Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה,
האם יכול להיות שיש דגם של טויטה אאוריס 2013 132 כ"ס שהגיע עם אגזוז לחץ מקורי מהחברה?
הרכב טופל אך ורק במוסך של החברה ככה שקשה לי להאמין שזה קומבינה...
מה דעתכם?

פורסם

לא, אין סיכוי. 

מה שנקרא "אגזוז לחץ" זה בעצם (ובאופן אירוני משהו) אגזוז זרימה חופשית, כלומר ללא ממיר קטליטי ולפעמים גם ללא עמעם (מאפלר) ו/או רזונטור. 

הסרה של הרכיבים האלה גורמת לכך שהרכב לא יעמוד בתקני זיהום ולא יעבור טסט. 

יש אגזוזים ספורטיביים עם זרימה טובה, אבל עם כל הרכיבים הדרושים, והם אכן מגיעים על רכבים מהמפעל, אבל זה קורה רק על רכבים ספורטיביים, ולא על טויוטה אוריס. 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

כן, כנראה.

השאלה היא מה הרעש. יכול להיות שזה נוסע מתושבת משוחררת שגורמת לאגזוז "לנגן" על תחתית המרכב, יכול להיות חור שצריך לרתך, ויכול להיות שאם תסתכלו מתחת לאוטו תגלו שגנבו לו את הממיר

בכל מקרה, כל דבר שם ניתן לתיקון בעלות לא גבוהה במיוחד, אז אם מדובר על רכב שאתה בודק לקניה, לא הייתי פוסל אותו בגלל זה (כמובן, מפחית מהמחיר את עלות התיקון).

פורסם

פאבל,

תודה

הרעש נשמע כמו אגזוז חלש
ואכן כן זה רכב שאני מעוניין לקנות, המוכר אמר לי מראש שיש לרכב אגזוז לא רגיל (משהו בסגנון לא זוכר בדיוק)
וגם אומר שככה הרכב הגיע מהחברה (הוא יד 1) והראה ספר טיפולים מאד מסודר הכל הכל במוסך של החברה.
כלומר הרכב נכנס ככה לטיפולים במוסך חברה והכל רגיל - מבחינת המוסך ככה הרכב צריך להיות.
מה שעוד יותר מוזר מבחינתי....

פורסם

נשמע מאוד מאוד מוזר, אבל אם תצלם סרטון של הרעש ותעלה לפה אולי נוכל להיות יותר חכמים.

אנחנו מדברים על דגם ה-1.6 בנזין, נכון? לא ה-1.8 הייבריד?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי הוא התקין אגזוז אחר ספורטיבי, אולי הוא החליף את הסופית של האגזוז וזה לפעמים משפיע על הצליל, או שיש חור באגזוז, או שגנבו את הממיר הקטליטי והוא מנסה לחרטט אותך שזה רעש של "ספורט"?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 17 שעות, SlowRide כתב:

אולי הוא התקין אגזוז אחר ספורטיבי, אולי הוא החליף את הסופית של האגזוז וזה לפעמים משפיע על הצליל, או שיש חור באגזוז, או שגנבו את הממיר הקטליטי והוא מנסה לחרטט אותך שזה רעש של "ספורט"?

אם היו גונבים את הממיר היית שומע רעש חזק ביותר - לא רעש כזה אלא רעש שכל השכנים היו יוצאים.

• אהבתי 2

קובי

:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מהסרטון זה נשמע כמו חור.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 דקות, SlowRide כתב:

מהסרטון זה נשמע כמו חור.

חור אכן ישמיע רעש אך עדיין לא צלילים של מנוע ללא שום חסימה ששם השכנים יקומו ויהיו בחלונות

קובי

:-)

פורסם (נערך)

נשמע כמו חור בצנרת האגזוז.

* הכותב הינו בעלים לשעבר של טויוטה אוריס

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

מעדכן שהרכב נקנה על האף הרעש שהופך את האוריס לרכב ספורט :) (כל שאר הנתונים כל המוכרים היו מצויינים) 
מיד לאחר הקניה נסעתי למומחה אגזוזים - שאמר שגם לדעתו מדובר בחור וביצע הזמנה לחלק המתאים - בתקווה שיותקן עוד השבוע.

מה שמוזר לי שהרכב היה בטיפולים שוטפים במוסך יבואן טויטה - איך הם לא הציעו לתקן את זה?
המוכרים מתעקשים שככה הגיע הרכב כשנקנה מהחברה...

• תוכן חדש...