Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מאז שהמעלות ירדו התחיל אצלי קטעים קטנים באוטו שטיפה מוזר לי, פיאסטה 2012 1.4 אוטומטית עם פחות מ100 אלף קילומטר.

אני מניע את האוטו והכל כרגיל ואז שהוא מונע ונמצא בפארקינג ההגה רועד קצת, ברגע שאני מעביר לדרייב הרעידות מפסיקות ולא חוזרות יותר לכל משך הנסיעה הזאת אפילו אם אני שם ניוטרל או פארקינג, רק שהמנוע קר מאוד.

עוד דבר זה שלפעמים ממש ב2 מטר הראשונים של הנסיעה שהוא קר המנוע מרגיש כאילו הסלד שלו נמוך מידי ועומד להיכבות אבל לא נכבה ובשנייה שאני שם גז וממשיך לא קורה יותר עד ההתנעה הקרה הבאה.

הדבר הראשון שחשבתי עליו זה שמכיוון שאני לא רואה סלד נופל במד זה אולי ממיר המומנט בגיר שמתקשה טיפה עם נוזל קר?

אני רגיל לזה שהרבה תיבות פלנטריות מעבירות פחות חלק בתחילת הנסיעה וגם הגיר שלי משלב פחות עדין ב2-3 דקות הראשונות אבל זה חדש לי.

חשוב להגיד שהדברים האלו לא קורים הרבה וקורים רק פעם בכמה התנעות.

עריכה אחרונה על ידי Shab00
פורסם

אמרת שלדעתך יש קשר לטמפ' - תושבות מנוע קצת עייפות יהיו קשות יותר כשקר - זה עלול לבוא לידי ביטוי בויברציה, בנוסף - ניקוי מצערת עלול לעזור.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לפני כמה חודשים ניקיתי את המצערת סתם ככה בלי לנתק אותה, חייב להגיד שהיה כל כך קצת שחור (לפחות מהצד שראיתי) שלא היה פואנטה לנקות בכלל.

התושבות וטמפרטורה אולי יסביר טיפה את הויברציות אבל מה לגבי הגמגום הקל בתחילת הנסיעה?

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

• תוכן חדש...