Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו עם סיומת 57? הייתכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום ראיתי פורשה קאיין שמספרה

9X-XXX-57.

עוזר לסבך את המשוואה עוד יותר הייתי אומר.

זה דווקא מתאים למשוואה של zvit. מכיוון שהרכב הנ"ל הגיע לארץ, ככל הנראה, ביבוא אישי.

פורסם
דרך אגב, מעולם לא ראיתי רכב עם הסיומת המדוברת "66" .

לעומת זאת ראיתי הרבה רכבים שאין לי ספק שהם משוקמים, ועם סיומת 00.

אני דווקא ראיתי פעם אחת פיאט אונו דור ראשון עם סיומת "66". אגב, הרכב היה נראה זוועה.

פורסם
אם אין לך מושג - אז אל תענה...

בעקרון 00, 15, ועכשיו 9X-XXX-57 הם סדרות של מספרים שנתנים למכוניות שעברו רישוי (לפעמים מחדש) בעמדה מס' 1 במשרד הרישוי.

זה יכול להיות:

יבוא אישי

רכב ממשלתי / צבאי / מונית לשעבר.

או סתם בן-אדם שמשך רכב מהיבואן לפני רישוי מסיבות שונות.

האם יש סיכוי שזו הסיבה שליד ביתי חונה מיצובישי גלאנט GL שנות ה90 המוקדמות עם סיומת 00? (ושלא נדבר על כל מספר הלוחית- YY-XXX-00-האותיות זה מספרים זהים.)

פורסם

חוץ מייבוא אישי לשעבר וכל המסביב, למה עוד משמש 00?

אני רואה הרבה מאוד משאיות עם הלוחית הזאת

או שמשתלם לייבא משאיות? :|

פורסם
לכל מי שרשם שפונטו 57 צבאית לשעבר!

אז אתם חושבים שאיזה שר בממשלה יסע בפונטו?

לא חושבים יודעים.

הפונטו זכתה במכרז של הצבא, בדיוק כמו שה205 זכתה בזמנו, בדיוק כמו שעכשיו יש אופל אסטרה, ובדיוק כמו שלפני כמה שנים הייתה רנו מגאן.

מי שממשיך לא להאמין שיקרא את השרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=62507

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
חוץ מייבוא אישי לשעבר וכל המסביב, למה עוד משמש 00?

אני רואה הרבה מאוד משאיות עם הלוחית הזאת

או שמשתלם לייבא משאיות? :|

לעיתים קרובות משאיות עוברות רישוי בעמדה מס' 1 בשל אבזור מיוחד שדורש בדיקה ואישור לפני עליית המשאית על הכביש באופן רשמי.

הקונה משחרר את המשאית ללא רישוי - שולח אותה להתקנות שונות ובסוף התהליך מגיע לעמדה מס' 1 לאישור ורישוי.

לגבי סיומת 66:

באמצע שנות ה-80 החליטו שרכב שעבר שיקום בשווי מעל 30% מערכו יעבור רישוי מחדש ויקבל את המס' הקודם שהיה לו רק עם הספרה 6 במקום הספרה 5 או 8 בשנת הדגם.

בשנת 90 עבר שינוי שיטת המספור וכל הרכבים המשוקמים קיבלו סיומת 66.

השיטה הזו בוטלה לפני מס' שנים עקב הענות נמוכה ( פחות מ-10 רכבים בשנה ) את הסיבה למה כ"כ מעט אני משאיר לדמיונכם הפרוע...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סיומת של מונית זו 25, לא נראה לי שיש סיבה להחליף אותה בסיומת אחרת, לא נראה לי שיש יותר מ99,999 מוניות בארץ, או לחילופין מספרי מונית (כובעים).

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...