Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*הסרטון בגוף הכתבה שבקישור*

https://www.kore.co.il/viewArticle/85353

רואים בתיעוד שהאופנוען מבצע הרמת גלגל בלתי חוקית ומאבד שליטה, השאלה היא למה נהג הרכב הפרטי לא האיץ וברח קדימה כשהוא רואה אופנוען מטורלל מתקרב אליו.

מה אתם הייתם עושים במקום בעל הרכב?

• מעניין 1

משתדל לעזור

פורסם

אני במקום בעל הרכב הייתי מנסה להמשיך ישר קדימה ולברוח מהחיה.

אבל ברור שבמצב הנתון האופנוע אשם לכאורה כי איבד שליטה עקב עברה שלו.

פורסם (נערך)

תלוי במדינה וחוקיה, ובתמרורים שבצומת. 

נהג המכונית נכנס לצומת. אם היה לו תמרור עצור או תן זכות קדימה יש לו תרומה לתאונה. אם מדובר במדינה עם חוק אירופי ואין תמרורים הרי שזכות הקדימה של המכונית.

על האופנוען אפשר לומר רק מילה אחת - אידיוט. ובמשפט אחד - יותר טיפש ממה שהמשטרה מרשה. למעשה נוהג ללא שליטה ברכבו, הן מבחינת ראיית הדרך והן מבחינת ניהוג ובלימה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 דקות, sperial כתב:

נהג המכונית נכנס לצומת. אם היה לו תמרור עצור או תן זכות קדימה יש לו תרומה לתאונה.

אז בעצם יש לו אשם תורם או שיטען שנבהל מהאופנוע ועצר?

• מעניין 1

משתדל לעזור

פורסם (נערך)

לא. אם היה לו תמרור היה עליו לעצור בקו העצירה (תמרור עצור), או לצאת במהירות שתאפשר לו לעצור עם השגת שדה ראיה (תמרור תן זכות קדימה). צריך להוסיף שהרמת הגלגל פוגעת ביכולת נהג המכונית לראות את האופנוע מרחוק כיוון שפנס החזית של האופנוע בזוית שאינה נראית לנהג הרכב. 

לטעמי עדיין עיקר האשם הוא באופנוען, שכאמור, לא שלט באופנוע. אבל האם האשמה היא 100% או פחות תלוי בחוק המקומי ובתמרורים בשטח. בישראל קרוב לודאי שהיה תמרור, כך שנהג המכונית היה נושא באחריות כלשהי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם לי מוזר שנהג המכונית פשוט עצר בתוך הצומת. ההגיוני היה לחכות שהאופנוע יעבור או לנסות לברוח. האופנוען היה יכול לסטות קצת שמאלה אבל מן הסתם לא ראה את המכונית בגלל הזווית שלו. אני רואה לא פעם אופנוענים עושים את השטויות האלה בארץ וממש לא מבין אותם

• מעניין 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...