Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Lightning Audio

SUZUKI1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממליץ לך לישמוע אותם לפני הקנייה ולא ליקנות על בליינד...

בתקציב של 450 שקל אפשר להביא 6X9 MOREL PULSE שהם נישמעים מצויין

פורסם

שמע את החברה אני מכיר ויש לה אחלה של מוצרים (דרך אגב היא חברת בת של רוקפורד אז תבין כבר)

אבל בקשר לרמקולים לא יצא לי לשמוע אותם....

אתה באמת צריך לשמוע כדי להחליט מה הכי טוב בשבילך.

לירן

פורסם

שמעתי אותם מחוברים לפאנל של פיוניר,

ולא אהבתי בכלל את הסאונד שלהם אני הייתי קונה מורל פולס במקום אם הייתי קונה בכלל 6 על 9.

כדאי לך לשמוע אותם לפני כי אפילו לחברה טובה יכולים להיות דגמים על הפנים.

פורסם

SUZUKI1 , הצעה שלי ללכת ופשוט לשמוע אותם לפני הקנייה (במידה ואם יש לך אפשרות)

ועל החברה יש שמועות טובות (הבעלים שלה הם ROCKFORD FOSGATE ) כך שהמוצר הנ"ל לא יכול להיות זבל זה בטוח - פשוט אולי לטעמך האישית תוכל למצוא רמקולים באותו מחיר אבל תוהב אותם יותר.

מש"ק זרזור

פורסם

רציתי לשאול מה עדיף 6על9 ה350 וואט של פיוניר הוא ה6על9 שלליטינג אודיו מה שהוזכרו למעלה (דגם 255 וואט) שאותם אני יכול להשיג ב400 שקל מחנות

פורסם

יש לי את הרמקולים מי קדימה 5.25 למגבר

בדוגרי חרא של רמקול לא שווה שקל

במחיר הזה תילך על המורל רמה אחרת באותו מחר +-

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

נראה לכם שהם משקרים בנתונים?

כי אני רואה שרשום 225 וואט PEAK...לעומת פיוניר שרושמים 400 וואט PEAK....והם בערך אותו RMS...זה נראה לי מוזר..

פורסם
נראה לכם שהם משקרים בנתונים?

כי אני רואה שרשום 225 וואט PEAK...לעומת פיוניר שרושמים 400 וואט PEAK....והם בערך אותו RMS...זה נראה לי מוזר..

אל תתיחס לוואט פיק זה סתם נתון דמיוני מה שחשוב זה כמובן הRMS.
  • תוכן חדש...