Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום המעולה !

אחרי שחוויתי קושי בפתיחת ברגי הגלגלים של רכבי עם המפתח המצורף לרכב, ורק לאחר שהארכתי אותו עם צינור הצלחתי לפתוח (בקלות)

הגיע הזמן לקנות ידית כח. מצאתי של סיגנט 18" ב76ש"ח שהבנתי שהיא חברה סבירה (אותו מחיר בעלי..).

גודל הברגים שלי הוא 21מ"מ ויש לי בוקסא עמוקה של פלאגים בגודל הזה שמצאתי בארגז בבית אז זה מספיק לי.

מכל מקום חשבתי שאקנה עוד כמה בוקסות לגדלים נפוצים אולי אוכל לעזור גם לאחרים.

אשמח לדעת איזה גדלים נפוצים? וגם האם בגדלים קטנים משלי זה אום רגיל או "עם כיפה" או שאין קשר לגודל הבורג (שאצטרך לקנות בוקסות עמוקות)

תודה!

פורסם

קנה עוד 3 בוקסות עמוקות בגדלים לעיל + אם כבר אז עדיף ידית כח 60 ס"מ (24").

שים לב שידית הכח נועדה לפתיחת ברגי/אומי הגלגלים. את הסגירה עדיף לעשות עם הידית היעודית שמגיעה בערכת כלי נהג, כדי לא לסגור בעומס יתר.

חזיר דיזל

פורסם

שאבו- יש לי את הכלי הזה איפה שהוא אבל גם איתו לא הצלחתי לפתוח ברגים שנסגרו חזק מיד אצל הפנצ'ר-מאכר.

קורן- אני אחפש מקווה שאמצא במחיר סביר.

צריך ידית כח בהינע 1/2, נכון?

• תוכן חדש...