Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מרגיש שנדרשת יחסית הרבה עבודה הגה ע"מ לשמור את הרכב ממורכז בנתיב

זה לא משהו מובהק, ממש בקטנה אבל יש לי תחושה שמשהו אולי דורש חיזוק, או בדיקה וזה לא המצב התקין

לפני שאני נוסע למוסך על מה הייתם ממליצים להתמקד או לבדוק ואם יש דברים שאפשר או קל לבדוק לבד אפילו עדיף

הכלה מיצובישי ASX 2018 ללא תאונות (הפרונט לא תוקן) עם ק"מ יחסית נמוך ~ 38K

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הלחץ תקין
איזון משפיע על רעידות... לא? ההגה לא רועד
כיוון פרונט על משיכה... ההגה לא מושך לשום כיוון

התחושה היא יותר של חופש, אבל ממש ממש בקטנה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
Just now, סולל הדרך כתב:

הלחץ תקין
איזון משפיע על רעידות... לא? ההגה לא רועד
כיוון פרונט על משיכה... ההגה לא מושך לשום כיוון

התחושה היא יותר של חופש, אבל ממש ממש בקטנה

יש הרבה רכבים שההגה מרגיש משוחרר (זה תלוי בלחץ אוויר, צמיגים ועוד)

אם זה משהו שלא היה לך לפני..תבדוק

פורסם

אני לא יודע אם זה היה או לא לפני כי הרכב נרכש לא מזמן, מה גם שאני לא נוהג עליו ביום-יום והוא משמש בעיקר את אישתי
בימים האחרונים יצא לי לנהוג עליו מספר פעמים בכביש מהיר והיתה לי תחושה של חוסר נוחות מההיגוי

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

הכלה מיצובישי ASX 2018 ללא תאונות (הפרונט לא תוקן) עם ק"מ יחסית נמוך ~ 38K

המשפט הזה כמין אמירה שמדובר ברכב שלא נסע הרבה מדי, לא רלוונטי. במיוחד שלא אתה נהגת ברכב.

יתכן והנהגים הקודמים עלו על מדרכות או נהגו בצורה שכן יצרה חופשים או פגיעה/בלאי מואץ ברכיבי מתלה/היגוי.

לך למוסך מתאים.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם
לפני כשעה, מיץ פטל כתב:

המשפט הזה כמין אמירה שמדובר ברכב שלא נסע הרבה מדי, לא רלוונטי. במיוחד שלא אתה נהגת ברכב.

יתכן והנהגים הקודמים עלו על מדרכות או נהגו בצורה שכן יצרה חופשים או פגיעה/בלאי מואץ ברכיבי מתלה/היגוי.

לך למוסך מתאים.

אכן אי אפשר לדעת, אבל הרכב באופן כללי שמור במיוחד

לפני 18 דקות, חולגי כתב:

אתה מרגיש שיש מין איזור מת בתנועת ההגה ?

אני לא מרגיש חופש בהגה

פורסם

הוחלפו צמיגים לאחרונה? איזה מותג מורכב? יש סיכוי שהרכיבו אותם בכיוון נסיעה הפוך? 

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הצמיגים הם המקוריים שהגיעו עם הרכב, הם אומנם לא צעירים אבל עברו סה"כ ק"מ נמוך ואנינ מניח שאחליף אותם במהלך השנה הקרובה
הסיכוי שהצמיג הורכב הפוך הוא קלוש, אני בספק אם הם אי פעם ירדו מהגאנט.

פורסם

הגה חשמלי?

נסה בבקשה למקד את התחושה: האם מדובר בתחושה שההיגוי אמנם חד, כלומר מגיב מייד ויחסי לתנועת ההגה, אבל כאשר אתה מנסה לשמור על הגה ישר הוא תמיד נמצא שבריר מעלה שמאלה מדי או שבריר מעלה ימינה מדי?

חזיר דיזל

• תוכן חדש...