Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אורן, 3 בוכנות, ומפלג שלא נוזל יותר, תעדכן.

הרכב זה פיאט דוקאטו, בהתחלה חשבתי שהבחור יודע להניע בדחיפה, היינו מאחורה 6 אנשים, דוחפים דוחפים, ההוא זורק קלאצ', וכלום, הטמבל גם לא נגע בהגה, אח"כ הסתבר שמפתח לא היה בסוויץ...

בשלב הזה ביקשתי מאדוני לרדת מהרכב, עליתי לכסא, שלבתי הילוך שני, הכנסתי קלאצ', פתחתי סוויץ, והחברה התחילו לדחוף, לאחר כמה שניות הקלאצ' נזרק, הרכב הונע, ואדוני כולו אושר.

שמחתי לעזור לעוד אדם מסכן לפני השבת...

יבין, תדאג לטפל בגלגלים שלך מידי פעם, ולא לתת לנשים את האוטו.

איתי, תחליף מיסב, או מה שזה לא יהיה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 1.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן היה מאוד נחמד היום.

כיף לחזור שישי הבייתה ולבוא למפגש :)

הבחור היה עם דוקאטו... והיה מאוד נחמד לעזור לו

גדעון.

!AWDSOME

פורסם
אכן היה מאוד נחמד היום.

כיף לחזור שישי הבייתה ולבוא למפגש :)

הבחור היה עם דוקאטו... והיה מאוד נחמד לעזור לו

גדעון.

היה מפגש עשר 8)

בעל הדוקאטו היה מאוד משעשע

חיבק את העוזרים.

היה נחמד לעזור לו עם הרכב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
של יבין עם הג'ק וזה לא הספיק לו... הרים גם את האיביזה ספורט וואנה בי של איתי...:wink:

אחרי שאור נרגע קצת... הלכנו לאנדרי אכלנו גלידה... וחתכנו הבייתה..8)

הייתה היום אחלה נוכחות במפגש... מקווה שבוע הבא יגיעו יותר!!:-)

שבת שלום.:twisted:

אתה עם האונו (טיסן? עידו?), פעם אחרונה שאתה מנסה ללכת איתי פתיחות עם ה1100 שלך :roflmao:

אחרי שהלכתם, וכבר נסעתי הביתה, טיסן הפתיע אותי מאחור כשהייתי על 40 בהילוך 3 (מומנט נמוך, האוטו שלו ריק, שלי עם 4 אנשים) ועקף אותי לקראת הרמזור.

כמובן שהצמדתי דוושה, תוך כמה רגעים הגעתי כבר ל80 100, ונתתי לו לאכול אבק :wink:

חכו חכו שאקנה איביזה....:evilbat:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יוסי, עם כל הכבוד, DL זה לא בידיוק רכב למרוצי דראג

לגבי הבחור עם המסחרית, הוא כמעט התחיל לרקוד מרוב שמחה

אך ללא ספק התותח של המפגש היה אור - קיבלנו הדרכה איך להניע בדחיפה (התחלה מהילוך שני)

קיבלתי שיפצור לטמבון שהיה רופף, הצריך גם הורדת גלגל וקידוח בפח ששבר מקדח (פח של פיאט)

תוך כדי התבוננות בתא המנוע האיר אור את עיני באטם שנקרע ונמס וגם ברצועת אלטרנטור סדוקה

לאחר מכן איתי נהנה מהג'ק שלי וגילה שצריך להחליף כריות

אור, רב תודות לך

ללא ספק מפגש גדול מרובה משתתפים - היה כיף

נ.ב

אורן שנה את חתימתך, המפלג כבר לא נוזל

כן ירבו...:mm_yeah:

SENA לשעבר

פורסם

יוסי, תזכיר לי בשישי הבא, אני רוצה לצאת איתך פתיחות, גם עם הג'אסטי וגם עם ה106 של אורן, סבבה.

איתי, אתה נהג סוס, אמרתי לך, עדיין לא יצא לי ב-3 שנים שאני נוהג לראות מישהו שלא חפר בפתיחה.

יבין, שמח שאתה מרוצה, ותן לי לבדוק את האפשרות של האטם (חייב מנוע קר לגמרי)...

פורסם
אתה עם האונו (טיסן? עידו?), פעם אחרונה שאתה מנסה ללכת איתי פתיחות עם ה1100 שלך :roflmao:

אחרי שהלכתם, וכבר נסעתי הביתה, טיסן הפתיע אותי מאחור כשהייתי על 40 בהילוך 3 (מומנט נמוך, האוטו שלו ריק, שלי עם 4 אנשים) ועקף אותי לקראת הרמזור.

כמובן שהצמדתי דוושה, תוך כמה רגעים הגעתי כבר ל80 100, ונתתי לו לאכול אבק :wink:

חכו חכו שאקנה איביזה....:evilbat:

שיואו איך ידעתי שתגיד את זה, קודם כל זה לא מנוע 1100 זה מנוע 1108 :), ומנוע חדש (שנתיים שלוש בערך)

עקפתי אותך כי היה לי משעמם וראיתי אותך במראה עוקף , את האמת, נתתי לך כי פחדתי ליסוע מהר שם, ויוסי גם הגבלתי את המהירות בגלל זה לא לחצתי, ופחדתי לאבד שליטה , בכל זאת זה רכב קל ואני במהירות גבוהה והיו הרבה בורים קטנים שם, (במיוחד בצד ימין), ו.. יש שם מצלמה :? (תאמין לי אני לא אומר סתם,אני גר בראשון, ומכיר אותה זאת האמת ולחלוטין )

היה היום מפגש סוס ביותר...8)

איתי הביא ממיס צבע ורצה להתנקל לי בצבע הבוהק,אני מנעתי ממנו כמובן לעשות מעשה זה. אחרי זה לקחתי אותו לסיבוב שירגע...:-P

אחרי זה דחפנו כולנו פיאט דולבו נדמה לי קוראים לה רכב מסחרי ענק אשר הלך לו הסטרטר... והוא התניע !!:-D זה היה רגע מאוד מאוד מרגש...אור עוד שניה הפך את הרכב בסיבוב..:wink:

אחרי שקיבלנו חיבוק חם מבעל הרכב הוא נסע לדרכו....(הוא אשכרה חיבק כל אחד ואחד מאיתנו...8 אנשים בערך...) שבנו למפגש ושיפצרנו את האוטו של עידו...הידית של הדלת נשברה... והוא עדיין לא רוצה למכור את הפיאט!!:?

אחרי זה אור התחיל להתפרע הרים את הפונטו של יבין עם הג'ק וזה לא הספיק לו... הרים גם את האיביזה ספורט וואנה בי של איתי...:wink:

אחרי שאור נרגע קצת... הלכנו לאנדרי אכלנו גלידה... וחתכנו הבייתה..8)

הייתה היום אחלה נוכחות במפגש... מקווה שבוע הבא יגיעו יותר!!:-)

שבת שלום.:twisted:

1.

לא הלך לו הסטרטר, נגמר לו המצבר, הצעתי שנדחוף את האוטו אבל לא רציתם והנה ציטוט של אחד מחברי הפורום :

"זה פיאט דוקטו זה מסחרית (או אוטו כבד)"

אבל אחרי חצי שעה ראינו אותו יורד מהמדרכה, מנסה להניע, אבל כמעט נכנס בפיאט, וכן כן, מרוב אהבתי, עזבתי את הדוקאטו וחסמתי את דרכה (מישהו זוכר?)

2. תקנה לי הונדה סייויק חדשה או קורולה חדשה או כל רכב אחר חדש ואני ישאר עם האונו, כן כן, אני חולה על הרכב הזה ! (ולא מעניין אותי מה אומרים עם כל הכבוד לאנשים שמערערים על זה:twisted: ).

אפילו מיאטה (מה אתה אומר על זה מוטי? :) )

הידית נשברה כי חבר נשען עליה בכל הכוח ,והפלסטיק האיטלקי נשבר ולצערי הרב צריך להחליף בחדש

:?

3. תמונות - ברגע שאני אשיג את הכבל של המצלמה הנורמלית הזאת (לא שלי)- אני אפרסם את כל התמונות של הרכבים שהיו שם (אם לאחד מחברי הפורום יש כבל שתאים למצלמה או לזיכרון שיפנה אליי בה"פ)

Suzuki Jimny

פורסם

הייתי בסרט קטן (סרטון), האמת, קצת נלחצתי.

גם לא ראיתי פלאש...

מה שכן פעם אחרונה שאני עושה דבר כזה בשטח לא מוכר ובנוי (למרות שהיו 3 נתיבים, וכביש ריק).

פורסם
עידו. אני מבקש לא להלחיץ אנשים סתם...:wink:

כבר הסברתי לך שזאת מצלמת רמזור... ולא מצלמת מהירות:-)

אני לא זוכר דבר כזה אורן,

שבוע טוב.

Suzuki Jimny

פורסם

2. תקנה לי הונדה סייויק חדשה או קורולה חדשה או כל רכב אחר חדש ואני ישאר עם האונו, כן כן, אני חולה על הרכב הזה ! (ולא מעניין אותי מה אומרים עם כל הכבוד לאנשים שמערערים על זה:twisted: ).

כן אני זוכר את התקופה הזאת שלי עם הסובארו :lol:

פורסם

אורן, אנחנו משתתפים בצערך על העצרותה הפתאומית של ה-106 שברשותך, היום בבוקר, כאשר אני נוהג מבסוט שיצאנו לטיול, ופעם 2 שזה קורה, האוטו מחליט שהוא לא נוסע...

או במילים יותר פשוטות, הגיע הזמן לא לצחוק על כולם, גם אתה לא מושלם, אתה בטח מנסה לגייס עכשיו כסף למשאבת דלק חדשה כדי לקחת ממני את האוטו...

בקרוב בחתימה שלי: "מוריד לרביעי, מוריד לשלישי, מוריד לשני, עוצר בצד, עם האוטו של אורן"

פורסם

כמה חבל שהאוטו שלי לא פרימיטיבי.... ושיש בו את כל החיישנים האלה.... שאין בג'אסטי...:wink:

ככה הוא באמת לא היה נתקע...(כל הבעיה הייתה חיישן ליד באיזור הכבל גז שהתנתק...:roll: )

DSCF901111111105_resize1.jpg

• תוכן חדש...