Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב דיאגנוסטיקה מעלי אקספקס יכול להרוס את האוטו? יש ממה לפחד?

שימו לב! השרשור הזה בן 1219 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יכול להרוס את האוטו?

יש ממה לפחד?

אחרי שנסיתי להתקין מערכת מולטימדיה מעלי אקספס וישר אחר כך (בנסיעה הקרובה) הלך לי הראש מנוע וכמה אמרו לי שזה לא קשור אלא צרוף מקרים, אני כבר לא יודע מה לעשות ואם יש מה לפחד אשמח לתשובות. תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראש מנוע לרוב "הולך" בגלל מחסור בשמן או מחסור במים(ועל כן אין קירור נאות)

הקשר בין המולטימדיה למנוע קלוש עד לא קיים

ולגבי דיאגנוסטיקה, לרוב הכלים האלה הם לשם קריאת נתונים ומקסימום מחיקת התראות/נורות התראה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 38 דקות, נהג שלא ממש יודע כתב:

אחרי שנסיתי להתקין מערכת מולטימדיה מעלי אקספס וישר אחר כך (בנסיעה הקרובה) הלך לי הראש מנוע

צירוף מקרים טהור.

ישנם סורקי תקלות שגורמים לתופעות מוזרות בחלק קטן מהדגמים, כאשר מחברים אותם בזמן שהרכב מונע, אבל עד היום לא שמעתי על נזק בלתי הפיך שנגרם מסורק סיני

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, aviaviavi כתב:

ראש מנוע לרוב "הולך" בגלל מחסור בשמן או מחסור במים(ועל כן אין קירור נאות)

הקשר בין המולטימדיה למנוע קלוש עד לא קיים

מה שקרה שם שכחתי לכתוב.

הלך המחשב רכב והוא הביא לאחד המזרקים פי 10 חשמל ואז הוא נשרף והלך.

זה כן יכול להיות קשור?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1219 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...