Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

רכב שני, מעוניינת בחדש דרישות:בטיחות, אמינות, שיהיה קל למכור

עריכה אחרונה על ידי ddan
פורסם

הייתי בוחר ביאריס, שמירת ערך ותדמית מעולים, מערכות בטיחות, בגירסה ההיברדית תהיה חסכונית עם ביצועים לא רעים, פחות טובה מבחינת נוחות בעיר בעיר.

מאחור מושבים מאוד נוחים.

היונדאי חדשה, אמנם יש מערכות בטיחות אך עוד לא נבחנה במבחן ריסוק euroncap.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יאריס.

היא שקטה יותר, זריזה יותר, איכות חומרים עדיפה.

הגאז מרווחת משמעותית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה?

פורסם
לפני 3 דקות, yulianx כתב:

למה?

לטויוטה יש שם טוב ביותר בשוק ההיברדיות מאשר הונדה0 בהבדל קטן כן) 

חבר מכר יאריס בת ישנה בכמעט מחירון והלך לקנות גאז משומשת ושם הצליחלהוריד מחיר יחסית לעומת יאריס באותו שנתון 

פורסם

זה מקרה ספיציפי וכושר יכולת מיקוח.

להונדה גם יש תדמית מעולה כמו לטיוטה.

פורסם
לפני כשעה, ofer3212 כתב:

לפי דעתי יאריס תיהיה קלה למכירה יותר מאשר ההונדה

ניראית יותר טוב ואמינות גבוהה 

זה אחרי בדיקה בקפה או בכדור בדולח?!

מאיפה אתה יודע מי תימכר מהר יותר.

אין לאף אחד מושג. אגב, את הג'אז שלי שקניתי לפני קצת מעל שנתיים, לקח לי חודש למצוא כי האוטו הזה נחטף במהירות. 

אגב, גם לפיג'ו 3008 יש שוק פסיכי. מי היה מאמין?! כנס ליד 2/קבוצות בפייסבוק של בעלי פיג'ו סיטרואן, כמה אנשים מחפשים בנרות 3008 במצב טוב שלא נמכרת מעל המחירון...

פורסם
לפני כשעה, itamarg כתב:

זה אחרי בדיקה בקפה או בכדור בדולח?!

מאיפה אתה יודע מי תימכר מהר יותר.

אין לאף אחד מושג. אגב, את הג'אז שלי שקניתי לפני קצת מעל שנתיים, לקח לי חודש למצוא כי האוטו הזה נחטף במהירות. 

אגב, גם לפיג'ו 3008 יש שוק פסיכי. מי היה מאמין?! כנס ליד 2/קבוצות בפייסבוק של בעלי פיג'ו סיטרואן, כמה אנשים מחפשים בנרות 3008 במצב טוב שלא נמכרת מעל המחירון...

אני לא יודע מי באמת תימכר מהר יותר, אמרתי לפי דעתי

אין ספק שהונדה רכב מצויין  זה רק נראה שראש מול ראש טויוטה שומרת יותר על המחיר גם אם ב 1000 שקל הבדל..

• תוכן חדש...