Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיאום מס\החזר מס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה קודם כל צריך להירשם לאיזור האישי של רשות המיסים. אח"כ בתוך האיזור האישי, באחת האפשרויות שם יש הגשה של בקשת החזר מס לשכיר (האתר לא עולה כרגע אז לא יודע להגיד במדוייק איך זה נקרא).

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יצאה לי הנשמה עד שנרשמתי. אני רואה שאפשר להגיש שם רק 1301 ולא 135 כמו שאני רגיל או שאני מפספס משהו?

פורסם

דרך איפה ניסית? מה שאני הגשתי היה המקוצר (135 אאל"ט), גם דרך המערכת שלהם וגם בשליחה דרך מערכת הפניות (לשנים שלפני 2019)

פורסם

החזרי מס ותיאומי מס --> הגשת בקשה להחזר מס --> בחירת השנה --> שולח אותך לעמוד 'דוח שנתי למס הכנסה' (דוח מקוון להכנסות יחיד מס הכנסה) --> בוחר 'הזנת דו''ח שנתי מלא ליחיד (טופס 1301) כולל מסמכים והגשה מקוונת (החל משנת המס 2019)' --> ממלא את המידע שצריך.

זה מה שהתכוונת?

פורסם

תקן אותי אם אני טועה, אבל 135 הוא לא 1301 רק בלי סעיפים שלא רלוונטים לשכיר? כי זה מה שיש ב1301 הדיגיטלי (אם אני זוכר נכון מה שלא רלוונטי מואפר)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ לצורך שאלה. 

אז ניסיתי את מזלי ומלאתי את המסמכים לשנים 2016-2020, (באמת כמו קוף, בשביל זה שנתיים סטאז׳? 🙃) ויוצא ששילמתי לגנבים האלה משהו כמו 15K אקסטרה. לכן אני רוצה את זה בחזרה בבקשה.
העניין הוא, שאיכשהו יש שנים שהם חייבים לי ויש שנים שאני חייב להם... לדוג׳ ב2016 מגיע לי 4500~ חזרה (שהגיוני כי לא עבדתי שנה מלאה) אבל ב2017 אני חייב להם 3500~ (שלא מובן לי בכלל כי עבדתי כל השנה המלאה באותה עבודה, אבל ניחא) 

עכשיו לא שזה כזה משנה לי, אבל הם יודעים (לא אתפלא אם לא) לבצע את ההחזר לסך כל השנים (2016-2020) בבת אחת או שעכשיו יחזירו לי על 2016 אבל באותה נשימה אקבל חוב על 2017 ונתחיל את הריקוד המפגר הזה של ״שלם לי שבשביל שאחזיר לך״?

פורסם

ההיגיון אומר שיעשו סדר אבל לך תדע. מה שכן יש אחלה ריבית לטובתך (לא יודע אם גם לרעתך, מעריך שלא).

פורסם

אצלי היה מקרה דומה לשלך.

הייתי חייב להם והם היו חייבים לי.

בסופו של דבר הייתה רק שורה אחת בחשבון בנק - הפקדה של מה שחייבים לי פחות מה שאני חייב להם.

• רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014 Manual

• תוכן חדש...