Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבריםם אתם חייבים לעזור לי

אני כבר חצי שנה רודף ורודף אחרי הבנאדם שעשה לי שיפוץ גיר לסיירה ואני לא יודע אם מותר להגיד לי את שמו אז אני לא יגיד אני רק יגיד שהוא מיפו!

קיצר הוא עשה לי גיר אוטומט וכל פעם יש תופעות של דפיקות והוא אומר לי שזה וואקום וזה לא נכון כי ההיתי אצל כמה אנשים והם אמרו לי שזה בסדר גמור וזה לא קשור בכלל לוואקום

עכשיו מה שאני מרגיש זה לא העברת הילוכים מהירה או ההפף העברת הילוכים עד שהסלד של האוטו עולה לשמיים אלה יש לי דפיקות שמורגשות עם רעש ברזלי כזה שבא מההבקאקאס(שומעים ממש "בום") עכשיו בגיר הקודם לא היו לי התופעות האלו ומאז שהוא שיפץ לי את הגיר זה ניהיה

אם שיפוץ הגיר גם החלפתי מנוע חדש מאריזות של 1800 גרמני והוא כל הזמן מאשים את המנוע שהוא גורם לגיר לעשות את זה ולעומת זאת בדקתי אצל 10 מכונאים אחרים וכולם אומרים לי זה גיר

-לפני המנוע והגיר גם החלפנו את כל הסרן האחורי אבל אנשים אמרו לי שזה לא קשור בכלל "הבומים" האלו שהבקאקס מקבל לא בגלל הבקאקס אלה מהגיר

אם אתה יודעים למה זה תגידו לי בבקשה כי אני כבר מתייאשש!

תודה! יקי

**נערכו סימני קריאה עודפים**

יקי!!!

פורסם

כן יש ציריות כאלו שיורדות ועולות תלוי אם אתה נוסע קדימה או אחורה ויש את המשולשים האלו

התבלבלתי החליפו לי את הביצה כולל הציריות האלו

יש לי גם וואנדורה ויש שם סרן בגלל זה רשמתי את זה

יקי!!!

פורסם

אין בעיה החבר'ה פה בפורום ישתדלו לעזור כמה שרק אפשר מה שכן אם אתה יכול לכתוב עם סימני פיסוק כמו פסיקים ונקודות מדי פעם זה ממש יקל על הקריאה וההבנה מה אתה מנסה להגיד ומה בדיוק הבעיה כי בשביל זה המציאו אותם מה שכן נראה כאילו אתה צריך לנקות את המקלדת כי המקש של סימן הקריאה קצת נתקע לפעמים כמו שקרה לך בכותרת ובהודעה הראשונה שלך ולכן ערכתי אותה בהצלחה עם הגיר

מוטי.

פורסם

שלום, קראתי את הבעיה שתיארת.

לפי דעתי יש כמה אפשרויות:

- יכול להיות שיש חופש בתושבות של הדריבשאפט (קרדן) ואז הוא משחק בתוך התושבות ויש בומים.

- יכול להיות שהתושבות גיר לא טובות ואז הגיר פוגע במרכב של האוטו ויש רעש.

- יכול להיות שפשוט הבעיה היא באמת בתוך הגיר והוא לא בסדר והוא מצריך שיפוץ או החלפה.

האם הגיר שהוא הביא לך פורק ממנוע 1600 או 1800?

I feel LEGACY

פורסם

שמע היה את הגיר שלי בהתחלה בהתחלה שהיה מקולקל, הוא הוריד אותו ושם גיר אחר במקום, ומאז התחילו בעיות. וואללה לא יודע איזה גיר אבל אני יודע שזה גיר של 4 הילוכים ולא של 3.

זה הולך ככה 1 2 3 D

יש כאלו שיש להם 1 2 D D3

ויש כאלו רק עם 1 2 D

בקיצר תושבות גיר הוחלפו חדשות עם השיפוץ

יש גם מן כזה דבר שיושב בין הגיר לדריישפט כמו משולשים כאלו שמתחבים לעיגול ותופסים את הדריישפט לגיר שהוא גם חדש

ואני כבר לא יודע מה לחשוב!

דרך אגב לי יש את את הגיר של ה- 1 2 3 D

יקי!!!

פורסם

יכול להיות שהוא גם שכח לחזק ברגים מסוים, תגיד הבום בום זה קורה במצב נסיעה או בסיבוב?

זה קורה לך שאתה עם רגל על הגז? תנסה ליסוע במצב ישר במישור, ובלי גז ותראה אם זה קורה לך .

זה קורה לך במהירויות גבוהות או נמוכות?

I feel LEGACY

פורסם

שמע זה הולך ככה

כשאני נוסע ברגיל ואני מושך את ההילוך האוטו מקבל מן דחיפה כזאת משהו לא חחלקק

עכשיו למשל בעיר מרמזור לרמזור לא נוסעים מהר מהילוך ראשון לשני אתה שומע ממש כזה רעש ברזלי מעצבן ואם אני נותן טיפת גז ועוזב זה נותן לו שוב מן דפיקה כזאת ושומעים רעש של ברזלל כזה בום מעצבן!

יקי!!!

פורסם

מנסיון שהיה לי בגיר של סיירה 1800- 88,לאחר החלפת ת' ההילוכים היה רעש חזק מהחלק התחתון של הרכב. מכון הגירים ניסה לומר לי שזה הבאק אקס+אחת הציריות חופשיה.(בסיירה יש מאחור 2 ציריות שמחוברות לציר האחורי).בקיצור הרכב חזר למוסך פורק מחזיק(תושבת )הגיר והתברר שכל הבעיה היתה מהבורג הארוך של התושבת הוברג עקום וגרם לזעזועים של גל ההינע.לאחר תיקון ההברגה וסגירה מחדש הבעיה נעלמה.רציתי להוסיף שהגיר האוטומט של הסיירה שונה למשל 87+88

זה אותו הגיר .89-90 גיר אחר.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

המשפץ טוען שהוא שם לי גיר של שנת 90 אבל בכל גיר יש מן פין וואקום כזה של הגיר עכשיו בכל הגירים של הסיירות כולל מה שיש לי בהתחלה יש פין ארום והחלק הזה שבו מוכנס הפין הוא גדול

והוא טוען שבגירים החדשים החלק הזה הוא קטן וכבר ביררתי אצל כמה אנשים והם אמרו לי שהגיר שיש לו את החלק הזה והפיןן הקטן זה של גיר ישן מאוד של סיירה!!

שעליו הוא שיפץ לי את הגיר ושם באוטו שלי

אם יש פה מישהו שמבין בגירים ומוכן לבדוק לי את זה אני ישמח!

יקי!!!

פורסם

תקשיב יכול להיות גם אפשרות שהגיר בסדר וגם הדרייבשאפט והבעיה היא בבאק-אקס. זאת אומרת שהבאק-אקס לא מתאים לגיר שהוחלף, אולי יחס שונה בין הדרייבשאפט לבאק-אקס (זאת השערה).

לך למוסך באזור שלך שאתה יודע שהוא טוב ואמין, תבקש ממנו שיעשה על האוטו שלך סיבוב ויגיד לך מה בדיוק הבעיה וכמה עולה התיקון.

I feel LEGACY

פורסם

כן אמרו לי שזה אפשרי שנתנו לי בקאקס של סיירה מנוע 1600 גיר רגיל במקום 1800 גיר אוטומט

טוב סבבה תודה אחי נראה מה אני יעשה בנידון

תודה רבה

למרות שזה משונה לי כי עם הגיר שלפני השיפוץ הכל עבד חלק גם אחרי שהחלפתי את הבקאקס

יקי!!!

פורסם

רק לאחר שיפוץ הגיר

אחרי שהוא התעסק איתו איזזה 5 פעמים שהוא החליף בית גיר ואת הגיר עצמו פתח וסגר , והאחרון שהוא אמר לי זה שהוא שם גיר של פורד סיירה שנת 90, למרות שזה לא הגייוני כי הבית פין הוואקוום שם קטן ושאלתי כמה מוסכניקים אם זה של הישן או החדש והם אמרו לי שזה בית גיר של הסיירות הישנות!

אז אני כבר לא יודע מה לחשוב מבין כבר שיגעו אותי זה מהגיר אומר לי שזה מהמנוע למרות ששמתי מנוע חדש מאריזות מחברת פורד

וזה שהרכיס לי את המנוע אומר שזה מהגיר בוודאותת וגם זה שהרכיב לי את הבקאקס אומר שזה מהגיר

אז אני לא יודע מה לעשות כבר, אני אומנם מבין אבל בחיים שלי לא פירקתי גיר או בקאקס שאני ידע איפה בדיוק הבעיה מבין

בהתחלה הוא אמר לי וואקום אז סידרנו את הוואקום ,וגם אם זה וואקום זה לא אמור ליצור רעש ברזלי זה אמור לא להעביר את ההילוכים טוב למשל ב10 קמש כבר מעביר להילוך שני וב40 להילוך שלישי מה שהיה לי לפני ששסידרו לי את הוואקום

יקי!!!

• תוכן חדש...