Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי בודק את מאזדה בכל זאת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, vladclar כתב:

אם אין לך בעיה עם גיר ידני, לאון 1.4TSI יכול להיות רכב מצויין. זה עדיין לא מאזדה/ הונדה מבחינת האמינות, אבל לא נחשב רכב בעייתי.

למה, איזו בעיה יש בדיוק בלאון הזו?

ומי מבטיח לו שבמאזדה או בהונדה לא יהיו תקלות?

לפני שעה, victorg כתב:

וזה עוד משהו שקרץ לי לעין קצת, יש חוות דעת?

כרכב הוא עונה לדרישות שלך,

אבל הייתי מחפש אחת מקורית ולא אחת שעברה כל מיני "שיפורים".

לפני כשעה, victorg כתב:

מצטער על החפירות אני פשוט רוצה כבר לקנות רכב :)

רכב לא קונים בלחץ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כתבתי שיש בעיה בלאון ?
אני רק חושב שמאזדה מזדקנת יותר טוב
באופן כללי.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כתבת שזה עדיין לא מאזדה או הונדה.

אתה מדבר כאילו הונדה או מאזדה מזדקנות בנות 10+ לא יסבלו פה ושם מאיזה בלת"ם שיכול לקרות באותה מידה בדיוק בלאון.

בסופו של דבר זה גם תלוי הרבה ביחס שהרכבים האלו קיבלו במשך השנים, משהו שאי אפשר לדעת יותר מדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לכל רכב יש בלאי , גם למאזדה ולהונדה.
אנחנו גם לא חייבים להסכים, אני אמליץ על רכב יפני בן 10, אתה על רכב טורבו בנזין ארופאי בן 10.

פורסם

מכרתי לפני חודשיים מאזדה 3 2010 מנוע 2000 ב32500 שח
זה יופי של רכב 0 תקלות.
הרכב היה יד 4 או 5 עם 160 אלף קמ, הראה אמינות מופתית, טופל במורשה ולפי ההיסטוריה בודדות התקלות שהיו לרכב.
נמכר תיק תק אפילו לא עלה ליד 2, 4,700 שח מעל המחירון.
מי שבא לראות קנה, אפילו לא התווכח.
ממליץ בחום.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

פורסם

לפני 22 שעות, vladclar כתב:

לכל רכב יש בלאי , גם למאזדה ולהונדה.
אנחנו גם לא חייבים להסכים, אני אמליץ על רכב יפני בן 10, אתה על רכב טורבו בנזין ארופאי בן 10.

ממש מעריך את העזרה, מצאתי שתי מודעות שנראות לי טוב, יש סיכוי לחוות דעת?

image.png.5e40de1488b5f3252f6de2cb14593e3b.png

image.png.d1dd7f39eb7a177e06dfa321a1594c30.png

פורסם

אני ממליץ לך בחום לא לקנות ממגרש הסוחרים / סוחר פרטי אלא מאדם פרטי , וגם כאן לוודא שלא מדובר בסוחר מוסווה שמנסה למכור רכב אחרי תאונה / אחרי הורדת קילומטראז'.
שתי המודעות האלה עם אפשרות החלפה ושמות מגרשים.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 1 דקה, vladclar כתב:

אני ממליץ לך בחום לא לקנות ממגרש הסוחרים / סוחר פרטי אלא מאדם פרטי , וגם כאן לוודא שלא מדובר בסוחר מוסווה שמנסה למכור רכב אחרי תאונה / אחרי הורדת קילומטראז'.
שתי המודעות האלה עם אפשרות החלפה ושמות מגרשים.

איפה ראית שמות מגרשים?

במידה ושני אלו אנשים פרטיים מה היית ממליץ לי לקחת מבינהם?

פורסם

סליחה, ללא שמות מגרשים.
באפשרות החלפה רשום "כן". כנראה בכל זאת מדובר בסוחרים

פורסם
לפני 9 דקות, vladclar כתב:

סליחה, ללא שמות מגרשים.
באפשרות החלפה רשום "כן". כנראה בכל זאת מדובר בסוחרים

וואלה ה2009 דיברתי איתו והוא חייל והוא מוכן להחלפה רק על משהו יותר זול.

עם ה2010 עדיין לא דיברתי, במידה ושתיהם אנשים פרטיים מה מהם היית לוקח?

פורסם

לא יודע, הנתונים די דומים, משום מה הרכב מ 2009 מתומחר יותר גבוה. צריך לראות את הרכבים, המסמכים, תיעוד הטיפולים, כמה צריך להשקיע בכל אחד מהם מיידית .
הייתי מתחיל מזה שיותר קרוב אליך גאוגרפית.
שים לב לתאריך הבעליות של המוכר.

פורסם
לפני 3 דקות, vladclar כתב:

לא יודע, הנתונים די דומים, משום מה הרכב מ 2009 מתומחר יותר גבוה. צריך לראות את הרכבים, המסמכים, תיעוד הטיפולים, כמה צריך להשקיע בכל אחד מהם מיידית .
הייתי מתחיל מזה שיותר קרוב אליך גאוגרפית.
שים לב לתאריך הבעליות של המוכר.

מה זאת אומרת תאריך הבעליות של המוכר?

בכל מקרה ה2010 נמכר כבר חחח :(

פורסם

זה אומר כמה זמן הרכב בבעלות המוכר. אם זה כמה חודשים בודדים, יכול להיות שלא כדאי להתעסק עם זה.
אני חושב שסיוויק האצ'בק ניתן למצוא באותו המחיר מ 2011

פורסם
לפני 2 דקות, vladclar כתב:

זה אומר כמה זמן הרכב בבעלות המוכר. אם זה כמה חודשים בודדים, יכול להיות שלא כדאי להתעסק עם זה.

וואלה הוא אומר הרכב חודש וחצי אצלו, זאת אומרת שלא כדאי להתעסק? הוא אומר שהרכב בלי תקלות בכלל

כל שאר המאזדות שמצאתי הם בק"מ הרבה יותר גבוהה

• תוכן חדש...