Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוודאי שכן.

גם סוזוקי אלטו יכולה לעשות את זה.

• אהבתי 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 17 דקות, המהיר הזהיר כתב:

איזה רכב?

אם מדובר ברכב טוב, מותג טוב וכו' אין שום סיבה שהוא לא יתמודד עם זה, אלא שהוא יהיה צפוף יותר וע"פ רוב גם חלש ופשוט יותר

תודה רבה! 

לפני 10 דקות, yulianx כתב:

בוודאי שכן.

גם סוזוקי אלטו יכולה לעשות את זה.

תודה!

פורסם

שום בעיה.

אני מכיר גם אנשים שנוסעים ברכב מיני כמו פיקנטו או אלטו מחוץ לעיר על בסיס יומי.

אין שום סיבה שסופר מיני תיפול במשימה הזו. 

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא חושב שנמכר בישראל רכב חדש שלא מסוגל להתמודד עם המשימות האלה, בטח לא בקטגוריית הסופר מיני.

מבחינת הגודל, סופר מיני מודרנית זה בערך בגודל של משפחתית קומפקטית מלפני 15-20 שנה, כך ש4 מבוגרים יכולים לשבת ברכב בנוחות יחסית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 שעות, outnex כתב:

אבל תקח סופר 7 למקרה חירום

כזו? כי אני לא חושב שהיא תהווה שיפור מהותי על פני סופר מיני.

Caterham Super Seven 1600 Arrives Boasting 1970s-Inspired Style

לפני 10 שעות, המהיר הזהיר כתב:

אם מדובר ברכב טוב, מותג טוב וכו'

וואו, לגמרי. אין דבר שיותר מרגיז מאשר כל גוויות הרכבים הלא טובים ממותגים לא טובים שפזורות לכל אורך הכבישים הבינעירוניים של המדינה. 

• מצחיק 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

לא פחות חשוב מהרכב - הנהג. אם אתה מתכוון להרבות בנסיעות ארוכות בדוק שהרכב נוח לך. זה נכון בכל קטגוריה, אבל ברכב קטן עליך לוודא שהוא מתאים למידותיך.

מעבר לכך, אם פיאט 600 (סופרמיני לפי הסטנדרטים של 1960) התמודד עם נסיעות כאלה בכבוד אין סיבה לחשוש מסופרמיני מודרנית.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 שעות, ronrcz כתב:

כן,אבל קח רכב שנוח לך כי חלק מהסגמנט הוא רכבים שהנוחות לא חלק מהן.

תודה על הטיפ!

לפני 12 שעות, dorsht כתב:

שום בעיה.

אני מכיר גם אנשים שנוסעים ברכב מיני כמו פיקנטו או אלטו מחוץ לעיר על בסיס יומי.

אין שום סיבה שסופר מיני תיפול במשימה הזו. 

תודה רבה!

לפני 10 שעות, SlowRide כתב:

לא חושב שנמכר בישראל רכב חדש שלא מסוגל להתמודד עם המשימות האלה, בטח לא בקטגוריית הסופר מיני.

מבחינת הגודל, סופר מיני מודרנית זה בערך בגודל של משפחתית קומפקטית מלפני 15-20 שנה, כך ש4 מבוגרים יכולים לשבת ברכב בנוחות יחסית.

הרכב הוא למבוגר אחד, מקסימום שניים.  אז אם ככה אני מבין שבכלל לא צריכה להיות בעיה.  

לפני 9 שעות, sperial כתב:

לא פחות חשוב מהרכב - הנהג. אם אתה מתכוון להרבות בנסיעות ארוכות בדוק שהרכב נוח לך. זה נכון בכל קטגוריה, אבל ברכב קטן עליך לוודא שהוא מתאים למידותיך.

מעבר לכך, אם פיאט 600 (סופרמיני לפי הסטנדרטים של 1960) התמודד עם נסיעות כאלה בכבוד אין סיבה לחשוש מסופרמיני מודרנית.

תודה על הטיפ!  

פורסם
או שזה יהיה לו קשה מדי? 
שום בעיה ,אני עם הונדה ג'אז , חורש את כל הארץ.
זה הרכב המשפחתי.
שום בעיה.

Sent from my SM-A515F using Tapatalk

• רעיון טוב! 1
פורסם

בהחלט. בעיקר החדשות עם מנועי הבנזין המודגשים. אין שום בעיה לצאת לעקיפות כשצריך ואין את חוסר הבטחון שלי (אישית) היה בעבר עם פיאט פנדה. כמו שציינו פה, בחלק מהרכבים הנוחות פחותה יותר (למרות שגם זה כבר פחות נכון עם הרכבים החדשים).

Sent from my iPhone using Tapatalk

• רעיון טוב! 1
פורסם

אצלינו הפיקנטו של רעיתי נוסעת על בסיס יומי 120 ק"מ ערוני ובין עירוני ללא בעיה

למרות שהאישה מתלוננת שהרכב מרגיש קצת "קטן".

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...