Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני קונה מגבר, אז אני צריך את עזרתכם, איזה מגבר הכי טוב מבין השלושה האלו:

1. LANZAR HTG214

2. פיוניר 780 וואט, לא יודע דגם.

3. ROCKROFD 300x

תודה מראש...

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

הלנזר חדש.

הרוקפורד והפיוניר משומשים.

יש עוד פרטים שצריך לתת ?

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

אולי זה ישמע לך קצת מוזר אבל הלאנזר המחיר שלו באיזור ה700 שקל ב900 שקל אתה מביא מהדיוטי את הג'יי בי אל נכון שאתה מדבר על מגבר שני ערוצים וזה 4 ערוצים אבל הוא לא ימות מזה שהוא יעבוד כמו 2 ערוצים והוא יעשה את העבודה טוב יותר לדעתי משלושת המגברים

פורסם

זה לא נשמע מוזר, אני יודע את המחירים וכל זה.

אבל הקטע הוא שאני מחפש מגבר לסאב, ו-4 ערוצים זה מיותר, חוצמזה שגם אין לי גישה לדיוטי.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

קיצר אז אם ככה הייתי מלתלבט בין הרוקפורד לפיוניר בהסתמך על מצב המגבר שנתון המגבר והכי חשוב (בגלל שזה סאב) קרוס אובר...ועוצמה RMS את הלאנזר הייתי מוריד מהפרק לא אוהב אותם לדעתי היום הם רוכבים על השם שסדרת הVIBE יצרה לעצמה כשהיתה זולה וכדאית

פורסם

כן גם אני מעדיף שלא לקחת את הלנזר.

אממ מבחינת המצב שלהם, אני לא יכול לדעת מה מצב הפיוניר כי יש אותו למישהו שאני לא מכיר

ואני גם לא יודע כמה הוא באמת שווה.

מבחינת הרוקפורד, אני מביא אותו מחבר, ככה שאני יודע שהוא במצב טוב והכל.

אממ ובקשר לשני הדברים האחרים שאמרת:

הקרוס אובר,אין לי מושג מה לגביהם או למה בכלל זה חשוב.

והספק, הפיוניר זה 105X2, והרוקפורד זה 65X2, אני מדבר על RMS.

אז מה אתה אומר ?

שוב תודה, אתה עוזר לי מאוד...

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

למה זה חשוב כי סאב הריי לא ינגן פול ריינג' הוא צריך להתחם ע"י קרוס אובר אז חשוב שיהיה קרוס טוב שיודע לתחום בצורה יעילה.....לא ציינת כמה RMS הסאב שאתה רוצה להרים....

עקרונית היות ואתה לא יודע מה מצב הפיוניר ואני מניח שכולם פה עם מחירים קרובים אחרת לא היית שוקל את כולם באותה נשימה...לסאב עד 200 RMS הייתי מציע ללכת על הרוקפורד

אם הוא נותן 65RMS לערוץ ב4 אום הוא בטח נותן 200 RMS +- בברידג' ככה ש....

פורסם

סבבה אחי,

גם אני חשבתי על המגבר הזה, אני יבדוק גם מה לגבי הקרוס שלו וידאג לכוון טוב.

אז נראה לי אני יילך על הרוקפורד וזהו, תודה.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם
קודם כל הרוקפורד הוא 37.5X4 ( משחק בצעצועים ?? )

http://www.dealtime.com/xPF-Rockford_Fosgate_Punch_300X

ו 150 בברידג ?

אני לא יודע כמה הפיוניר מוצהר בברידג , אבל במקרה הזה פיוניר לוקח !

רגע,

א. מה זאת אומרת משחק בצעצועים ?

ב. 150 בגישור של 2 ערוצים ?

ג. ולמה אתה חושב שהפיוניר לוקח ? בגלל שהוא מוצהר יותר ?

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

למרות שהפיוניר כנראה יהיה חזק יותר עדיין....אם אתה מדבר על מגבר שלא! עובר את ה200 RMS הייתי הולך על הרוקפורד, בגלל שזה רוקפורד...עם כל הכבוד לפיוניר זה עדיין רק פיוניר

פורסם

עתיד- לא הבנתי למה התכוונת במשפט האחרון שלך....

והסאב הוא של מק אודיו, מקסימוס 300 ככה קוראים לו אם אני לא טועה.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

• תוכן חדש...