Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את הBRZ לפני כמה שנים ועברה בי מחשבה לרכוש אחת.  אבל למרות שיש אותן בארץ לא יתאפשר לי לנהוג על אחת בשביל

להכיר את הרכב ולהבין אם הוא באמת מתאים לי.  

כאן השאלה,  כיצד ניתן לעשות נסיעת מבחן רצינית על הBRZ בישראל?   משהו מעבר לכמה דקות בפקקים של גהה אותם מציעים באולם תצוגה. 

בתקווה לקחת את הרכב ליום, או לפחות לזמן סביר ובמקום עם כביש ריק בשביל לראות אם הרכב מדבר אלי.

פניתי לסוכני המכירות אבל קבילתי תשובה בסגנון של זה מה שיש. 

פורסם

פנית לסוכן מכירות וקיבלת תשובה שיש brz למכירה?
כי למיטב ידיעתי המלאי של הדגם היוצא נגמר מזמן והדור הבא צפוי רק בשנה הבאה.
אגב, אני עשיתי נסיעת מבחן והיא לא היתה כמה דקות בפקקים של גהה.

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

יש אנשים שמעבירים קורסי נהיגה על ברז, אבל השאלה אם העלות שווה לך את זה. חלק מהBRZ גם משופרות ככה שזו לא תמונה מדויקת לחלוטין. 

פורסם

יש לפחות שני אנשים שמעבירים הדרכות נהיגה על BRZ, לדעתי שווה להשקיע ~1K בשביל להכיר את הדרך ועל הדרך ללמוד ולשפר את יכולות הנהיגה. WIN WIN.

אין לי בעיה לעשות לך סיבוב באיזה כביש מעניין (אני נוהג).

דבר איתי בפרטי אם תרצה.

פורסם

קודם כל פניתי לפני כשנתיים באולם תצוגה בתל אביב.  לכן ספציפית להיום אני לא יודע אם יש למכירה או לא ולכן השאלה היא כללית.

גם אם אין, אז יש למכירה ביד שנייה.

דבר שני לשלם 1000שח בשביל לעשות נסיעה ברכב לדעתי מוגזם.  

לדעתי האינטרס של היבואן הוא להראות לקונה מה הרכב שהוא מוכר ב200,000שח שווה באמת.

אור תודה על ההצעה,  פשוט בשביל רכישה בסכום כזה אני מעדיף להרגיש את הרכב בידיים, לכן נסיעה איתך פחות תתן לי כיוון.

פורסם

אז שוב, לפני כשנה שקלתי ברצינות לקנות אחת. תיאמתי נסיעת מבחן שהייתה די רצינית עם מדריך נהיגה בכבישים ליד ירושלים, אפשר היה להבין לא מעט על הרכב. אם תבוא לרכוש יד שניה זה תלוי במוכר כמה תוכל לנהוג אבל אני בספק שתצא לנסיעה של שעה. זה חיסרון של קנייה מיד 2. יש דברים שאפשר להבין גם כנוסע: כוח, נוחות, רעשים/צליל

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

• תוכן חדש...