Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא לקחתי מס' טלפון מנהגת שפגעה בי. מה לעשות עכשיו?

שימו לב! השרשור הזה בן 1208 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

משהיא התנגשה בי מאחורה והיא הייתה בלחץ להגיעה לטיפול רפואי היה לה תור ובגלל שרציתי לעזור לה שתגיעה מהר לטיפול צילמתי רק את הרישיון נהיגה ואת הרכב פלוס המכה ואת מס  הרכב ושיחררתי אותה ועכשיו דברתי אם חברת הביטוח שלי והם אומרים לי שהם לא יכולים לטפל בי כי הם צרכים את פוליסת הביטוח ואת המס טלפון של הבחורה 

אשמח אם מישהו יכל לעזור או לתת לי כיוון 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 דקות, Be roo כתב:

אתה יכול לגשת למשטרה ולהגיש תלונה, הם יכולים לאתר לפחות את הכתובת שלה ואולי גם טלפון כדי שתיצור איתה קשר לקבלת המידע הביטוחי.

לחברת ביטוח אין אפשרות לבדוק לפי מס' רכב?

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הם טוענים שהם לא יכולים, מה יעזור אם אני אגיד שכן?

חברות ביטוח מתעסקות עם חברות ביטוח, גם אם יכולים לאתר חלק מהמידע, הם לא יטריחו את עצמם להתקשר לבעלת הרכב כדי לבקש פרטים ואסור להם להעביר ללקוח פרטים של מישהו אחר.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברות ביטוח יכולות לבדוק לפי מס' רכב, אבל פרטנית מול כל חברת ביטוח.

גם חברות שמבטחות את עצמן (בוודאות אלדן למשל) יכולות לעשות את זה.

מר בחור כלשהו התנגש באשתי, ולא היה לו את הפוליסה באוטו, לאחר יום או יומיים שלח לי את הצילום של הפוליסה, על רכב מאותו דגם, אבל עם מספר רישוי וצבע אחר.

אלדן קיבלו את הפוליסה הזו, בדקו בעצמם מול החברה המבטחת, ומסתבר שלרכב השני יש גם פוליסה באותה חברת ביטוח ובא לציון גואל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, Electron כתב:

לפי הסוכן שלי הוא לא יכל לעשות כלום הוא צריך  את כל המסמכים של הצד השני כדי שיפעל 

לפני שעה, Electron כתב:

כן אני יכל ללכית למשטרה אבל הבנתי זה לוקח תהליך וגם ישאלו שאלות למה נתת לה ללכית לפני שלקחתי את כל הפרטים שלה ...תודה בכל מקרה אני יבדוק בתחנה 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 14.6.2021 בשעה 13:59, Electron כתב:

פניתי רק לסוכן בנתיים אבל אני יפנה גם לחברת ביטוח לבדוק אם הם יכלים לעשות משהו 

תודה 

לפני 6 שעות, Be roo כתב:

מודיעין 144

ניסיתי אבל השם שלה לא קיים במערכת שלהם 

לפני 7 שעות, tinoki כתב:

ניסית טלפון בגוגל?

ניתן גם לבוא יפה לביתה ולבדוק

גם רעיון לא חשבתי על זה ללכית לבית  תודה 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 14.6.2021 בשעה 15:36, וואו כתב:

לפי הסוכן שלי הוא לא יכל לעשות כלום הוא צריך  את כל המסמכים של הצד השני כדי שיפעל 

כן אני יכל ללכית למשטרה אבל הבנתי זה לוקח תהליך וגם ישאלו שאלות למה נתת לה ללכית לפני שלקחתי את כל הפרטים שלה ...תודה בכל מקרה אני יבדוק בתחנה 

משטרה זה ממש לא תהליך מסובך ולא לוקח זמן ואם השוטר (או השוטרת 😉) ישאל אותך שאלות אז תענה בכנות שעשית טעות ולא לקחת את כל הפרטים. אתה לא תיענש על זה. 

ללכת אליה? אני לא יודע אם הייתי עושה את זה. לך תדע אם אח"כ היא תגיד הוא בא אלי הביתה, איים עלי, הפחיד אותי וכו'. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1208 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...