Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

תקציב לרכב בסביבות 40K.
ישמש לנסיעות עירוניות (מודיעין) ובערך פעם בשבוע למרכז (מודיעין - ת"א/רשל"צ/חולון).
יש שני ילדים (4 ו7).

יש לנו מכונית נוספת מתבגרת - מאזדה 3 2.0 2009 - כך שאני בהחלט מתלבט האם ללכת לכיוון של קניית רכב "ראשי" בסגנון סקודה ראפיד - אולי למתוח את התקציב בעוד 10-15K- יידרוש מאמץ.

או ללכת על רכב "משני" מיני או סופר  מיני. ספארק, קליאו, I20 הסתכלתי גם על סנדרו סטפוואי.

בקיצור - לא נעול על חברה/דגם. תרגשו חופשי להמליץ ולהסביר את ההמלצה.

דרישות נוספות: אוטומטי. אמין (כמובן)
הייתי שמח להישאר בסביבות ה100K ק"מ אבל אני לא בטוח כמה זה אפשרי.

להערכתי הרכב ייסע 15Kק"מ בשנה - והייתי רוצה להחזיקו בין 3 ל5 שנים.

תודה מראש.

פורסם

הייתי משאיר את המזדה בתור רכב ראשי.

אפשר לחפש סופר מיני מרווחת כדוגמת קיה ריו.

I20 מהדור האחרון תצטרך תוספת בתקתיב, אבל לדעתי הוא נעימה מהריו בזכות סלון משולב בז, גם היא מרווחת מאחור, לשניהם ביצועיפ דומים- לא רכב חק במיוחד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...