Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני עמדתי בצד בחניה ואוטובוס נכנס לתחנה וגילח לי את כל הצד, אני מודע לזה שזה לרעתי שלא  חניתי בתוך החניה, אבל עדיין מה האופציות שעומדות לפני? הנהג בכלל טוען שאני באתי לצאת ונכנסתי בו, דבר שלא נכון  ,לצערי המצלמת דרך שלי בדרך מעלי אקספרס ,וכידוע מצלמה שבדרך לא מצלמת😴..

image.png.52d66b52ccb472704d8e525411cd7bd1.pngimage.png.ca28c91ca862dd53b7e84403ff2f7e5b.pngimage.png.aee7da9fe77c3a294dadda981b56d612.png

עריכה אחרונה על ידי ארי62
פורסם (נערך)

מהסתכלות בתמונה ובחינה ראשונית של מה שרואים, ההסבר הראשוני שלי הוא שהרכב במצב של זחילה לאחור לתוך מפרץ החנייה.  במצב כזה נראה שביצעת נסיעה לאחור בקשת קטנה לשמאל למפרץ החנייה וזה בעיתוי רע בדיוק הגיע האוטובוס, שלא זיהית בזמן. מדגיש שזו התרשמות , טובה כמו כל פרשנות אחרת שתרשם בהמשך.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

זה אכן נראה כך ,ויתכן שגם הקב"ט אצלם כך התרשם. מה שהיה שהאוטו היה בערך מטר וחצי למטה יותר ובתחילת השפשוף ניסיתי לברוח ממנו וזה מה שמסביר את הגלגלים שפונים לכיוון המדרכה.לא היה לי שום סיבה לעשות חניה ברוורס, לא היה מאחור שום רכב

עריכה אחרונה על ידי ארי62
פורסם

לפי התמונות, הטענה של נהג האוטובוס נראית סבירה ביותר. הזוית של הרכב מראה שככל הנראה הרכב היה לכיוון הכביש (אלא אם מדובר בחנייה ברוורס, שפות"ש שלל). הזווית של הגלגלים נמצאות בקו ישר עם הכביש,  מה שיכול להעיד על יציאה מהמקום, ו-"התיישרות" עם הכביש.

ומכך עולה שנעשה ניסיון לצאת מחניה ולהשתלב בכביש, מבלי לבדוק במראות וכו' שניתן לבצע זאת בביטחה.

אבל גם אם הדברים הם בדיוק כפי שפות"ש טוען, עדיין עולה תמונה שחנה במקום אסור ותוך הפרעה לתנועה.

כל שקל שיציעו כפשרה כדאי לשקול לקחת...

• אהבתי 1
פורסם

הטענה שלהם היא Plausible, קשה לדעת מה יחשוב שופט.

לרעת פות"ש בתמונות הגלגלים הקדמיים מופנים מעט לכיוון המדרכה ולא החוצה.

אם יגיע לבית משפט זה לא יהיה תיק קל, ולצד אגד יש להם עו"ד תעבורה שהם עובדי אגד.

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הכיוון של הגלגלים פחות רלוונטי בגלל שכאמור הרכב הוזז מעט אחרי המכה. מה שרלוונטי זה שאם אני מצליח להוכיח שלא הייתי בתנועה (איתרתי היום מצלמה סמוכה , מקווה לאתר את הבעלים) האם הטענה שלו שבלטתי מהחניה היא טענה סבירה?  הוא בא מאחורי והיה עליו לוודא שהוא עובר ולא נצמד.. ברור לי שאני חניתי בצורה בעייתית אבל אני שואל במונחים של חייב או זכאי מבחינת הנזק.

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

אם יגיע לבית משפט זה לא יהיה תיק קל, ולצד אגד יש להם עו"ד תעבורה שהם עובדי אגד.

זה חברת קווים ולא אגד.

פורסם

כן, הטענה שלו סבירה, גם שלך. לכן אין פה חייב או זכאי מוחלט.

רוב הסיכויים שאם תגיע לבית משפט השופט יחלק את עלות הנזק בין שניכם כך או אחרת רק שאף אחד לא יכול לנחש כמה, לכן לדעתי תחסוך לך הרבה כאב ראש אם תצליח להתפשר איתם. אם תשיג הוכחה לכך שעמדת זה אולי ידרבן אותם להתפשר.

פורסם

יעזור כמובן אם יש הוכחה שאתה לא היית בתנועה לפחות כמה שניות לפני (ז"א שלא בדיוק נכנסת לחניה ואז הוא פגע בך).

אבל זה לא יהיה תיק של 100% אשמה

לא יודע אם לקווים יש עו"ד שהוא עובד של קווים, אבל לכל הפחות יש להם עו"ד בריטיינר, ככה שמבחינתם לנהל תיק זה עלות שהיא כמעט אפסית. לך לא.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...