Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה על העזרה!

משפחה של 3 ילדים קטנים - תינוקת (סלקל), שנתיים וחצי (כסא בטיחות), 4 וחצי (בוסטר).

רוצים לקנות רכב של 7 מקומות - חדש או לא אבל שיחזיק לנו לפחות ל5 שנים.

מוכן לשלם 30 א׳ מקדמה והשאיפה לשלם 1500 בחודש (אפילו ל60 חודשים). 

על אילו רכבים כדאי להסתכל? (אאוטלנדר, פריוס+, 5008, קודיאק, וכו׳)

פורסם

אם מחפשים משומש ולצמצם הוצאות אז אני מציע לחפש קיה קארנס 2 ליטר.

רכב אמין, מושב אחורי מרווח, מחיר סביר יחסית לטויוטה וורסו משנתון מקביל, ומכלולים וותיקים עם אמינות מוכחת.

פורסם

מה צפי הנסועה השנתית שלכם?

בכל מקרה מצטרף ל2 שמעלי אם אין צורך דחוף ברכב חדש חבל על ירידת הערך מאזדה 5 מגלה שרידות מצויינת ויש לא מעט כאלו בשוק בתקציב שלך ללא הלוואות למינהם.

פורסם

תודה לעוזרים!

הכוונה בחדש או לא הייתה שאפשר גם רכב בן שנה-שנתיים.

צריך בעיקר לנסיעה בתוך העיר לפזר לגנים-בתי ספר.

אשתי מעדיפה רכב חדש שבטווח של 5 שנים לא יעשה בעיות ומוכנים לשלם את הירידת ערך בשביל זה.

קארנס נראה מעניין, יש עוד המלצות?

פורסם

הפריוס+ יקרה, טויוטה וורסו זול יותר. אם הנסועה לא מאוד גבוהה הוורסו משתלם יותר
אגב, בשביל להסיע 3 ילדים לא חייבים 7 מושבים. לי יש 3 ילדים וסיטרואן C4 פיקאסו 5 מושבים

לרכב שלושה מושבים נפרדים בשורה השנייה וכל הילדים יושבים שם בנוחות ובבטחה.

הרכב כנראה לא יפגין אמינות יפנית אבל גם לא ידוע כבעייתי במיוחד. הייתרון הוא מחיר רכישה נמוך יותר ולכן אפשרות לקנות שנתון גבוהה יותר

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

• תוכן חדש...