Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בניגוד לסיפורי פיורטק, סיפורי  DSG, לפחות מהשנים האחרונות, אני יותר לוקח בעירבון מוגבל. לא שהם לא קיימים, אלא פשוט יצאו מפרופורציה. 

הרכבים האלה נמכרים בכמויות אדירות, והפרטיות, לא משנה איזה(אולי חוץ מהתתי משפחתיות כמו ראפיד או טולדו), עם ביקוש חזק, מחירון גבוה. ועם נתונים טובים, נסחרות גם מעל המחירון(עוד לפני משבר השבבים). 

לכן זה לא מסתדר. ואם הרכב איכותי זה גם לא מפצה על זה. לראיה - מגוון רכבי פיורטק שלא מהשנתיים האחרונות. 

• מצחיק 1
  • תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כי בתכלס מדובר ברכבים טובים.

חבר הזמין את האיביזה החדשה, לא רצה לשמוע על יאריס/ גאז כי הם פשוט חלשות.

בתכלס גם בתור יד 1 שמחזיק את הרכב 3-4 שנים, הסיכוי שתקרה תקלה בגיר נמוכה, אבל היד שניה כבר זה סיפור אחר.

ויכול להיות שאנשים אומרים, אוקי, אז יכול להיות סיכוי לתקלה אבל אני אהנה במשך שנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם המציאות היא כמו שאתה כותב, חברות הליסינג היו נתקעות עם סטוקים (כפי שהיה עם הפוקוס, מה שלא קורה) והמחירון של המשומשות היה מתרסק (מה שלא קורה).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

5000 ש"ח למצמדים? אצל רון זה עולה יותר לכיוון ה 3500...

כמו שכתבו כאן, זה בכלל לא בר השוואה, המנוע העלוב הזה, מחשב את קיצו לאחור ברגע שחטף הרעבת שמן. בגיר מחליפים מצמדים וממשיכים כרגיל בחיים, האמת שאם המנוע הזה היה איזושהי פנינה, כמו המנוע של האונו טורבו בזמנו, או ה GTI 1.9 של פיזו', או ייחודי כמו הטווינצ'ארג' אז מילא, אבל זה כולה מנוע 3 צילינדר עלוב ומצחיק.

לפני כשעה, menir1 כתב:

אם המציאות היא כמו שאתה כותב, חברות הליסינג היו נתקעות עם סטוקים (כפי שהיה עם הפוקוס, מה שלא קורה) והמחירון של המשומשות היה מתרסק (מה שלא קורה).

חברות הליסינג הן פרייאריות ידועות, לכן לא אכפת להן להיתקע עם הסחורה של vag.

פורסם

@ronrcz אני מאוד שמח שהתגובה שלי משעשעת, אבל אם לפני כמה חודשים היית מוצא לי איביזה 2018 פרטית עם קילומטראז סביר במחירון ושלא נמכרה אחרי יום, היה עוזר לי מאוד. 

הבעיה שלא היו כאלה. ואני חיפשתי חודשיים. 

אלו שדרשו 5-6 מעל המחירון, מכרו אחרי שבוע. אבל לזה כבר לא הייתי מוכן. 

פורסם
לפני 7 דקות, teyal כתב:

5000 ש"ח למצמדים? אצל רון זה עולה יותר לכיוון ה 3500...

כמו שכתבו כאן, זה בכלל לא בר השוואה, המנוע העלוב הזה, מחשב את קיצו לאחור ברגע שחטף הרעבת שמן. בגיר מחליפים מצמדים וממשיכים כרגיל בחיים, האמת שאם המנוע הזה היה איזושהי פנינה, כמו המנוע של האונו טורבו בזמנו, או ה GTI 1.9 של פיזו', או ייחודי כמו הטווינצ'ארג' אז מילא, אבל זה כולה מנוע 3 צילינדר עלוב ומצחיק.

חברות הליסינג הן פרייאריות ידועות, לכן לא אכפת להן להיתקע עם הסחורה של vag.

בהשוואה למנועים מנועים אטמוספרים כמו ביאריס/גאז או ה 1.4 של הקוראינים מדובר בפנינה.

מי שקיבל הרעבת שמן, אכן באסה בלשון המעטה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

פנינה זה לא גם בהשוואה ל1.4 אטמוספרי שיש לי ב-205.

יותר לכיוון של חרוז בצבע פנינה אולי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

נסיעה ביאריס בכביש הררי או רכבים עם מנוע דומה לא תעלה חיוך, במיוחד כאשר מוסיפים גיר רציף שיוסיף לרעש.

לעומת זאת, מנוע טורבו זה כבר משהו אחר, אפשר להנות.

אני מדבר על רכבים מודרנים ולא ישנים.

פורסם
לפני 22 שעות, nev כתב:

נכנסתי לאתר כדי לבדוק (לא מצאתי) ועל הדרך גיליתי שאפשר להזין קוד קופון להנחה בקניית רכב חדש. מעניין אם מקבלים תוספת + בקבוק שתיה.

אבא שלי קנה לפני כ 5 שנים סובארו b4 פרמיום וקיבל במתנה קופסת שוקולדים של מקס ברנר

לפני 4 שעות, yulianx כתב:

בולשיט?

חבר של אבא שלי  לפני כמה חודשים רכש גולף 2017 עם 70 אלף ק״מ.

לפני שבועיים ביי ביי למצמדים.

5 אלף נזק, לא בדיוק בושליט הייתי אומר.

אין אחריות מוארכת? בגולף 2014 היתה לי אחריות מוארכת ל7 שנים

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

עד סוף החודש, אבל המוסך מורח, עושה עידכון גירסה במקום להחליף. הוא רוצה להתלונן על המוסך.

פורסם
לפני 5 שעות, yoni2sh כתב:

המנועים הקטנים הללו לא בנויים לנסיעות ארוכות,הם "נשרפים" הם דורשים תחזוקה מחמירה יותר מהרגיל.

הם בנויים לדבר אחד בלבד - עמידה בתקן ירוק לאותה תקופה ,סה טו !

המנועים האלה נועדו לאפשר לחברות רכב להמשיך למכור מכוניות בשלב המעבר ההיסטורי ממנועי בעירה פנימית למנועים חשמליים.

אם אתם חושבים שעכשיו קשוח חכו לתקן Euro 7. למי שלא יהיה מנוע היברידי ו/או מכוניות חשמליות בהיצע פשוט יסגור את הבאסטה. 

תסתכלו על פיאט הם אפילו לא טרחו לפתח 500 חדשה על בנזין אלא החליטו לקפוץ ישירות לחשמלית.

פורסם

בינתיים מחוץ לאירופה יש המון שווקים שבהם לא מעניין אף אחד זיהום אויר ומוכרים שם מנועים ישנים וטובים.

• אהבתי 4

האתר שלי: long.co.il

פורסם
לפני 14 דקות, Hari כתב:

המנועים האלה נועדו לאפשר לחברות רכב להמשיך למכור מכוניות בשלב המעבר ההיסטורי ממנועי בעירה פנימית למנועים חשמליים.

אם אתם חושבים שעכשיו קשוח חכו לתקן Euro 7. למי שלא יהיה מנוע היברידי ו/או מכוניות חשמליות בהיצע פשוט יסגור את הבאסטה. 

תסתכלו על פיאט הם אפילו לא טרחו לפתח 500 חדשה על בנזין אלא החליטו לקפוץ ישירות לחשמלית.

המעבר אינו טבעי, הוא נכפה על ידי רגולציה.
יגיע דונלד טראמפ אירופאי בגרמניה, יגלגל את הרגולציה לאחור ואנשים ימשיכו לקנות מכוניות שיש בהן הגיון כלכלי ומתאימות לצרכים שלהם ואילו הן לא תמיד חשמליות
מה גם שהאיחוד האירופי הוא לא העולם, בשאר העולם המעבר לא יקרה כל כך מהר

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
לפני 38 דקות, edward כתב:

בינתיים מחוץ לאירופה יש המון שווקים שבהם לא מעניין אף אחד זיהום אויר ומוכרים שם מנועים ישנים וטובים.

אכן רובם מסתפקים ב-EURO 4,כמעט לכל יצרן עד היום מוכרים דגמים כאלו ברחבי עולם חוץ מיפי נפש אירופאים (גם בישראל התיישרו לפי זה),ובן אדם מצוי פה לא מבין למה היבואנים לא מייבאים אותם,בלי להבין שאי אפשר להכניס לארץ גם אם היו רוצים.
לכן לקוח לא מבין למה אין לו D-MAX 3.0L,ומגן דוד מתפטר מבדיחת סוונות החדשות 2.8L Duramax,אחרי שהיה רגיל ל-6.6L.
בקיצור העולם לא שחור/לבן,זה לא ICE או EV,יש תקופת מעבר ארוך,שזה ברור יהיה חישמול חלקי של כל הדגמים ICE,לעוד הרבה זמן לא יהיה כשר ייצור עולמי מספקת ל-EV,ויש גם פתרון של E85 Ethanol Flexfuel...

פורסם

לא יגלגלו שום דבר לאחור. כולם מבינים שמשבר האקלים כבר כאן.

ארה"ב עוברת לחשמלי

אירופה

סין

יפן

דרום קוריאה

• תוכן חדש...