Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום!

רציתי לשאול: יש לי מאזדה לאנטיס 2004 בחוברת של הרכב רשום שיש לה מיכל דלק של 55 ליטר

אבל כמה שלא ניסיתי "לסחוט" את המיכל תמיד יוצא לי למלות רק עד 50 (כמובן טיפה פחות)

רציתי לשאול מה עם העוד 5 ליטר שרשום או שזאת טעות בחוברת, או שפשוט אני תמיד "משתפן" מוקדם מידי ולא מחכה עד שהמיכל יתרוקן באמת...

בברכה וחג שמח

לאון חבקין...

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אצלי זה 50 ליטר מיכל ומעולם לא מילאתי יותר מ-42 (כשנורית הדלק דולקת בלי הפסקה).

השיטה היחידה לדעת כמה אפשר באמת הוצעה לך בתגובה הקודמת, ובלי שום קשר

זה לא מומלץ למנוע - בתחתית תא הדלק יש תמיד כל מיני לכלוכים ועדיף שיישארו שם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה בגלל שהרזרבה היא 8 ליטר

אומנם זה רכב 2004 ואין בו הרה ליכלוכים כמו שהוזכרו קודם

אבל זה לא בריא למנוע בכלל לעשות את הניסויים האלה

וגם משאבת הדלק מקררת את עצמה כשהיא נימצאת במיכל טבולה בדלק

לחמם את המשאבה כ''כ הרבה זמן על 0 דלק זה גם לא בריא למשאבה

עצה של כולם פה זה תפסיק להתעלל באוטו הוא לא עשה לך שום דבר רע

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

ואם כבר בנושא זה אז למה לא:

קורה הרבה פעמים שאני מסים את הנסיעה ונדלקת לי נורת הדלק וכאשר אני חוזר לאוטו כעבור שעה בערך, אז כשאני מתחיל לסוע הנורה כבר לא דולקת...

למה זה?

פורסם

ואל תגידו שזה בגלל שיש דלק במנוע או משהו כזה, כי חשבתי על זה, למה הנורה לא נדלקת דקה לאחר שהמנוע עובד, המנוע כבר מספיק להתחמם והדלק מספיק לרוץ...

יש למישהו משהו להאיר על מקרה זה?

פורסם
ואם כבר בנושא זה אז למה לא:

קורה הרבה פעמים שאני מסים את הנסיעה ונדלקת לי נורת הדלק וכאשר אני חוזר לאוטו כעבור שעה בערך, אז כשאני מתחיל לסוע הנורה כבר לא דולקת...

למה זה?

אולי אתה בעלייה או ירידה או שהיית בעלייה או ירידה קודם לכן ולכן הנורה דלקה, לפעמים אצלי אני רואה את המדידה השגויה שהרכב בעלייה אוירידה

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

מע' חיווי מצב הדלק אינה מדוייקת בעליל, ואין להסתמך אך ורק על חיווי המחוג/הנורה, קל וחומר כשמדובר בליטרים האחרונים של הבנזין במיכל.

אף על פי כן שכאמור, אין החיווי מדוייק ואף כשהנורה דולקת ישנו מס' מכובד של ליטרים במיכל הדלק שיוכלו להביאך למחוז חפצך - אך הדבר מאוד לא מומלץ.

חיווי המחוג משתנה בשיפועים, בפניות, וכמובן בלחיצות בריאות על דוושת האוץ (למרות שבמקרה זה רוב השוני בקריאת החיווי הוא פסיכולוגי).

אתה מוזמן לבדוק זאת - בנסיעה רגועה, הדבק את הדוושה לרצפה לכמה רגעים; לכשהתגברת על התדהמה שהתבזבז לך חצי מיכל דלק, המתן מס' דקות מועט והיווכח שמחוג הדלק חזר למצבו הקודם.

להבא, הקפד לתדלק לפני שמחוג הדלק נושק ל-E, ויפה שעת אחת קודם.

אבי מתדלק כדרך קבע ברגע שהמחוג מגיע למצב רבע המיכל.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם
לחברי הפורום שלום!

רציתי לשאול: יש לי מאזדה לאנטיס 2004 בחוברת של הרכב רשום שיש לה מיכל דלק של 55 ליטר

אבל כמה שלא ניסיתי "לסחוט" את המיכל תמיד יוצא לי למלות רק עד 50 (כמובן טיפה פחות)

רציתי לשאול מה עם העוד 5 ליטר שרשום או שזאת טעות בחוברת, או שפשוט אני תמיד "משתפן" מוקדם מידי ולא מחכה עד שהמיכל יתרוקן באמת...

בברכה וחג שמח

לאון חבקין...

מזכיר לי איך הצלחתי להתקע בלי דלק עם מיצובישי סופר לנסר ליסינג, לפני איזה 5-6 שנים.

הניסויים האלה לא שווים את פוטנציאל עוגמת הנפש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...