Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 שעות, yairw כתב:

חזור למתקין המיסב והברקסים שישמע את הרעש לאחר הטיפול שלו

חזרתי כמובן הם מתקשים להבין ממה הרעש הזה נגרם ורוצים לנסות להחליף את הבית מיסבים מה שזה לא יהיה. חשבתי אם אעלה לכאן למישהו תהיה איזושהי תובנה לפני שאשלם להם עוד סכום גבוה. 

• אהבתי 1
פורסם

אני לא מבין גדול בתחום, אבל יש לי אוזניים,

הרעש נשמע רק כאשר אתה דורך על דוושת הברקס והוא נשמע כמו חיכוך סיבובי, אם זה היה המיסב, הרעש היה אמור להיות קיים ברציפות ובמהירות מסויימת ומעלה, לא רק כאשר מאטים עם הברקס.

לי זה נשמע שהם עשו משהו לא נכון במערכת הבלמיםף אבל שוב, אינני מומחה, הייתי לוקח את הרכב למוסך מקביל ונותן להם לשמוע

• אהבתי 1

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 17 שעות, yairw כתב:

אני לא מבין גדול בתחום, אבל יש לי אוזניים,

הרעש נשמע רק כאשר אתה דורך על דוושת הברקס והוא נשמע כמו חיכוך סיבובי, אם זה היה המיסב, הרעש היה אמור להיות קיים ברציפות ובמהירות מסויימת ומעלה, לא רק כאשר מאטים עם הברקס.

לי זה נשמע שהם עשו משהו לא נכון במערכת הבלמיםף אבל שוב, אינני מומחה, הייתי לוקח את הרכב למוסך מקביל ונותן להם לשמוע

מעניין מה שאתה אומר. יש לך המלצה על מוסך באיזור ת"א?

• תוכן חדש...