Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סיאט איביזה 2011 125000קמ דגם ספורט (https://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=31374&Year=2011)

ניסיתי לקנות פיקנטו כי הבנתי שאמינה וחסכונית ועלות אחזקה לא ככ יקרה.. נוסע לרוב בתוך העיר תל אביב.

עד כמה הסיאט שונה ממנה? הבנתי שיקר לתחזק

עריכה אחרונה על ידי הונדה2007
פורסם

האיביזה תהיה חזקה יותר במיוחד אם מדובר על מנוע 1.2 טורבו.

מושבים נוחים יותר, תא מטען גדול יותר.

לגבי ביטוח אתה יכול לבדוק בwobi.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 10 שעות, yulianx כתב:

האיביזה תהיה חזקה יותר במיוחד אם מדובר על מנוע 1.2 טורבו.

מושבים נוחים יותר, תא מטען גדול יותר.

לגבי ביטוח אתה יכול לבדוק בwobi.

חלפים וטיפולים יקרים לא

פורסם

היה לי חבר עם איביזה, אני כבר לא זוכר בדיוק עלות טיפולים, אבל היה סביר, אולו היא לא הזולה ביותר, אבל תהיה מהנה מהפיקנטו. במיוחד אם אתה רוכש את מנוע הטורבו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 40 דקות, yulianx כתב:

היה לי חבר עם איביזה, אני כבר לא זוכר בדיוק עלות טיפולים, אבל היה סביר, אולו היא לא הזולה ביותר, אבל תהיה מהנה מהפיקנטו. במיוחד אם אתה רוכש את מנוע הטורבו.

כמה קמ היה לו

פורסם

הוא רכש רכב חדש וטיפל ביבואן.

פורסם

לאיבזה (עד כמה שאני זוכר) יש את הגיר DSG שבנסיעות עירוניות טהורות לפעמים יש תחושה של "גמגום" ביציאה,

ואם 95% מהנסיעות שלך הם עירוניות אני כן הייתי שוקל את הפיקנטו למרות שהיא חלשה יותר, וצפופה יותר.

פורסם

גם בעיר האיביזה מרגישה זריזה יותר משמעותית, אם כי פחות טוב למצמדים.

פורסם

איביזה 2011 1.2 טורבו 125,000קמ

פיקנטו 2012 יד3 90,000 קמ

איביזה עולה לי 2000 שח יותר

שימושים:
עירוני (תל אביב)

חסכוני בהוצאות דלק וטיפולים

שיהיה מרווח וכסאות נוחים

פורסם

שתיהן לא מצטיינות בנוחות הכסאות אבל זה סובייקטיבי ותצטרך לבדוק אם נוח לך או לא. 

איביזה טורבו מגיעה עם גיר רובוטי, בתנאים הפקוקים של תל אביב הייתי נמנע. 

אם חשוב לך מרווח הייתי מחפש ריו שהיא המקבילה של האיביזה מבית קיה, מגיעה עם גיר פלנטרי פשוט.

בעיר בכל מקרה לא תקבל צריכת דלק חסכונית, לא עם זו ולא עם זו, במיוחד אם הנסיעות שלך קצרות. 

פורסם

דבר נוסף ברכב ישן יש משמעות גדולה למצב הרכב ואיך הוא תוחזק עד כה, ולכן אתה צריך קודם לברר את מצב הרכבים,

טיפולים שוטפים, צמיגים, מצבר, טסט, האם החליפו מצמדים באיביזה, תאונות,וכו'

פורסם
לפני 8 שעות, yoav911gt2 כתב:

שתיהן לא מצטיינות בנוחות הכסאות אבל זה סובייקטיבי ותצטרך לבדוק אם נוח לך או לא. 

איביזה טורבו מגיעה עם גיר רובוטי, בתנאים הפקוקים של תל אביב הייתי נמנע. 

אם חשוב לך מרווח הייתי מחפש ריו שהיא המקבילה של האיביזה מבית קיה, מגיעה עם גיר פלנטרי פשוט.

בעיר בכל מקרה לא תקבל צריכת דלק חסכונית, לא עם זו ולא עם זו, במיוחד אם הנסיעות שלך קצרות. 

רובוטית?

לא מבין בזה אבל זה הדגם של ה3 דלתות, רשום אוטומט (https://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=31374&Year=2011)

פורסם

האוטומט הוא מסוג רובוט כפול מצמדים.

פורסם
לפני 13 שעות, הונדה2007 כתב:

חלפים וטיפולים יקרים לא

תלוי איפה תטפל.

יש מוסכים מומלצים בקבוצה של סיאט בפייסבוק (סיאט וקופרה, לא זוכר את השם המדויק) והמחירים שם סבירים יחסית לטיפולים השוטפים.

יש גם את מוסך רון שנמצא בתל אביב ונחשב מומלץ לרכבי VAG (שסיאט נכללת ביניהם).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...