Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני מספר חודשים הייתה לי תאונה,שבה יצאתי ברוורס מהחנייה ופגעתי ברכב שעמד מאחוריי.

הפגיעה הייתה בצד האחורי-ימיני שלי עם הקדמי ימיני שלו.

אני יודע שזה נושא בעייתי,אבל התאונה באמת הייתה חלשה ,כי באוטו כמעט ולא הורגשה המכה וישר עצרתי(הרכב אוטומט והרגל הייתה עם גלישה על דוושת הבלם)

החלפתי פרטים ותבעו אותי,ואתמול התקשרו אליי מטעם חברת הביטוח שלמה,החברה שבה אני מבוטח דרך הסוכן וובי(?),ונאמר לי שהדרישה של התובע הוא סכום של 2335 שח לצורך התיקון.

כשדיברתי עם הנציג שאלתי אותו מספר שאלות והוא המליץ לי לפנות לסוכן של וובי.

פניתי אליהם והסוכנת חזרה אליי כשהיא אמרה לי שהפרמיה עולה עד 20% לשלוש שנים הבאות + השתתפות עצמית של 2925 שח,שזה אומר שהנזק שתבע צד ג זה מעל ההשתפות העצמית שלי אחרת חברת הביטוח לא הייתה מבקשת-כך נאמר לי".

אין לי מושג מה עליי לעשות,ולכן אשמח לכל עצה בעניין..

כמו כן אשמח לדעת למה הסכומים שנאמרו לי שונים אחד מהשני?

במידה וחסרים פרטים שיכולים לעזור,אשמח לדעת מהם.

תודה ענקית מראש לכל העוזרים!

20210603_161853.jpg

20210603_162026.jpg

Inked20210603_161857_LI.jpg

Inked20210603_161859_LI.jpg

Inked20210603_162021_LI.jpg

Inked20210603_162031_LI.jpg

פורסם

כיוון שסכום התביעה הוא מתחת לסכום ההשתתפות העצמית שלך בכל מקרה, פנה לתובע, שלם לו את מה שהוא ביקש כנגד חתימה על מכתב העדר תביעות נוספות וזהו.

• רעיון טוב! 4
פורסם

היי תודה על התגובה

אני לא מבין בעניין אבל כבר תבעו אותי ,אפשר עדיין לשוחח עם הצד השני ולסגור את העניין?

כמו כן רציתי לדעת למה הסכומים שונים בין מה שנאמר לי בשלומה לבין מה שנאמר בוובי?

ועוד משהו חשבתי שאפשר לשלם לביטוח את מלוא הסכום כדי שלא יעלו לי את הפרמיה ,האם אפשרות כזו לא קיימת?

פורסם (נערך)

2355 ש"ח לא נשמע סכום בלתי סביר לתיקון פגוש ואולי משהו מתחתיו.

בלי להכיר ת פרטי הפוליסה שלך נראה לי סביר לגמרי שתשלם מכיסך - כי אתה צריך להביא בחשבון השתתפות עצמית, ועלית פרמיה (כפי שציינת הודעה שלך) וגם את הבעייתיות של תביעה נוספת, אם תהיה בתוך 2-3 שנים.

צור קשר עם הנפגע, העבר לו את הסכום בצ'ק או בביט, תמורת מכתב בו הוא מאשר קבלת הכסף וכי אין ולא יההיו לו תביעות נוספות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רק כדי שאבין במידה והצד השני תבע הוא עדיין יכול לבטל את התביעה מרצונו,וזאת אם אני מעביר לו את הסכום הנ''ל וסוגר איתו את העניין?

כמו כן רציתי לדעת האם אפשר להעביר את הסכום במזומן,או שזה לא רעיון טוב בגלל שאין תיעוד?

בנוגע לטופס רציתי לדעת היכן אפשר להשיג אותו?

ותודה לכם על העזרה(-:

פורסם (נערך)

טופס אתה מדפיס במחשב או כותב בכתב יד. משהו בסגנון:

(תאריך)

אני, מוישה יענקל, ת.ז. xxxxxxxxx מאשר קבלת סך 2335 ש"ח מ-Victory7 בגין תאונת דרכים מיום xx.xx.2021 ולא יהיו לי יותר תביעות בגין תאונה זו.

על החתום

(מוישה יענקל)

העברה עדיף לתת באמצעי עם תיעוד.

את שניהם אתה שומר ביחד 7 שנים (הדפס את הצ'ק מאתר הבנק אחרי שהצד השני מפקיד אותו, או הדפס את התיעוד מביט אחרי שתשלח אותו לדואל שלך).

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 שעות, Victory7 כתב:

רק כדי שאבין במידה והצד השני תבע הוא עדיין יכול לבטל את התביעה מרצונו,וזאת אם אני מעביר לו את הסכום הנ''ל וסוגר איתו את העניין?

כמו כן רציתי לדעת האם אפשר להעביר את הסכום במזומן,או שזה לא רעיון טוב בגלל שאין תיעוד?

בנוגע לטופס רציתי לדעת היכן אפשר להשיג אותו?

ותודה לכם על העזרה(-:

תבע איפה, בבית משפט?

פורסם

sperial תודה 👍🙂

Nemesis אני מבין שאני מדבר כאן שטויות,אבל הכוונה הייתה שאם התקשרו אליי מהביטוח וכו..,אז זה בעצם סוג של תביעה,לא? לפי מה שנרשם לי פה אני מבין שלא..

בכל מקרה אני רוצה לוודא שלא אעשה משהו לא נכון,וכתוצאה מכך רק אגרום לעצמי לנזק גדול יותר)

פורסם

התקשרו אליך מהביטוח של מי? מה הם רוצים? הם פנו אליך בשמו בדרישה לתשלום עבור תיקון הנזק, או שהוא כבר תיקן את הנזק על חשבונם והם פונים אליך שתשפה אותם?

אתה צריך להבין בדיוק מה התרחש.

פורסם

זה לא משנה - אם זה הסכום הסופי. ההבדל היחיד הוא מה שכותבים בשורת המוטב.

פורסם
לפני 7 שעות, Nemesis כתב:

התקשרו אליך מהביטוח של מי? מה הם רוצים? הם פנו אליך בשמו בדרישה לתשלום עבור תיקון הנזק, או שהוא כבר תיקן את הנזק על חשבונם והם פונים אליך שתשפה אותם?

אתה צריך להבין בדיוק מה התרחש.

מהביטוח שלי(שלמה)ואמרו שהייתה לי תאונה ותבעו אותי בגינה.

השיחה הייתה בעניין רגיל,שבו פשוט נשאלתי אם אני רוצה לשלם וכו..

אין לי מושג אם הצד שני כבר תיקן את הנזק..,אפשר לדעת את זה בלי לשוחח עם הצד השני?

בכל מקרה אני מתכוון לפנות מחר לצד השני,ולעשות את מה שהמליצו לי פה עם במכתב והתשלום..

אני לא מבין בכלל בעניין,אבל אני גם יכול להתקשר לביטוח שלי ולשאול אם הצד השני כבר תיקן את הנזק?

לפני 4 שעות, sperial כתב:

זה לא משנה - אם זה הסכום הסופי. ההבדל היחיד הוא מה שכותבים בשורת המוטב.

אפשר לדעת מזה שורת המוטב?

פורסם

השורה שבה אתה כותב למי על הבנק להעביר כסף. קוראים לו "מוטב" ובימין השורה כתוב "שלמו לפקודת:".

חשוב שהצ'ק יהיה "למוטב בלבד" עם קרוס.

• רעיון טוב! 1

פורסם

דיברתי עם התובעת,ונאמר לי שהאוטו כבר תוקן במסגרת הביטוח.

אשמח לדעת האם יש עוד מה לעשות בנושא?

או שרק לשלם את הביטוח עם העלת הפרימייה והבעייתיות שכרוכה במידה ואהיה מעורב בעוד תאונה בשלוש שנים הקרובות?

• מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

האוטו תוקן במסגרת הבטוח של מי ?

אם הבטוח שלך שילם - כנראה שהסכמת לכך בזמנו ואין מה לעשות.

אם הבטוח של הנפגעת שלם - אזי לנפגעת אין מה לדרוש ממך. 

מי שיכול לדרוש ממך כסף במקרה זה הוא מי שבטח ושלם לנפגעת.  אם זה המצב וחברת הבטוח שלה דורשת את התשלום - אתה יכול להעביר את הפניה לחברת הבטוח שלך (בהנחה שהודעת על התאונה בזמן.  לדעתי לא מומלץ עקב הסכום הנמוך יחסית) או לשלם בעצמך (ההמלצה שלי).

פורסם

הנפגעת, אם תבעה את הביטוח של עצמה, יכולה לתבוע מהפוגע השתתפות עצמית ועלית פרמיה.

בסכום המדובר (2300 ש"ח), עם ההשלכות האפשריות על ביטוח עתידי, עדיף לשלם מהכיס.

• תוכן חדש...