Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

מאחר והחיפושים אחרי פוקוס אקובוסט ידנית, מתקדמים לאט החלטתי למתוח את התקציב.

מחפש רכב "ספורטיבי" ואמין.

התקציב 50-55 אלף ש"ח, כולל יישור קו ( לא כולל ביטוחים).

מבחינת דרישות אין הרבה מעבר למה שרשמתי, אני עובד קילומטר מהבית, ככה שזה רכב נטו לסופי שבוע ובעיקר בשביל הנשמה.

אשתי מתניידת על סקושה ראפיד וזה הרכב העיקרי בבית.

נסעתי על גולייטה משופרת עם בערך 200 כוחות סוס אתמול, לא התחברתי, הייתי בטוח שאני קונה אבל אחרי סיבוב על הרכב, לא מצאתי בו טיפת ריגוש, לא יודע להסביר למה.

לפוקוס טיטניום התחברתי הרבה יותר, הרגיש לי הרבה יותר מדויק, חד גם אם חלש יותר.

חשבתי על 208 gti או קורסה opc.

האם יש משהו שאני מפספס בתקציב?

אין לי בעיה עם רכבי ואג למיניהם, הבעיה שבתקציב הזה מדןבר ברכבים שעברו הרבה ידיים וישנים.

אוקה לעזרתכם

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

פורסם

החיפוש אחרי הפוקוס יהיה נורא קשה כי יש בסה"כ 24 יחידות כאלה שנוסעות על הכביש,

אך גם כך לא חושב שיש לך לאן למהר בימים הקרובים שגם כך יש סגר ולא חושב שאפשר להתקדם במכירת רכב משומש כרגע.

תנסה לבדוק את המגאן קופה DY שנת 2014, תשאיר לך עודף מ40, הבעיה שהיא די נדירה גם כן, אני יודע שיש לה שלדה נהדרת, חלקם אומרים שיש לה הגה קצת אנמי, אך תבדוק בעצמך כי כך אמרו גם על הפוקוס החדשה שההגה מדויק ומהנה מאוד, ומעבר לזה היא מאוד יפה. 

יש לך גם שירוקו, אין לי מושג איך הרכב הזה מבחינה ספורטיבית, אויל רק נראה כך.

פורסם

בתקציב שלך אפשר לקנות 208 gti לפני מתיחת הפנים, הרכב יחסית אמין עם כמה סייגים - ממה שאני מכיר, בעיקר משאבת דלק עליונה שנוטה להחזיר את נשמתה לבורא ומכסה שסתומים שדורש החלפה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הג'ולייטה לדעתי דווקא מצוינת יחסית למתחרות שלה מבחינת שלדה והנאה מנהיגה, 
אבל כנראה שאתה מחפש רכב יותר ממוקד מטרה מהבחינה הספורטיבית. 

כשאתה אומר רכב לסופ"ש בלבד אני חושב שתוכל לקחת רכבים עם המון פשרות ביום יום אבל המון פאן בנהיגה,
רכבי נישה למיניהם, כמו מיאטה לדוגמא. הבעיה היא שתצטרך לרדת הרבה בשנתונים ובנתונים או למתוח את התקציב. 

האופציות היחידות שאני רואה לנכון כי הן די הגיוניות לקנייה הן הרכבים שהזכרת:
פיג'ו 208GTI, אופל קורסה OPC והייתי מוסיף לרשימה קליאו RS (אם אפשר למצוא בתקציב).

לא נהגתי בהן, אבל הביקורות עליהן טובות מאוד, לפחות במובן הספורטיבי. 
לגבי אמינות, נחכה לתשובות משאר אנשי הפורום שבאמת מכירים את הרכבים האלו :-)

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

לדעתי לך על הפיג'ו ,הכי vfm אם כי לא כולם מתחברים, לדעתי היא קצת מנותקת, אהבתי את הפיאט אבארט 500, הכי כיפית שנסעתי,  אמינות לא הצד החזק שלה.

פורסם

אתה יכול לנסות גם את האלפא רומיאו מיטו 155 ולפי דעתי גם תלתן ירוק יכולות להיכנס בתקציב. המיטו יותר זריזה וקלילה מהג'ולייטה אבל היא פחות מדויקת. אישית יותר אהבתי את המיטו מהג'ולייטה אבל כל אחד זה אחרת, תעשה עליה סיבוב ותראה בעצמך מה אתה אוהב.

• תוכן חדש...