Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מעוניין לרכוש לאשתי רכב מסוג mg zs

שנת 2019 יד ראשונה פרטית 20,000 קמ

הדגם המפואר ביותר נפח מנוע 1000 טורבו בנזין

אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם נסיון של שנה לפחות על רכב כזה

אני ממש לפני סגירת עסקה

תודה

פורסם

מה המחירון? מה המחיר בו הוא מוצע לך? ולמה בחרת דווקא את הדגם הזה?

כעיקרון ביחס לרוב המתחרים מאותה התקופה הוא מחסיר מערכות בטיחות אקטיביות חשובות מאוד ולדעתי זו סיבה מספיק טובה להעדיף את המתחרים. מעבר לכך כיול המתלים שלו לא מוצלח, הוא רך ומתנדנד מדי ולא מצליח לשכך היטב כבישים משובשים. יחידת ההנעה אמנם נשמעת מבטיחה על הנייר אבל גם היא לא מצליחה ליישר קו עם המתחרים.

מציע לך לנסות כלים כמו סיאט ארונה, קיה סטוניק ואפילו יונדאי וניו. כולם מציעים חבילה עדיפה.

פורסם
בתאריך 24.4.2021 בשעה 19:38, Mike808 כתב:

מה המחירון? מה המחיר בו הוא מוצע לך? ולמה בחרת דווקא את הדגם הזה?

כעיקרון ביחס לרוב המתחרים מאותה התקופה הוא מחסיר מערכות בטיחות אקטיביות חשובות מאוד ולדעתי זו סיבה מספיק טובה להעדיף את המתחרים. מעבר לכך כיול המתלים שלו לא מוצלח, הוא רך ומתנדנד מדי ולא מצליח לשכך היטב כבישים משובשים. יחידת ההנעה אמנם נשמעת מבטיחה על הנייר אבל גם היא לא מצליחה ליישר קו עם המתחרים.

מציע לך לנסות כלים כמו סיאט ארונה, קיה סטוניק ואפילו יונדאי וניו. כולם מציעים חבילה עדיפה.

היי תודה על התגובה

הרכב הנל מוצע במחיר מחירון 80,000 שח

האמת שגם אני כמובן חשוב לי מערכות הבטיחות אבל אשתי פשוט נדלקה על הרכב

יש עוד שני רכבים שמעניינים אותנו והם פיאט 500X ואופל מוקה שנייהם 2017 ומעלה

פורסם

האופל גם צפופה ולא נוחה, מציע לך לוותר עליה.

ה-500X חביב מאוד, נראה מעולה, זריז ויש לו התנהגות כביש טובה. ב-80K אתה קונה אחד כזה מהדגמים שאחרי מתיחת הפנים עם מערכות בטיחות. תא המטען שלו קצת קטן והסחירות לא מצטיינת, כרגע בתור קונה זה משחק לטובתך.

אני עדיין חושב שכדאי לך לבדוק את סיאט ארונה וקיה סטוניק, שניהם מוצלחים, מפרט האבזור טוב, והם עומדים בתקציב.

פורסם

המוקה סובלת מבעיות במערכת הקירור \ מנוע , לא הייתי נכנס לזה.

ה MG , רכב בינוני ומטה, גם מחיר זול לא משך קונים.

500X, הרכב פשוט צפוף ונוקשה , איכות גימור פנימית די נמוכה .

בת הזוג שלי בחרה בארונה בגימור FR , לטעמי העדיפה בקטגוריה .

הייתה לי סטוניק מושכרת , באופן אישי לא התחברתי לרכב , כיסא נהג אינו נוח, הרכב רועש , מנוע \ גיר חביבים.

לבצע נסיעת מבחן ברכב המועדף על מנת להחליט אם מתאים גם לכם.

• אהבתי 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לגבי ה-500X, בשיחה עם מוסך יבואן אחד, הרכב בסה"כ טוב, אבל רק אם טופל כראוי.

צריך לשים לב לגיר הרובוטי ולכמה הרכב נסע בתוך העיר, כי התיקון לא זול. כמו כן, יש מוסכים שממליצים לטפל פעם בשנתיים או 15K ק"מ. כדאי מאוד לבחור ברכב שטופל פעם בשנה, ורק במוסך שיודע מה הוא עושה.

פורסם

המליצו לך פה על הארונה או סטוניק. מצטרף להמלצה. לך לאולם התצוגה. ותבדוק בעצמך, למי אתה מתחבר יותר. ותחפש ביד 2

Sent from my M2101K7AG using Tapatalk

• תוכן חדש...