Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני אני מתאמץ וחופר המון בעצמי, אולי יש כבר מישהו שחיפש אוזניות לפרופיל שימוש דומה:

1. Latency נמוך.

2. אטימה טובה לזליגה של סאונד (לא צריך ANC, אבל אולי אוזניות עם ANC סביר שתהיינה אטומות יותר בכל מקרה).

3. אפשרות ל-EQ (כדי לפצות על אובדן השמיעה של אנשים מבוגרים, שצריכים בוסט בצלילים הגבוהים. אני מניח).

מבחינת תקציב, הכי זולות שעונות על כל הדרישות האלו באופן מצויין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תירכש אחת חדשה, אז כן.

יש אחת ישנה יותר, אז לגביה אני לא בטוח. 

פורסם

בזמנו חיפשתי טלוויזיה עם משדר BT ונוכחתי לגלות שהמבחר די מצומצם. לגבי טלוויזיות יישנות אני כמעט בטוח שאין BT.

איזה כייף לי :)

פורסם

קיים פיתרון לבעלי מכשיר שמיעה אשר ניתן בעזרת הוספת משדר BT לטלוויזיה בחיבור PL או אופטי (עדיף) לשם שמיעה גם של הטלפון וגם של הטלוויזיה.

https://www.phonak.com/com/en/hearing-aids/accessories/phonak-tv-connector.html

כול ההתאמות נעשו בעזרת מכון שמיעה.

פורסם

תודה. לא מדובר במישהו שצריך מכשיר שמיעה. פשוט השמיעה כמו של מישהו בן 80+...

פורסם

90% מבני ה 80 פלוסצריכים מכשיר שמיעה. פשוט רובם התרגלו ומסתדרים גם בלעדיו.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 36 דקות, falou כתב:

תודה. לא מדובר במישהו שצריך מכשיר שמיעה. פשוט השמיעה כמו של מישהו בן 80+...

פשוט רציתי לשתף אותך במידע נוסף ממקור ראשון. אמא של ידידה שלי משתמשת במשדר בקישור שצירפתי.

אני עזרתי עם החיבורים לטלוויזיה וזה עובד לא רע.

• אהבתי 1

פורסם

השמיעה שלי לא משהו ואני בדרך כלל מגביר את הקול של הטלוויזיה לרמה שאשתי לא אוהבת.

בחדר השינה יש לי טלוויזיה lg עם bt.

אני משתמש באוזניות jbl 650btnc שנרכשו מksp ב550 שקל.

מבחינתי עונות מספיק טוב על דרישות 1 ו2.

אין לי מושג אם יש להן אופציה לeq. אני לא צריך אותו.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

השמיעה שלי לא משהו ואני בדרך כלל מגביר את הקול של הטלוויזיה לרמה שאשתי לא אוהבת.

בחדר השינה יש לי טלוויזיה lg עם bt.

אני משתמש באוזניות jbl 650btnc שנרכשו מksp ב550 שקל.

מבחינתי עונות מספיק טוב על דרישות 1 ו2.

אין לי מושג אם יש להן אופציה לeq. אני לא צריך אותו.

מה דגם הטלוויזיה ?

פורסם

אם הסיבה להחלפת הטלווזיה היא החוסר בBT אז יש אלטרנטיבות לא רעות בכלל שאם אני לא טועה מתחברות עם בננות לממיר

Sennheiser Set 860 Digital Wireless TV Listening System 

לא מומלץ לרכוש בארץ

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני נמצא באותו סיפור (בעיות שמיעה, אם כי אצלי זה כבר מגיל 19) והגעתי לפני מספר שנים לפתרון דומה.

1.  קח אוזניות עם ANC !!!  (אני משתמש בסוני WH-1000XM3 אבל כמובן שאפשר גם זולות יותר, בטח לטלויזיה).  ניסיתי גם עם אוזניות ללא ANC ורעשי החוץ עדין מפריעים להבנת הנאמר (שזה עיקר הבעייה אצלי).

2.  אם לטלוויזיה אין BT מובנה, ממליץ מאד על Avantree Oasis Plus Long Range ומכמה סיבות :

- עברתי הרבה מתאמים סיניים "דומים" (וזולים בהרבה) מהדוד עלי ומאיביי - יש להם בעיות להתחבר לאזניות.  ומכיוון שהאוזניות שלי פעם מחוברות למחשב ופעם לטלוויזיה זה בעיה.  ייתכן שאם הן מחוברות רק למקור אחד זו לא בעייה או פחות בעייה.

- הסינים הזולים מתחברים ליציאת האוזניות מהטלוויזיה בלבד.  המכשיר הזה מאפשר אמנם גם חיבור לשם, אך גם ליציאה האופטית של הטלוויזיה (כולל paththrough).

- יש לו עוד כמה יתרונות אבל כבר בשוליים.

• אהבתי 1
פורסם

אולי הפתרון הזה?

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...