Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשבת כמה שנים? הכל בסדר איתך?

נכון , עוד מעט נקצץ אצבעות על גניבה אפילו סמלי מכוניות.

נרצח נשים על רקע חילול כבוד המשפחה .

כיאה לשלטונות חשוכים כאלו או אחרים.

הבחורה עשתה טעות שהיא צריכה לשלם על זה , היא לא פגעה למזלה בבן אדם.

עדיין הטעות היא טעות אנוש , וטעויות אנוש קרו , קורות וימשיכו לקרות .

היא למדה את הלקח שלה .

ובכל מקרה , מצטער על הרכב , תמשיך הלאה לאהבה המוטורית הבאה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא במקרה !!

דיבור בטלפון זה לא טעות שקוראת במקרה !!

דברים שקורים במקרה הם דברים כמו קופצים לך לכביש או משהו כזה דיבור בטלפון הוא לא !!

ותחשוב שבמקום הרכב היה עומד שם מישהו שאתה מכיר ונהרג מה היית אומר אז .. טעות ?..לא נראה לי, על טעויות משלמים .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם
עם כל הכבוד ויש כבוד הגזמת בהחלט !!!

אני יודע מה זה אהבה לרכב וגם לי קרו כמה מקרים לא נעימים, אבל אף פח לא שווה

חיי אדם , באמת שלא ציפיתי ממישהו מבוגר לכתוב כאלה שטויות !!

איציק.

אתם בטוחים שאין סימבול אוטומטית?

כי הרכב מאובזר מאוד,אולי חלק מהאיבזור זה גם הגיר האוטומטי,כי יש לו סאן-רוף וג'אנטים וכל מיני צעצועים לפי מה שראיתי,והגריל נראה מקורי.

1.טראומה = שתפחד לעלות על ההגה. לא צריך "נהגת" כזאת על הכביש, זה היה יכול להיות בן-אדם שהיה נדרס סתם כי היא דברה בטלפון.

2. מבוגר= 23......

יש סימבול אוטומטיות אמנם יש יחידות ספורות בהחלט, רוב האוטומטיות שנקנו בארץ עברו הסבה במסגרת האחריות לגיר רגיל לאחר שהגיר האוטומטי (3 הילוכים) התגלה כלא אמין בעליל (היה נדרש לשפצו כמעט כל 20.000 ~ 30.000ק"מ) הם מצוידות במנוע 1500 סמ"ק עם גל זיזים יחיד וקרבורטור וובר, סימבול זה דגם אחר.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
הבחורה עשתה טעות שהיא צריכה לשלם על זה , היא לא פגעה למזלה בבן אדם.

עדיין הטעות היא טעות אנוש , וטעויות אנוש קרו , קורות וימשיכו לקרות .

היא למדה את הלקח שלה .

לא מסכים. נהגת חדשה שמדברת בפלאפון תוך כדי נהיגה? זה מעבר לרשלנות, זה רשלנות פושעת!

נס שהיא לא פגעה בבן אדם, ולא צריך לבחון את העבירה שלה לפי התוצאה אלא לפי העבירה עצמה.

העונש על זלזול כזה במשמעות של נהיגה ותאונות צריך להיות כבד.

פורסם
זה לא במקרה !!

דיבור בטלפון זה לא טעות שקוראת במקרה !!

דברים שקורים במקרה הם דברים כמו קופצים לך לכביש או משהו כזה דיבור בטלפון הוא לא !!

ותחשוב שבמקום הרכב היה עומד שם מישהו שאתה מכיר ונהרג מה היית אומר אז .. טעות ?..לא נראה לי, על טעויות משלמים .

הרבה מים עוברים בנהר בין פגיעה בבן אדם לפגיעה ברכוש , כמובן שאם היא הייתה פוגעת

בבן אדם התגובה הייתה שונה לגמרי , כמה שזה נשמע אבסורד זה המצב , היא לא פגעה

לכן לא מגיע לה עונש כבד , נכון שהיא דיברה בטלפון תוך כדי נסיעה ועברה עבירה שכנראה

גרמה לתאונה הזו .

על טעויות משלמים , אבל לכל טעות יש את המשקל שלה , במקרה הספציפי הזה המשקל של הטעות

קל יותר שכן הפגיעות הסתכמו בנזק לרכוש בלבד וטוב שכך.

פורסם

אוקי חשבתי שדיברת על טראומה אחרת =\ סורי =]

---

לירן בגלל שיש עוד אנשים שמדברים כמוך המדינה שלנו נראית ככה .. אז בוא תסביר לי משהו

כביש ריק 3 בלילה אין נפש על הכביש מותר לעבור באדום ?

היא צריכה לקבל את מלוא חומרת העונש לפי דעתי ...

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם
לא מסכים. נהגת חדשה שמדברת בפלאפון תוך כדי נהיגה? זה מעבר לרשלנות, זה רשלנות פושעת!

נס שהיא לא פגעה בבן אדם, ולא צריך לבחון את העבירה שלה לפי התוצאה אלא לפי העבירה עצמה.

העונש על זלזול כזה במשמעות של נהיגה ותאונות צריך להיות כבד.

כל מילה בסלע,

מזל שהיא חיילת והיא תקבל את העונש שלה (שלילה?) דרך הצבא ואולי ככה תלמד לקח.

אבל הקטע המעצבן כאן, שאם החיילת הייתה אזרח שביצע תאונת נזק בלבד,

אני מוכן להתערב שהמשטרה הייתה סוגרת את התיק מחוסר ראיות/עניין לציבור/או בקיצור עזבו אותנו באמאשכם.

No worries 8)

פורסם

לפי דעתי כולכם מגזימים, אומנם הרסה יצירת אומנות, אבל עדיין הרסה פח!

אני אתן לכם דוגמא,

אני בטוח שכל אחד פה, ולפחות פעם אחת בחיים שלו עבר כהולך רגל ברמזור אדום,

אם אותו הולך רגל שעבר ברמזור אדום לא ראה(דיבר בטלפון, לא שם לב, לא חסר סיבות, שגם הגיוניות ויכולות לקרות לכל אחד.) נהג שנוסע על 80-90 קמ"ש שנוסע בכביש כאשר יש לו רמזור ירוק, והנהג בלם בחוזקה והרס חלק מהאוטו, אפילו אם זה יהיה שיפשוף קטן או טוטלוסט.

אני בספק אם תגידו שמגיע לכם עונש כמו טרואמה, שבירת רגליים, כלא וכו' מכיוון שבאותו מקום שהאוטו בלם יכל לעמוד בן אדם ולהרוג אותו.

גם אם כן, לפי התאוריה שלכם, כל דבר קטן שכל אחד עושה, יכול איכשהו בדרך הכי מוזרה שיש, להרוג בן אדם, ולכן מגיע לו עונש כבד.

תחשבו כאילו אתם גם בסיצואציה הזאת, ואל תשנו את הסיצואציה בשביל להצדיק את עצמכם, כי אם אתם הייתי נכנסים ברכב בטעות, וכן זה יכול לקרות לכל אחד, לא הייתם רוצים לקבל שלילה, שישברו לכם את הרגליים, לחטוף טרואמות וכו'.

תום.

פורסם

תקשיב תום,לדבר בפלאפון ולאבד שליטה על האוטו ואז להכנס במשהו (הפעם זה היה אוטו פעם אחרת זה יהיה הולך רגל) זאת לא דרך מוזרה להרוג בן אדם.

במצב הזה מכונית לא שונה מהותית מכלי הרג אחר וברגע שהיא התעסקה במשהו אחר תוך כדי זה שהיא זאת שנוהגת את הרכב היא סיכנה את מה או מי שהיה סביבה.

ואם אני הייתי מדבר בפלאפון ובגלל זה הייתי נכנס באוטו אחר אז אין לי על מה להתלונן והייתי מקבל את השלילה כי זה מגיע לי.

זה לא שהיא סתם איבדה שליטה כי קפץ לה ילד לכביש.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
לפי דעתי כולכם מגזימים, אומנם הרסה יצירת אומנות, אבל עדיין הרסה פח!

אני אתן לכם דוגמא,

אני בטוח שכל אחד פה, ולפחות פעם אחת בחיים שלו עבר כהולך רגל ברמזור אדום,

אם אותו הולך רגל שעבר ברמזור אדום לא ראה(דיבר בטלפון, לא שם לב, לא חסר סיבות, שגם הגיוניות ויכולות לקרות לכל אחד.) נהג שנוסע על 80-90 קמ"ש שנוסע בכביש כאשר יש לו רמזור ירוק, והנהג בלם בחוזקה והרס חלק מהאוטו, אפילו אם זה יהיה שיפשוף קטן או טוטלוסט.

אני בספק אם תגידו שמגיע לכם עונש כמו טרואמה, שבירת רגליים, כלא וכו' מכיוון שבאותו מקום שהאוטו בלם יכל לעמוד בן אדם ולהרוג אותו.

גם אם כן, לפי התאוריה שלכם, כל דבר קטן שכל אחד עושה, יכול איכשהו בדרך הכי מוזרה שיש, להרוג בן אדם, ולכן מגיע לו עונש כבד.

תחשבו כאילו אתם גם בסיצואציה הזאת, ואל תשנו את הסיצואציה בשביל להצדיק את עצמכם, כי אם אתם הייתי נכנסים ברכב בטעות, וכן זה יכול לקרות לכל אחד, לא הייתם רוצים לקבל שלילה, שישברו לכם את הרגליים, לחטוף טרואמות וכו'.

תום.

עם כל הכבוד, נראה שאתה לא יודע מה זה להיות קשור לאוטו שלך.

החיילת נהגה במכונית אוטומטית שקיבלה מהצבא (לפי מה שהבנתי היא לא נהגה בכלל באוטומט רק בידני), היא לא הכירה את המכונית ועדיין, לא היססה לנהוג ולדבר בפלאפון בו זמנית :x . אם המטומטמת היתה מסתכלת על הכביש במקום לז** את השכל בפלאפון זה לא היה קורה! נ-ק-ו-ד-ה!

תאר לך שהיתה משפחה שלמה במכונית שהיא נהגה ועוד משפחה במכונית שהיא נכנסה בה?! העונש קל מדי!

מריוס, אני משתתף בצערך.

פורסם

אני מודע לכך שהצבא לא יתן לך פיצויים, כי הרכב באמת לא שווה הרבה במחירון, אבל ההשקעה שקיבל, והנדירות שלו, והמצב הנדיר שלו שווין הרבה, לכן לקחת עורך דין ומהר לתבוע את צה''ל על סכום שתוכל לממן לך ליסינג ל3 שנים.

אתה תקבל את זה בטוח.

אם תרצה המלצה לעורך דין שמתעסק בענינים כאלו, פנה אליי בפרטי.

חג שמייח.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
תקשיב תום,לדבר בפלאפון ולאבד שליטה על האוטו ואז להכנס במשהו (הפעם זה היה אוטו פעם אחרת זה יהיה הולך רגל) זאת לא דרך מוזרה להרוג בן אדם.

במצב הזה מכונית לא שונה מהותית מכלי הרג אחר וברגע שהיא התעסקה במשהו אחר תוך כדי זה שהיא זאת שנוהגת את הרכב היא סיכנה את מה או מי שהיה סביבה.

ואם אני הייתי מדבר בפלאפון ובגלל זה הייתי נכנס באוטו אחר אז אין לי על מה להתלונן והייתי מקבל את השלילה כי זה מגיע לי.

זה לא שהיא סתם איבדה שליטה כי קפץ לה ילד לכביש.

בהמשך לתגובה הקודמת שלי:

גם להרוג מישהו על ידי מכונית הבולמת בחוזקה(כאשר יש לה אור ירוק, אבל אתה, הולך הרגל אשר לא שם לב אליה עבר באור אדום במעבד חציה) העולה על אי תנועה שמשמש גם כמעבר חציה ובו נמצא בן אדם זה לא מוזר בכלל, אז אתה, וכל אחד אחר פה צריך לחטוף את כל העונשים האלה!

דבר זה לא קרה ולכן אין מה להאשים אותה בו! תאשימו אותה אך ורק על פי מה שקרה,

היא דיברה בטלפון? יש עונש על זה, וגם נקודות אולי(אני לא מתמצא בדברים האלה),

נהיגה ברשלנות? היא תיענש.

וכל דבר אחר שלפי דעתך היא עברה על החוק ותוכל להוכיח זאת, היא תקבל עונש, אך אין להעניש אותה על הריגת בן אדם או משהו בסיגנון רק בגלל ש-יכל ליהיות שם מישהו.

ולגבי זה שאמר שאני לא יודע מה זה להייות קשור לאוטו, נכון, אתה צודק, אולי זה למה אני יכול להגיב בהיגיון מכיוון שהכעס שאתם מזדהים איתו משפיע לכם על המוח.

ועוד משהו, אפשר לחשוב שאתה כל מכונית שנסעת בה ישר הכרת אותה וידעת עליה הכל, אז לומדים, ותגיד לי, אתה בוחן תאונות או חוקר או משהו בסיגנון שאתה יכול לקבוע מה גרם לאותה נהגת לאבד את האחיזה על האוטו?

זה שהיא דיברה בטלפון, לא אומר שזה מה שגרם לה לעשות זאת, אם כן היינו במצב הרבה יותר גרוע היום.

אז נכון היא דיברה בטלפון והיא תיענש על זה, אבל זה יכל לקרות גם אם היא לא הייתה מדברת,

תפסיקו לחשוב שאתם אלוהים שיודעים מה קרה בכל מקום ואיך היה אפשר למנוע רק בגלל שאתם קשורים ריגשית למקרה, כי אם זה היה הפוך, הייתם מזיינים את המוח כל כך הרבה בשביל לצאת מזה הכי חלק שאפשר, אני יודע שאני לא היה נותן לרישיון שלי ללכת בלי להילחם עליו, ואני יודעשיש פה עוד הרבה מאוד כמוני, אם לא כולם, אבל לא נכליל. (כל היפי נפש, שתקו.)

ודוגמא מעולה לכך זה כל האנשים שכל שני וחמישי באים ומספרים את הסיפורים שלהם ומתייעצים כל הזמן איך אפשר לצאת מהמצב הזה בלי לקבל שלילה וכו.

לגבי השורה האחרונה שלך, כבר הגבתי.

תום.

פורסם

בהנחה שאין עוד כאלה, הייתי משפץ אותה למרות המכה והשאסי הברור שיש לה,

במקום למכור את החלקים שלה בפרוטות....

הייתי מותח את השילדה, מזמין חלקי פח מקוריים מאיטליה, מחליף כל חלק שדרוש, וכמובן תובע את כל העלות מהבחורה הזאת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קודם כל אף פעם לא נתקלתי במקרה כמו שתארת,אז לי זה כן מוזר.

דבר שני,זה שאתה לא יודע איך זה להיות קשור לאוטו לא בהכרח אומר שאתה מדבר בהגיון. אתה פשוט לא מבין איך זה לאבד אוטו שהשקעת בו זמן ואהבה.

למשל אם מישהו היה דורס את חיית המחמד שלך (בהנחה שיש לך כזאת) איך אתה היית מרגיש?

משהו שאת טפחת,והשקעת בו ומישהו בה והרס את זה. ואל תגיד לי שזה לא היה מקומם אותך.

עכשיו אולי זה שהיא דיברה בפלאפון זאת לא הסיבה הישירה לאיבוד השליטה אבל אני בטוח (וכן אני יכול להיות בטוח אפילו בלי להיות אלוהים) שזה אחד הדברים שגרמו לזה,היא דיברה בפלאפון והיתה פחות מרוכזת בנהיגה עצמה ויכול להיות שאם מלוא תשומת הלב שלה היתה מופנת לנהיגה אז היא לא היתה מאבדת שליטה.

ואם שמת לב שכל יום שני וחמישי באים אנשים ששואלים איך לצאת ממצבים כאלה אז בטח ובטח שגם שמת לב לאיזה תגובות צוננות הם זוכים מאנשים אחרים.

נ.ב.

אני לא הייתי אומר לכל "יפי הנפש" לשתוק,לכל אחד פה יש זכות להביע דעה.

ואני יכול להעיד על עצמי שאם עשיתי טעות אז אני אודה בה גם אם זה יגרום לשלילה של הרשיון שלי (ותקרא לי יפה נפש,לא ממש מפריע לי).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

היא דיברה בטלפון? יש עונש על זה, וגם נקודות אולי(אני לא מתמצא בדברים האלה),

נהיגה ברשלנות? היא תיענש.

וכל דבר אחר שלפי דעתך היא עברה על החוק ותוכל להוכיח זאת, היא תקבל עונש, אך אין להעניש אותה על הריגת בן אדם או משהו בסיגנון רק בגלל ש-יכל ליהיות שם מישהו.

נראה איך תרגיש כשאותה בחורה שמשוחחת בפלאפון תכנס במכונית של המשפחה שלך ותהרוג אותה. שיחה בפלאפון במהלך נהיגה היא דבר לא חוקי, לא משנה עד כמה תנסה להפיות את זה, הדבר עדיין אסור! על דבר כזה צריך לקחת לה רשיון לצמיתות ולא לתת לה על תנאי + נקודות, זה בדיוק כמו לתת לרוצח סדרתי נשק + מחסניות.

אני לא יפה נפש, אז אל תחשוב שאתה יכול לזלז בי או באלה החושבים כמוני. אם המכונית שלך לא קרובה אליך אולי תחשוב על מכירתה וקניית אופניים יפות ונוצצות רצוי בצבע ורוד.

• תוכן חדש...