Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזכוכית הזאת זה בד"כ לא ברגים אלא פשוט קליפסים.
יש סיכוי שחלקם קפצו החוצה ולחיצה של הזכוכית פנימה תחזיר אותם למקום, יש סיכוי שמשהו בפנים נשבר.
הזכוכית עצמה עולה גרושים (עודף מ100 ש"ח באינטרנט), השאלה אם מה שנשבר זה בצד שלה או בצד של מנגנון כיוון המראה.
אם הרכב חונה בשמש כמה שנים טובות, לפרק ולהסתכל זה קצת מסוכן כי הקליפסים שם קשוחים ואחרי שנים בשמש עלולים להשבר בפתיחה.
בד"כ יש ביטוח מראות עם השתתפות עצמית של משהו כמו 250 ש"ח מבלי השפעה על פרמיה וכו'.
אולי זו הדרך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הורדתי את הסרטון אבל משהו בו לא נפתח טוב משום מה וזה מציג רק לשניה.

ע"פ התגובות אני חושב שיש לי גם בעיה כזאת.

רק במראה ימנית בנסיעה מהירה הזכוכית זזה כמו רטט. המראה עצמה לא שבורה ויושבת במקום פיקס. איך ניתן לתקן את זה?

פורסם
בתאריך 23.4.2021 בשעה 23:53, Shab00 כתב:

וזהו

בתאריך 23.4.2021 בשעה 23:53, Shab00 כתב:

לחזק את הברגים שמחזיקים אותה, אצלי נגיד זה היה בורג אחד במראה שמאל היה קצת משוחרר שקניתי את האוטו וסיבוב אחד חיזק וזהו.

אוקיי אבל איך אני מחזק אותם? לא רואה את הברגים חחח זה בפנים אין לע גישה אליהם.. 

• תוכן חדש...