Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

1. ייתכן שבחודשיים הקרובים אקבל הצעה ממקום העבודה לרכב חברה. מניסיונכם - האם זה באמת כדאי? אני רווק שגר בת"א והמשפחה שלי באזור המרכז ומאמין שבשנה ממוצעת אסע מקסימום 10K ק"מ ((וזה גם אולי יותר מידי). האם יש הצדקה לרכב חברה (או שעדיף לקבל את ההטבה כבר כתוספת ברוטו למשכורת שהיא בסביבות 3000 ש"ח)? . יש איזה כלל אצבע שאני יכול לקחת בחשבון מתי זה כדאי ומתי זה לא כדאי?  

2. אני במקביל נמצא בשלב של חיפוש רכב (מתמקד ברכב מסוג מיני) והתחלתי לחשוב ברצינות על רכב עם גג נפתח. האם זה משהו שאחרי כמה זמן מייצר בעיות? (רטיבות מהגג לתוך פנים הרכב,  חלון גג שנתקע פתאום ועוד בעיות אחרות שלא חשבתי עליהן?) . בנוסף, באיזה דגמים של רכבים יש גג נפתח? עד עכשיו ראיתי שיש את זה בקיה פיקנטו ובשברולט ספארק. באילו עוד יש?

תודה רבה מראש

חג שמח

פורסם

לגיבי רכב חברה.

התשלום על הרכב מורכב משני חלקים. 

1. מס שווי שימוש, כל מי שמקבל רכב חברה משלם אותו ולא משנה מה. 

בלי להכנס לחישובים ארוכים, אם השכר שלך נגיד 12.000, ואתה מקבל רכב משפחתי, תשלם בערך 1000 על הרכב.

2. עלות הרכב עצמו. פה בתלות בתפקיד ובמעסיק יכול להיות שהמעסיק משלם את התשלום החודשי לליסינג  או קונה את הרכב בכספי החברה. 

או שהמעסיק מוריד את תשלום מהברוטו שלך, זאת אומרת אתה משלם על הליסינג +התשלום בסעיף 1. 

אם זה רק אפשרות 1 - תמיד שווה ועדיף על רכישה פרטית. 

אפשרות 2 - לא תמיד שווה ובמיוחד אם לא נוסעים הרבה ק"מ, יתכן מאוד שעדיף רכישה פרטית. 

סאנרוף זה לפי ההעדפה האישית. זה מיותר לחלוטין, מצמצם את מרווח הראש ומקור לתקלות אם אתה לא אוהב ולא משתמש בו ודבר מגניב ונחמד אם אתה אוהב וכן פותח אותו. 

האם יהיו תקלות בו? יתכן. תלוי אם הוא מקורי או לא, תלוי אם זה אוטו חדש יחסית או ישן וכו'.

פורסם

לי אישית, לפחות ברכב הבא כן אחפש סאנרוף, בפוקוס חסר לי מאוד,

במאזדה 3 שהיתה לי הייתי משתמש בו הרבה, אני לא בחור נמוך וההנמכה לא הפריעה לי אף פים, משתמש באופן קבוע בערב ובימים הנעימים, רק בקיץ באמצע היום היה לי מיותר,

לי אישית זה היה כיף ויותר נוח לי מפתיחת חלונות צדדיים של הרכב שדרכם נכנסת רק ג'יפה, אבק וסירחון, זו הדעה שלי מניסיון עם סאנרוף, אך אני בטוח שלרוב זה יהיה מיותר.

• תוכן חדש...