Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוכר סיוויק ומחפש את המשפחתית הבאה 60k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, 

אני מעוניין למכור את ההונדה סיוויק 2014 שלי שעשתה כבר 150 אלף קמ ואני חושב שהגיעה זמנה להמכר.

אין לי סיבה מוצדקת אני די מרוצה מהאוטו ואפילו הייתי נשאר איתו, סתם בא לי ל שתדרג ברכב קצת יותר חדש. 

אוכל להוסיף עוד 15 ולקנות משפחתית אחרת.

אשמח לעצות לגבי אוטו משפחתי שיהיה בעל גיר אוטומטי, מקום ל2 כסאות מאחורה, אמין , זריז, בטיחותי ואם אפשר חסכוני אז חסכוני. 

התקציב 60 אלף.

פורסם

אם זה התקציב, הייתי נשאר עם הסיוויק שלך. אתה מרוצה, מכיר את הרכב ויודע שהוא תקין. 150 אלף קילומטרים זה לא הרבה כל כך. בטיפול הנכון אפשר לנסוע עליו עוד 100 אלף. וזה לא רכב ישן.

התקציב לא כל כך מאפשר להתקדם בשנתון לסיוויק/ קורולה/ מאזדה 3 עם נתונים טובים. אולי קיה פורטה/ יונדאי I35 יהיו טיפה יותר חדשות, אבל עדיין יש סיכון לקנות "צרות של אחרים".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אחרי סיוויק, ספורטאז' לא יהיה זריז או חסכוני ( כפי שביקשו) אלא להיפך.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בספורטאז' שעולה 60 אלף₪ יש כבר מערכות בטיחות אקטיביות? 

פורסם

לא, אבל באיוניק שעולה 70K כבר יש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אוקיי, תודה רבה לכולם על התגובות. 

נכון לעכשיו מחקתי את פרסום הרכב מיד 2, אני באמת מרוצה מהאוטו ואולי זאת תהיה טעות למכור כאשר התקציב לא גבוה בהרבה. 

תודה על העצות. 

דרך אגב שאלה off topic, איך מוכרים רכב היום בעקבות חוק המזומן? 

מוכרים באמצעות שיק בנקאי? איך אני יכול לדעת שהוא לא מזויף? אף פעם לא התעסקתי עם כאלה. 

תודה רבה

פורסם

בנוגע למכירת הרכב,

העברת זה"ב היא הכי בטוחה ומהירה.

בין שני פרטיים עד 50,000 במזומן. אם הוא הלך לבנק להדפיס שיק בנקאי הוא יוכל לבצע העברת זה"ב, ולכן זה מיותר בעיני. במידה ומתעקשים על העברה רגילה צריך לחכות 3 ימי עסקים, שזה הזמן שבוא ניתן לבטל את ההעברה למרות שהיא מופיעה בחשבון.

עסקאות במזומן בסכומים עד 50,000 אמנם חוקיים, אך אני הייתי מפיל מכירה על התעקשות של קונה לשלם לי במזומן.

במידה והבנק ישאל אותך "מאיפה הכסף", יש לך שטר העברת בעלות, וזיכרון דברים ששני הצדדים חתומים עליו ולא אמורה להיות בעיה.

גם אני סבור שההחלטה לשמור את הרכב היא הנכונה.

חתימה טובה.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

• תוכן חדש...