Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 שעות, Doron_Z כתב:

למה כל דבר אתה מפרש כמסע צלב נגד רכב חשמלי? הוא סתם שאל מסקרנות ועניין איך זה עובד מבחינה ביטוחית, הוא לא בא ללכלך על רכבים חשמליים ואני בטוח שזה לא מדיר שינה מעיניו או שזה ימנע ממנו לרכוש רכב כזה במידה ויהיה מעוניין באחד. ברור לכל בר דעת שזה סנריו מאוד קיצוני ונדיר בכל רכב.

כי אף אחד לא חשב לשאול את השאלה הזו לגבי רכבי בנזין. אני לא בא בטענות לפות"ש או לשכן ששאל אותו, אני רק רוצה להבהיר שהסיכוי (הזעיר) שרכב בנזין יתלקח ספונטנית בחניה גדול מהסיכוי שזה יקרה ברכב חשמלי.

פורסם

אלעד אני לא מדבר על הפוסט הראשון שלך בנושא שעוד היה אינפורמטיבי ורלוונטי איכשהו, אני מדבר על התגובה שציטטתי שהניחה דברים על פותח השרשור ודי תקפה אותו עם ה״אל תקנה אף רכב לעולם כי בנזין גרוע לא פחות״ וכו׳ 

תחזיק את הסוסים, הוא לא אמר מלחתכילה שלא יקנה חשמלי או שזה רלוונטי לקנייה או לחוסר קנייה, רק תהה בנושא ביטוחי שבכלל קשור לוועד בית. הכל בסדר ענף הרכב החשמלי לא הולך לקרוס.

פורסם
לפני 20 שעות, `Infinity כתב:

לא יודע ספיציפית לגבי השאלה שלך, אבל חברת הביטוח שלי סרבה לשלם לשכן שהרכב שלו ניזוק כתוצאה מהצתה של הרכב שלי.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

המקרה שלך שונה מהשאלה שנשאלה.

הרכב שלך הוצת, לאחר שהוצת האש התפשטה לרכבים אחרים. אז באמת לא אתה אחראי לנזק שנגרם על ידי גורם אחר.

השאלה שנשאלה היא לגבי רכב שנדלק בגלל פגם או תקלה ולא בגלל התערבות חיצונית.

לעניין השאלה הזאת "הדאגנית" מצד דייר מוטרד.

למה אותו דייר לא מוטרד מדייר אחר שיש לו רכב ישן שסתם מונח בחנייה עם מלא סמרטוטים וזבל בפנים ולא זז, לאותו רכב אין ביטוח מקיף ו/או ג'. רכב זה אם עקב תקלה תקרה בו שרפה והאש תתפשט לרכבים סמוכים. איך אותו דייר ימצא כסף לשלם לאותם דיירים,

• אהבתי 1
  • חודשיים מאוחר יותר...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היה לאחרונה בארה"ב מקרה של שריפה בבית שחנתה בו טסלה. התשקורת קפצה על זה כמוצאת שלל רב אבל התברר שהאש הגיעה מהבית לרכב ולא להיפך.

• תוכן חדש...