Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט מאליבו 2010 3.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

אני רואה הרבה מאוד ביקורות חיוביות עליו מבחינת אמינות.

ושלרוב השלילי היחידי זה דלק שהגיוני.

כן יש הרבה סטיגמה ששברולט זה זבל אבל האם היא מוצדקת?

הדור הזה מגיע עם תיבה 4 הילוכים בלבד או שיש אופציה ל6?

לא נראה לי שכל מאות האנשים שנותנים ביקורת טובה על האמינות שלו משוחדים.

הבנתי שמה שיש בארץ לא בדיוק מה שיש באמריקה.

אצלנו הם מיוצרים בגרמניה, ובאמריקה יש להם הרבה בעיות עם המנוע והמערכת תזמון שסתומים.

אשמח לתובנות מאנשים עם ניסיון עם הרכב

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי icc
פורסם

היה לחבר שלי כזה אוטו עם מנוע 3.5.

אבל, וזה אבל גדול, האוטו היה בן 3-4 שנים עם קלומטרז' נמוך.

האוטו היה אמין להפליא חוץ מאיזה חיישן שהיה צריך להחליף ועוד איזה תיקון במע' הקירור שלא היה יקר.

האוטו טרף דלק ברמות מטורפות בתוך העיר ודווקא מחוץ לעיר היה סביר לאותו דברי חבר. מה זה רמות מטורפות? בערך 5קמ' לליטר.

אם אתה לא מאלה שממש בקושי נוסע, אז עדיף לחפש רכב אחר שמצד אחד אמין, ומצד שני עם תצרוכת דלק סבירה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בטח איזה כיף זה באמריקה שדלק עולה כמו מסטיק בזוקה ואתה יכול לקנות רכב V8 בלי שזה יעניין אותך

יש לך המלצות לרכב בלי טורבו שיעשה תאוצה מהירה?

פחות מ9 שניות

פורסם
לפני שעה, חולה רכב#1 כתב:

תלוי מה התקציב והדרישות מהאוטו 

שיחזיק לפחות 180-200 אלף ק''מ בלי בעיות במנוע/גיר/כל בעיה יקרה כלשהי

פורסם
בתאריך 21.2.2021 בשעה 17:11, icc כתב:

אצלנו הם מיוצרים בגרמניה, ובאמריקה יש להם הרבה בעיות עם המנוע והמערכת תזמון שסתומים.

בלי קשר לעניין האם יש או אין בעיות במנוע, מאליבו לא יוצרה בגרמניה אף פעם אלא בארה"ב (מפעלים בקנזס ובמישיגן).

The older you get, the better you used to be

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אקורד 2.4, קאמרי 3.5, יונדאי סונטה 3.3.

קח בחשבון שכולן צורכות דלק ברמה "מוגזמת", בכל זאת, נפחי מנוע גדולים. אוהב מאוד את המאליבו, אבל אני יותר נוסע בבין עירוני

פורסם
לפני 20 דקות, yungdeath כתב:

אקורד 2.4, קאמרי 3.5, יונדאי סונטה 3.3.

קח בחשבון שכולן צורכות דלק ברמה "מוגזמת", בכל זאת, נפחי מנוע גדולים. אוהב מאוד את המאליבו, אבל אני יותר נוסע בבין עירוני

איך האקורד 2.0 אוכלת בעיר?

• תוכן חדש...