Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תשכח להכנס לאתר של hp העולמית להארכת האחריות ל 3 שנים למדפסת מיכלים. צריך לסרוק חשבונית .

התמיכה של קוד פתוח ב hp מצויינת. יש דרייברים וזה עובד יופי דרך Hplip+cups .

התמיכה של hp באנדרואיד היא אחת הטובות בשוק.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כשהמדפסת של hp לא מדפיסה תיכנסו לאתר של hp - בתמיכה טכנית למדפסות יש אפשרות לתיקון עצמי דרך האתר ע"י סריקת באגים או שקר כלשהוא, אצלי זה פתר פעמיים את הבעיה ומאז שקט.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לא מכיר אופציה כזו . לפחות לא בלינקוס .
בכל מקרה אצלי יש מדפסת hp515 smart tank כבר שנה. עד עכשיו 0 תקלות חומרה. פעמיים הייתי צריך לסגור ולהדליק כי איבדה קשר עם הנתב. זהו פחות או יותר. הודפסו מאות דפים .
אני יודע שאיכות הבנייה שלהן לא מהגבוהות , מהירות של צב אבל זו לא מדפסת עיקרית . מעבדות השירות סבירות (השכן כבר מכיר בעל פה את הדרך לתיקון סדרה 8000).
כמו שכתבו : במחיר הזה , אחרי 3 שנים היא יכולה ללכת לפח מבחינתי.

פורסם

אני עם 615 (קניתי 515 אבל בטעות נתנו לי 615 וגיליתי את זה רק אחרי שפתחתי אותה אז חזרתי לחנות וחתכנו את ההפרש באמצע) כבר יותר משנה ואלפי הדפסות. איטית אבל עובדת יופי.

גם השיקול שלי היה שאחרי 3 שנים מקסימום אני זורק אותה. בינתיים כבר הוציאה את עצמה פעמיים רק ממחיר הדיו לעומת ה 8600 התקינה לחלוטין שהיא החליפה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אחותי קנתה את ה519 והיא אומרת שהיא מרוצה, נתתי לה לבחור בין האפסון לHP, הקטע הוא שבHP מביאים הרבה יותר שחור באריזה, בינתיים לא שמעתי תלונות :-).

בKSP הכי זול ניראה לי יחד עם הקופון של 50 שקל הנחה.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ה 615 זהה ל 515 רק עם פקס שמיותר עבורי.

ובהחלט ממליץ למרות האיטיות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פקס ו-ADF (לפחות, אולי גם מסך קצת יותר גדול או משהו).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

סיכום ביניים - המדפסת הגיעה, הורכבה, הותקנה (בינתיים על שני מחשבים עם win10, לא חוכמה). מדפיסה באיכות לא רעה (לא ניסיתי תמונות עדיין), אכן איטית. תהליך ההתקנה מייגע (ולוקח המון זמן), אבל אחרי קצת נסיונות בכל מיני כיוונים נראה שזה עובד.

סה"כ - בסדר, רק שימשיך ככה.

• אהבתי 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני כשעה, pooh-bear כתב:

סיכום ביניים - המדפסת הגיעה, הורכבה, הותקנה (בינתיים על שני מחשבים עם win10, לא חוכמה). מדפיסה באיכות לא רעה (לא ניסיתי תמונות עדיין), אכן איטית. תהליך ההתקנה מייגע (ולוקח המון זמן), אבל אחרי קצת נסיונות בכל מיני כיוונים נראה שזה עובד.

סה"כ - בסדר, רק שימשיך ככה.

איזה מדפסת?

פורסם

ייתכן שזה צילום מסך של ‏‏אדם אחד‏ ו‏טקסט שאומר '‏‎John Moynes @JohnMoynes Rage Against the Machine never specified what type of machine they were furious with but reckon it was probably a printer. 10:35AM: 2021-04-21 10:35 Twitter Web App 21.4K Retweets 1,411 Quote Tweets 132K Likes‎‏'‏‏ מ-Twitter

• מצחיק 3

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מקווה לא להגיע מאוחר מידי.

יש לי בבית גם את הBROTHER MFC-J491DW או את ה490, קניתי אותה בערך לפני 5/8 שנים, הרבה זמן תכלס לא השתמשתי בה כדי להדפיס, הרבה יותר לscans יותר מ הכל, כאשר התחיל הקורונה, רציתי לעשות איזה פרויקט ו להדפיס הרבה דברים בצבע, בדקתי באיבי, ו הבאתי כלל משלוח עד הבית ב250/280₪ 48 ראשי XL, כאשר בארץ עולים 350₪ בערך רק 4 ו רק השחור XL, השאר קטנים יותר.

אנסה להיות יותר ברור, המדפסת עובדת עם 4, שחור, כחול, צהוב ו סגול.

בארץ יש "מצבע" שאתה קונה את ה4 במחיר שכתבתי, באיבי עולים לי מה שכתבתי 48 סה"כ...
נכון היא ישנה, לפעמים מדפיסה לאט, אבל אני לא צריך להשתגע, הזמנתי ביוני 2020 ו עדיין נשארים לי הרבה חח.

מקווה שעזרתי למישהו.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

• אהבתי 1

• תוכן חדש...