שיבדקו במערכות שלהם ספציפית ואפשר לתת לזה כמה חודשים לראות אם זה "יסתדר".

הייתי מחכה, ואם וכאשר, מתאם תור מגיע למשרד הרישוי עם המסמכים.

רחוק מלהיות משהו שהיה מדיר שינה מעיניי ...

  • מצחיק 1
פורסם (נערך)

תזמין עוד סט צמיגים או משהו, עד כדי כך משעמם לך?

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix
  • מצחיק 1

  

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

 

פורסם

לא, סתם מעניין אותי מה השתנה מהפעמים הקודמים שבדקתי את העניין והייתי מקבל הודעה״ רישיון הרכב בוטל, לפרטים נוספים אנא פנה למשרד הרישוי״. 

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

שמור את הרשיון הכתום 7 שנים, וגבה אותו אצלך. זה הכל.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

×
×
  • תוכן חדש...