Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 30k רכב חדש (מאזדה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתקרב לטיפול 30k לאחר שנה וחצי על הכביש.

במוסך מאזדה מורשה דורשים 1200 שקל על: שמן + פילטר + פילטר אוויר + שקרים.

האם זה קריטי לטפל במוסך מורשה? אצל המוסכניק שלי עם חלקים מקוריים שאני קונה בנפרד יוצא לי גג 500 שקל.

השאלה אם לא יעשו לי בעיות אם האחריות במידה ואצטרך לממש אותה.....

פורסם

בוא נסתכל על זה אחרת: שילמת 140,000 ש"ח תמורת רכב חדש. לא תוציא 400 ש"ח כדי לשמר אחריות ובמקרה הצורך "רצון טוב"?

קח הצעת מחיר במוסך שמבין בדגם ואז חשוב מה עדיף.

דרך אגב, בנסועה הזו יתכן, למשל, שתצטרך להחליף רפידות בלמים. היה מוכן להוצאה יותר גבוהה, אם בטיפול יתברר שיש צורך במשהו נוסף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ממליץ לך בחום בהחלט להחליף מוסך....למורשה אחר שיודע שאחרי 30 אלף ק"מ ושנה וחצי על הכביש אין הוראה בספר הרכב להחליף פילטר אוויר (של המנוע!) אם התכוונת לזה של המזגן אז זה בסדר

ועל איזה שקרים בדיוק אתה מדבר?:

תוספים?! - לא צריך שום דבר. תגיד להם להוריד.

נוזל לשמשות?! -  באמת מוסך מחייב על זה?!

נוזל בלמים  - צריך כל שנתיים ללא קשר לק"מ אבל סביר שיגידו לך להחליף כי עד הטיפול הבא יעברו יותר משנתיים.

טיפול במוסך לא מורשה ימנע בדיקה וביצוע של הוראות שירות שלא מופיעות במערכת שכל לקוח יכול לבדוק ואולי ימנע אחריות של רצון טוב לאחר תום 3 שנות האחריות של הרכב. דלק מוטורס ידועים שלעיתים נותנים בשנה הרביעית אחריות של רצון טוב במקרים מסויימים.

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

על שמן פילטר ופילטר אוויר 1200? לא הייתי מטפל אצלהם זה המון, גם לא בשביל רצון טוב שכנראה לא תצטרך.

אם הם יזרמו איתך על הנחה משמעותית יותר אז כן.

פורסם

טוב לאחר בדיקה עם מוסך מורשה אחר באורך פלא ההצעה שלהם היא 550 על שמן + פילטר שמן. לגבי מסנן מזגן לא שאלתי.

מדובר על cx30.

אני פשוט רגיל מהמזדה הקודמת לקנות חלקים מקוריים או איכותיים אחרים(כמו שמן קסטרול ולא הזבל של דלק מוטורס) עצמאית במחירים טובים ולבצע את הטיפול במוסך רגיל. מרגיש לי שהרכב מקבל הרבה יותר.

מישהו יודע מהם רפידות הבלמים המקוריים שהם משתמשים?

והאם בפעם הראשונה אפשר לחרוט את הצלחות המקוריות?

פורסם
לפני 18 שעות, amirba כתב:

.... לגבי מסנן מזגן לא שאלתי.

מדובר על cx30.

אני פשוט רגיל מהמזדה הקודמת לקנות חלקים מקוריים או איכותיים אחרים(כמו שמן קסטרול ולא הזבל של דלק מוטורס) עצמאית .

למה "זבל". 

אני טיפלתי במוסך מורשה והיו משתמשים אך ורק במיכלי שמן של מוטורקרפט ולכל רכב שראיתי היו פותחים מיכל חדש ומחייבים בדיוק על הכמות שרשומה בדף הטכני של הרכב. 

מבחינת לקבל יותר ברכב חדש כל כך?! - שמן ופילטר, אין פה שום חכמה ושום דבר מיוחד. נוזל בלמים - צריך להקפיד לרוקן מכל 4 הגלגלים.

חוץ ממחיר (שזה חשוב) לא רואה איך מוסך פרטי בהכרח מפנק רכב חדש יותר ממורשה. תזכור שבמורשה יש ביצוע הוראות שירות ואפשר לבקש בדיקת עדכוני תוכנה או להמציא תקלה שתחייב חיבור למחשב וביצוע העדכונים.

לגבי מסנן מזגן - ממליץ לך בחום (בשביל הקור) להחליף כל שנה. ההחלפה סביר להניח קלה למדי.

אכן בפעם הראשונה סיכוי טוב שניתן לחרוט הצלחות ומוסך אמין אמור להגיד לך אם אפשר או לא.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...