Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחו"ל זו פרקטיקה נהוגה אצל אספנים להגיע ל"מגרשי קבורה" של מכוניות ולחפש גרוטאות רלוונטיות למטרת תרומת איברים.

האם יש בישראל מגרשים במימדים דומים שניתן לעשות בהם טיול של כמה שעות ?(אני מדבר על כמה מאות מכוניות - לא שלוש שמונחות אחת על גג השניה בחצר ברחוב המסגר בת"א)

פורסם

כביש 44 ממחלף השבעה לכוון יפו, מה שנקרא "אזור" ב-2 הצדדים, גן עדן של פירוקיות.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

ישנו "המאגר" שנמצא בראשון לציון.

מגיעים לשם עשרות רכבים מדי יום - מתאונות, רכבים נטושים או רכבים שעם רגל אחת בקרטר שמן (גריסה).

אבל אני בספק אם תמצא שם משהו, רוב הרכבים מגיעים, מפרקים מהם רכיבים שאנשים ביקשו ותוך כמה שעות הופכים ל...

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

"בירגר חלפים" בצומת נס ציונה כשמגיעים מכיוון רחובות או בית עובד. יש שם הרבה מכוניות ישנות, בעיקר וולוו, וגם כמה וכמה דו"ג ישנים (וספות וכו')

יש לציין שפנינים אמיתיות מוצאים דווקא בפירוקיות קטנות ושכוחות אל, לשם מגיעות "גרוטאות" שפירוקיה גדולה לא תסתכל עליהן אפילו...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

יש פירוקיות שמסכימות שאנשים יסיירו בהן ויחפשו מציאות ? או שהתגובה הטיפוסית תהיה "תגיד מה אתה רוצה, ואם זה לא חלק של "לאנטיס", נגיד לך שאין" ?

פורסם

כשאני נוסע מכיוון הדרום לרחובות והסביבה אני עובר בצומת ראם (מסמיה). שם יש פירוקיה שנראית לעין...קלטתי שם איזו אלפא מהדגמים החדשים יותר...את כל השאר אי אפשר לראות (ובטח לא להקדיש זמן תוך כדי נהיגה).

תנסו שם..חוץ מזה אין לי כ"כ מה לעזור...קיבוצים זה כמו בית אבות למכוניות מזדקנות ומתפרקות...

שי

למכירה: טויוטה אוונסיס מודל 2003, 2000 סמ"ק, יד ראשונה צבע שמפניה. 052-4355354- משה.

פורסם

רוב הפירוקיות לא מחזיקות רכבים ישנים וזאת בגלל שהרכב תופס לבעלי הפירוקיות מקום ,

אם לדוגמא שוכנת אצל בעל פירוקייה קורטינה 82,המקום שהרכב תופס לא שווה לבעל הפירוקייה בשביל למכור פעם בשנה חלק ב100 שקל,במקום הזה יכולה לשכון איזה לאנטיס שאליה יבואו הרבה יותר אנשים לחפש חלקים.

לירון

פורסם
רוב הפירוקיות לא מחזיקות רכבים ישנים וזאת בגלל שהרכב תופס לבעלי הפירוקיות מקום ,

אם לדוגמא שוכנת אצל בעל פירוקייה קורטינה 82,המקום שהרכב תופס לא שווה לבעל הפירוקייה בשביל למכור פעם בשנה חלק ב100 שקל,במקום הזה יכולה לשכון איזה לאנטיס שאליה יבואו הרבה יותר אנשים לחפש חלקים.

לירון

ולכן כיוונתי בשאלתי למגרשים גדולים מאוד שבהם השטח גדול מספיק עד שגרוטאות יהיו זרוקות אחת ליד השניה במשך שנים. בחו"ל זה נפוץ, בישראל נראה לי די ברור שאין משהו דומה. אבל אני עדיין מקווה להיות מופתע...
פורסם
יש פירוקיות שמסכימות שאנשים יסיירו בהן ויחפשו מציאות ? או שהתגובה הטיפוסית תהיה "תגיד מה אתה רוצה, ואם זה לא חלק של "לאנטיס", נגיד לך שאין" ?

למה שלא יסכימו ??

מקסימום תאמר "אני מחפש ציפלינג לפורד" ותשוטט שם עד שימאס לך...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

במהלך חיפושי אחר דלת אחורית לסוד שלי יצא לי לבקר בפירוקיה אחת בבאר-שבע,

דבר ראשון הבעלים ממש בן-אדם נחמד, והוא גם סיפר לי שאחיו חבר במועדון ה-5.

המקום בעל שטח ענקי, וגדוש בהמון במכוניות ישנות, היו לו 3 אלפאסוד לדוגמא...

אם מישהו מעוניין אני יכול לתת את המספר נייד של הבעלים בפרטי.

No worries 8)

פורסם
במהלך חיפושי אחר דלת אחורית לסוד שלי יצא לי לבקר בפירוקיה אחת בבאר-שבע,

דבר ראשון הבעלים ממש בן-אדם נחמד, והוא גם סיפר לי שאחיו חבר במועדון ה-5.

המקום בעל שטח ענקי, וגדוש בהמון במכוניות ישנות, היו לו 3 אלפאסוד לדוגמא...

אם מישהו מעוניין אני יכול לתת את המספר נייד של הבעלים בפרטי.

מרצדס ישנה יש שם?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...