Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בבוקר אני מסובב את הסוויץ חצי סיבוב ורואה את המנורה של הרדיאטור דולקת...היא אמורה לדלוק זאת מנורת ביקורת!

אך היא אמורה להתכבות מיד עם ההדלקה, ואסור לה להדלק בנסיעה, הדלקתה בנסיעה מחייבת עצירה מיידית ובדיקה מדוע היא נדלקת!

לא הבנתי בהתחלה אז בדקתי מים.. היה מלא עד הMAX...

נסעתי למוסך הוא בדק ואמר שהרדיאטור סתום... הוא ביקש הרבה כסף (אחרי כל מה שהשקעתי באוטו) בשביל לתקן את זה.מוסך לא עובד חינם, יקר זה דבר יחסי, גש לקבל הצעת מחיר במקום יעודי לכך, במכון רדיאטורים!

רציתי לדעת איך אני יכול לפתוח את הסתימה הזאת? אתה לא יכול! ואיך אני מחליף את המים איך אני מרוקן בקיצור הכל... מא' ועד ת'...

אודה לכם מאוד אם תרשמו לי איזה מדריכון קצרצר...

ד"א סוג האוטו רשום בחתימה למטה..ניקוי רדיאטור לא עושים בעזרת מדריכון קצר!

תודה מראש.

נהג חדש שלום רב!

קבל עצה חינם, מאדם שאתה לא מכיר אישית אבל אוהב לתת עצות חינם מהלב!

הערה מקדימה:עצה זאת לא באה במקום העצות שכתבו קודמי, אלא כתוספת!

גש למכון רדיאטור ואל תנסה לבד לנקות רדיאטור, שכרך יעלה בהפסדך, הנזק שיגרם לך

בגלל שניסית"לחסוך" כמה מאות שקלים, יהיה באלפי שקלים!!

זוהי עצתי !

קבל אותה או דחה אותה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מנורת ביקורת?

כל המנורות תמיד היו דלוקות רק זאת לא הייתה דולקת אף פעם... איך פתאום?

ואיך זה שבבוקר אחרי כמה פעמיים שסיבבתי את הסוויץ היא כבתה?

ועוד משהו.. היום הדלקתי את האוטו איזה 10 דקות והוא לא התחמם בגרוש.. יענו אפילו הרדיאטור לא התחמה ולא המנוע... לא נסעתי עם האוטו או משהו אבל ככה על סרק..

ולהחלפה של המים אני בכל מקרה לא הייתי עושה את זה.. אבל מישהו שמבין עיניין היה עושה את זה...

פג'ו 205

מודל 87

מנוע 1100

בעלים קודמים 1

215 אלף קילומטר

תמונות בקרוב..

פורסם
מנורת ביקורת?

כל המנורות תמיד היו דלוקות רק זאת לא הייתה דולקת אף פעם... איך פתאום?

ואיך זה שבבוקר אחרי כמה פעמיים שסיבבתי את הסוויץ היא כבתה?

ועוד משהו.. היום הדלקתי את האוטו איזה 10 דקות והוא לא התחמם בגרוש.. יענו אפילו הרדיאטור לא התחמה ולא המנוע... לא נסעתי עם האוטו או משהו אבל ככה על סרק..

ולהחלפה של המים אני בכל מקרה לא הייתי עושה את זה.. אבל מישהו שמבין עיניין היה עושה את זה...

קודם כל נתחיל בשאלה האם החלפת או ניקית פעם את הרדיאטור במכוניתך? אם לא האם אתה לא חושב שהגיע הזמן להחליף את הרדיאטור לאחר 18 שנה שהרכב הנ"ל נמצא על הכביש, ולאחר 215,000 ק"מ?

כמו כן באיזה מים אתה ממלא לרדיאטור? האם אתה משתמש במים מהברז או בנוזל קירור ייעודי ירוק?

הסיבות להתחממות מנוע ולהדלקת הנורה יכולים להיות גם מקצר במע' החשמל, תרמוסטט תפוס, יוניט חום מקולקלת/מזייפת וממאוורר שלא פועל או פועל בכיוון ההפוך, ומחוסר מים ברדיאטור עקב נזילות!

פורסם

מכון רדיאטורים טוב שאני מכיר באזור מפרץ חיפה-צומת וולקן

הינו מוסך דרעי המתמחה ברדיאטורים, מיזוג אוויר , אגזוזים ויש במקום גם פנצריה.

המוסך ממוקם בר'ח השיש 49 והטלפון שלו

04-8723130

• תוכן חדש...