Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, dani666 כתב:

האוטו תוקן במסגרת הבטוח של מי ?

אם הבטוח שלך שילם - כנראה שהסכמת לכך בזמנו ואין מה לעשות.

אם הבטוח של הנפגעת שלם - אזי לנפגעת אין מה לדרוש ממך. 

מי שיכול לדרוש ממך כסף במקרה זה הוא מי שבטח ושלם לנפגעת.  אם זה המצב וחברת הבטוח שלה דורשת את התשלום - אתה יכול להעביר את הפניה לחברת הבטוח שלך (בהנחה שהודעת על התאונה בזמן.  לדעתי לא מומלץ עקב הסכום הנמוך יחסית) או לשלם בעצמך (ההמלצה שלי).

אין לי מושג של מי,אבל נראלי ששלה שילם,כי מהביטוח שלי התקשרו ואמרו שתבעו אותי בסכום הנ"ל,ושאלו אם אני מסכים לשלם,האם יש כאן דרך שבה אני יכול לשלם ללא מעורבות הביטוח שלי? אולי לדבר עם הביטוח שלה?(יש אפשרות כזו בכלל?)

אני מאוד רוצה לשלם בעצמי כדי שהפוליסה לא תעלה אך אין לי מושג מה לעשות..די הדיוט בעניין..

מה שכן אני לא הודעתי על התאונה,אלא רק מסרתי את הפרטים שלי,ואת שאר הדברים שקרו אני די מעדכן בפוסט,כי תאמת בעצמי אין לי מושג וגם לא למי שאני מכיר..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בוא תתחיל מזה שתתקשר לבטוח שלך, תשאל מי תבע, כמה, ולמה.

תחזור לספר.

אם מדובר בבטוח שלה רוצה שתפצה אותו על הכסף ששלם לה כי הם חושבים שאתה אשם בתאונה והסכום הוא כמו שכתבת קודם - אז שלם להם.  אבל קודם כל תברר מי נגד מי.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, sperial כתב:

הנפגעת, אם תבעה את הביטוח של עצמה, יכולה לתבוע מהפוגע השתתפות עצמית ועלית פרמיה.

בסכום המדובר (2300 ש"ח), עם ההשלכות האפשריות על ביטוח עתידי, עדיף לשלם מהכיס.

ואיך עושים את זה? אומנם אני לא מבין,אבל מה שאתה אומר מסתדר עם הסיפור..

לפני שעה, dani666 כתב:

תחזור לספר.

אם מדובר בבטוח שלה רוצה שתפצה אותו על הכסף ששלם לה כי הם חושבים שאתה אשם בתאונה והסכום הוא כמו שכתבת קודם - אז שלם להם.  אבל קודם כל תברר מי נגד מי.

סבבה תודה))  מחר אברר מה הולך)

עריכה אחרונה על ידי Victory7
פורסם

בתאריך 7.11.2021 בשעה 18:33, dani666 כתב:

תחזור לספר.

התקשרתי לביטוח ונאמר לי שבעל הרכב תבע אותי

שלחו לי גם טפסים למילוי לצורך התשלום,וגם נאמר שההשתתפות העצמית היא 2995 שח + העלת הפרמייה

בעניין הרכב של התובע,הוא כבר תוקן)

יש מה לעשות עוד בנושא או שזה די אבוד?

פורסם (נערך)

אם הבנתי נכון את הסיפור, אתה עומד כרגע בפני שתי אפשרויות. האחת למלא את הטפסים שקבלת מהביטוח שלך ולשלם , ואפשרות שנייה לא למלא את הטפסים שקבלת   ולטפל בכיסוי נזקי התאונה ישירות מול הביטוח של הרכב הנפגע . חשב ותחליט איזה פתרון מניב  מינימום עלויות. סגירת הפרשה חייבת להיות מלווה במכתב האומר שהתיק נסגר.

שאלת אם הכל אבוד, אז כלום לא אבוד כל עוד לא שלחת את הטפסים.  פנה לחב הביטוח התובעת וסגור איתם, התחמקת או משכת זמן בצורה מוגזמת , תקבל  תביעה למשפט ,ממש לא מומלץ במקרה שלך.

קבל החלטה ושכח, רובינו היינו בסרט כזה או דומה.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

ההערכה שלי התבררה כנכונה: התביעה על סכום קטן מההשתתפות העצמית. שלם ושכח. האם לשלם ישירות או להעזר הסוכן הביטוח? דבר אתו ובחר בדרך הנוחה טכנית. רק וודא שלכ תרשם לחובתך תביעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 שעות, ד ו ד כתב:

אם הבנתי נכון את הסיפור, אתה עומד כרגע בפני שתי אפשרויות. האחת למלא את הטפסים שקבלת מהביטוח שלך ולשלם , ואפשרות שנייה לא למלא את הטפסים שקבלת   ולטפל בכיסוי נזקי התאונה ישירות מול הביטוח של הרכב הנפגע . חשב ותחליט איזה פתרון מניב  מינימום עלויות. סגירת הפרשה חייבת להיות מלווה במכתב האומר שהתיק נסגר.

שאלת אם הכל אבוד, אז כלום לא אבוד כל עוד לא שלחת את הטפסים.  פנה לחב הביטוח התובעת וסגור איתם, התחמקת או משכת זמן בצורה מוגזמת , תקבל  תביעה למשפט ,ממש לא מומלץ במקרה שלך.

קבל החלטה ושכח, רובינו היינו בסרט כזה או דומה.

כן אלה הן האפשרויות

אני מעדיף לפנות ישירות לביטוח של הנפגע ולשלם. האם אצטרך מהם את המכתב או מגורם אחר?

ד''א שאלתי את הביטוח שלי מי תבע,והם אומרים לי רק את שם התובע ולא את חברת הביטוח שלו,האם זה "סודי"?

לפני 3 שעות, sperial כתב:

ההערכה שלי התבררה כנכונה: התביעה על סכום קטן מההשתתפות העצמית. שלם ושכח. האם לשלם ישירות או להעזר הסוכן הביטוח? דבר אתו ובחר בדרך הנוחה טכנית. רק וודא שלכ תרשם לחובתך תביעה.

אם אני משלם ישירות לחברת הביטוח של הנפגע,לא תרשם לי תביעה? במידה ולא ישירות,האם יש דרך כלשהי שבה לא תרשם התביעה?

פורסם

אם לא תבעת את הביטוח שלך אתה אמור להשאר "נקי".  אם אתה נעזר בסוכן הביטוח שלך עליך לודא שלא נרשמת תביעה בגלל אחזו טעות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 12.11.2021 בשעה 23:37, sperial כתב:

אם לא תבעת את הביטוח שלך אתה אמור להשאר "נקי".  אם אתה נעזר בסוכן הביטוח שלך עליך לודא שלא נרשמת תביעה בגלל אחזו טעות.

אני לא תבעתי אבל כן תבעו אותי,כי התאונה הייתה באשמתי

עדיין אפשר להיעזר בסוכן הביטוח בלי שתרשם לי תביעה?

פורסם

לדעתי בהחלט שכן.  שיחת טלפון קצרה לסוכן תבהיר זאת, וקרוב לודאי תשחרר את הפלונטר.

כל עוד לא אישרת לביטוח לשלם לא תרשם לחובתך תביעה. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

רק כדי לוודא  שבהנתי נכון..עליי 

1)להתקשר לסוכן הביטוח כדי לברר האם תרשם התביעה

2)במידה ולא,לפנות לביטוח של הנפגעת(אפשר לברר מה הביטוח שלה דרך הסוכן שלי?או שהם לא אומרים?) ולשלם לביטוח שלה?

3)לבקש מהביטוח של הנפגעת מכתב,שבו הם מתחייבים בכך שהתיק נסגר(?)

הבנתי נכון?

במידה והבנתי נכון,אשמח לדעת איך אני משוחח עם הביטוח שלי,כדי שהם לא ינסו לעשות לי בעיות או יסתירו ממני מידע בכוונה כדי להקשות?

פורסם

להתקשר לסוכן הביטוח ולברר כיצד להעביר את הכסף בלי מעורבות הביטוח שלך. יתכן שידריך אותך לבצע העברה ישירה, יתכן שישמש כצינור להעברת הסכום.

• תוכן חדש...