Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

לצערי הסניק 2008 הנפלאה שלנו קרובה לסוף ימיה.

חיפושים אחרי מיניוואן מרווחת באותה מידה, יד שניה בתקציב שלנו, העלו שאין חלופה ישירה לסניק.

אפשר לקוות, להתאזר בסבלנות ולחפש חד קרן - גרנד סניק 2016 שמורה ובלי הרבה ק"מ, או לקנות סיטרואן גרנד פיקסו.

אפילו מצאנו אחת שעשתה רושם ראשוני טוב ועכשיו צריכים לקבל החלטה.

יש לי כמה הסתייגויות וממש אשמח לחוות דעתכם:

1. להתרגל לנהוג במכונית גדולה יותר: אני נהגת טובה מאוד, אבל כשזה מגיע לחניות זה קצת יותר מאתגר ולפעמים אני אחנה רחוק יותר כדי לא להידחק בין רכבים צפופים. גם היישוב שלנו צפוף למדי, מלא כבישים צרים, משובשים ומפותלים ועתירי באמפרים.

אני חוששת שיהיה לי קשה להסתגל לגודל של הגרנד פיקאסו ואשמח לשמוע אם מישהו כאן התנסה במעבר דומה ואיך היתה ההסתגלות.

2. מרווח הגחון של הפיקאסו קטן מאוד. אנחנו נוסעים לא מעט על דרכי עפר וזה היה מאתגר גם עם הסניק הנמוכה. הפיקאסו נמוכה אפילו יותר.

כמה זה בעייתי? האם הפיקאסו "מלטפת" באמפרים גבוהים במהלך נסיעה בתוך העיר?

3. אמינות - קראתי כאן עדויות לכאן ולכאן. אנחנו לא נרתעים מצרפתיות. הסניק היתה מעולה גם אם היו לה טיפולים קצת יותר יקרים.

האם גרנד פיקאסו בנזין, 2018, יד 1, 155,000 ק"מ נשמעת כמו אופציה טובה?

4. אולי לוותר ולקנות קנגו 2018 אוטומטית?

תודה רבה

פורסם

לגבי 3 זו לא אופציה טובה בכלל, זה המון קילומטרים ל 3 שנים, הרכב הזה נסע כל היום, כנראה שימש רכב עבודה של מישהו. 

חפשי אחת אחרת עם פחות ק"מ, קילומטרז נורמלי לשנת 2018 צריך להיות עד נגיד 60.000 ק"מ. 

• תוכן חדש...